lilac23
Fanka BB :)
właśnie coś mi sie zdawało, że kompiuter warczy a t tygrys woła, to jezdemwylazic z krzaczorow ale juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tygrys wrocil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
właśnie coś mi sie zdawało, że kompiuter warczy a t tygrys woła, to jezdemwylazic z krzaczorow ale juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tygrys wrocil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
tygrys warczal, ale juz skoczyl do wanny z pianawłaśnie coś mi sie zdawało, że kompiuter warczy a t tygrys woła, to jezdem

to po cio najpierw tyle krzyku robi a potem zmyka?tygrys warczal, ale juz skoczyl do wanny z piana![]()

, ani kciuków nie trzymał
i dlatego bank mi przed nosem zamknęli
no i mój musi jutro biegać z rańca, bo pan przez telefon powiedział, że pierwszy raz taka duża kasa z konta, to maszyna może odmówić karcie i trza będzie do banku dzwonić, tak głupio przy sprzedawcy
pomyśli, że E. bez kasy po auto przyjechał:-)Bliźniaki ale masz młoda mame![]()
50 lat? to ile ona miala lat jak Ciebie urodzila?![]()
a przeciez ty sama sobie wybralas tygrysa, mnie rzucilas dla niej:-
-D
, wiec teraz nie narzekaj, a ja sie prosic nie bede, takie sa realia zycia
![]()
przegielas...koniec naszej milosci...i nawet nie probuj sie ze mna lajdaczyc nastepnym razem![]()
oj wrocisz do mnie wrocisz jak tylko sobie przypomnisz te nasze lajdaczenie nad baltykiem z wisniowka od twojego tescia czy kogos tam![]()

łooo matko, chwile mnie nie było, a tu jakieś wojny kochanków, zdrady, ale mnie ominęło................Juz mi lepiej.....humor mi wrocilteraz to zas Was bede meczyc
![]()

jeny ja za 3 tygodnie bede obchodzila pierwsza rocznice slubuzastanawiam sie co kupic i wpadlam na pomysl aby zakupic zestaw durexa tzn komplet zeli intymnych hihiihhi i nakladke wibracyjna hihihi
no w koncu to rocznica slubu
![]()

Helo mamuśki, kope lat:-)
wieki mnie tu nie było, wczasowałam się z synalkiem:-), trzy tygodnie z czego dwa bez kompa.
moje maleństwo ma już sześć zębalii narazie przestało gryźć mnie w cyce
.
sto lat dla solenizantów!!!:-)
pozdrowionka dla wszystkich
Zobacz załącznik 152092

poważny facet, nie pogadasz

Agatkas czy Twoja Niunia buja się jeszcze w huśtawce, bo mój drańcio skacze w nieji muszę zlikwidować mu tą atrakcję:-(

bo sie tak do przodu na boki wygina, że aż strach, a na huśtawce.....co tu dożo gadać to samo, ale czasem go jeszcze wsadzam, bo bardziej bezpieczniejsza, bo sztywna, a leżak miękki
strasznie był dziś śpiący i marudny, pomyślałabym, że może zęby w końcu, ale nic nie widać, a on dzis i przy jedzeniu płakał i marudził
i ciągle jakby śpiący....nie kumam zobaczymy jak jutro będzie