reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No to mnie też zaczął się dzień:-D
ale coś widzę, nikt nie tęsknił za mną:no:, ani kciuków nie trzymał:wściekła/y:i dlatego bank mi przed nosem zamknęli:wściekła/y::tak:no i mój musi jutro biegać z rańca, bo pan przez telefon powiedział, że pierwszy raz taka duża kasa z konta, to maszyna może odmówić karcie i trza będzie do banku dzwonić, tak głupio przy sprzedawcy:zawstydzona/y:pomyśli, że E. bez kasy po auto przyjechał:-)

Bliźniaki ale masz młoda mame :tak:

:tak::tak:
50 lat? to ile ona miala lat jak Ciebie urodzila?:szok:

a moja rok temu 50skończyła, a ja 28 we wrześniu...rany jaka ja stara:-)

a przeciez ty sama sobie wybralas tygrysa:angry::-D, mnie rzucilas dla niej:-(:-D:-D, wiec teraz nie narzekaj, a ja sie prosic nie bede, takie sa realia zycia :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

przegielas...koniec naszej milosci...i nawet nie probuj sie ze mna lajdaczyc nastepnym razem:crazy::-D:-D:-D:-D

oj wrocisz do mnie wrocisz jak tylko sobie przypomnisz te nasze lajdaczenie nad baltykiem z wisniowka od twojego tescia czy kogos tam:evil::evil::evil::evil::evil::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::wink::wink::wink::wink:

:-D:-D:szok::szok::-D:-D:szok::szok:łooo matko, chwile mnie nie było, a tu jakieś wojny kochanków, zdrady, ale mnie ominęło................

Juz mi lepiej.....humor mi wrocil:tak::tak::tak: teraz to zas Was bede meczyc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

BRAWO, tak trzymać;-):tak::tak::tak:

jeny ja za 3 tygodnie bede obchodzila pierwsza rocznice slubu:szok::szok::szok::szok: zastanawiam sie co kupic i wpadlam na pomysl aby zakupic zestaw durexa tzn komplet zeli intymnych hihiihhi i nakladke wibracyjna hihihi:-D:-D:-D:-D:-D no w koncu to rocznica slubu:-D:-D:-D

nakładka super:tak::tak::tak::-D

Helo mamuśki, kope lat:-)
wieki mnie tu nie było, wczasowałam się z synalkiem:-), trzy tygodnie z czego dwa bez kompa:zawstydzona/y:.
moje maleństwo ma już sześć zębali:szok: i narazie przestało gryźć mnie w cyce:-D.
sto lat dla solenizantów!!!:-)
pozdrowionka dla wszystkich:-D
Zobacz załącznik 152092

witam Kinia, łojej, jak my tych ząbalków zazdrościmy, a Tomciu jest słodziachny, a z tymi ząbkami tak mu do twarzy:-D:tak:poważny facet, nie pogadasz:tak::-D

Agatkas czy Twoja Niunia buja się jeszcze w huśtawce, bo mój drańcio skacze w niej:szok: i muszę zlikwidować mu tą atrakcję:-(

ja co prawda nie Agatka, ale Wiki na leżak ma juz szlaban:-D:tak:bo sie tak do przodu na boki wygina, że aż strach, a na huśtawce.....co tu dożo gadać to samo, ale czasem go jeszcze wsadzam, bo bardziej bezpieczniejsza, bo sztywna, a leżak miękki

no to co dziś w temacie????:-D
mój dzieć już śpi od 30min:szok:strasznie był dziś śpiący i marudny, pomyślałabym, że może zęby w końcu, ale nic nie widać, a on dzis i przy jedzeniu płakał i marudził:szok:i ciągle jakby śpiący....nie kumam zobaczymy jak jutro będzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry