reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
nic:no::no::no:zjadl kaszke z klopsikami i padl jak mucha:-D:-D:-Dale jak tylko wejdę do łóżka to odrazu sie obudzi:-)

no to widzę podobnie jak Karolinka, też po kaszce pada:-D

a tak poważnie to azdroszczę, mnie czasem śpioch łapie koło 17-18, ale potem łóżko całe zwiedzę, a nieusnę , dopiero koło 22.30 najwcześniej,

no ale teraz to wybacz kochana...i wszystkie inne niewierne...co nas olały:tak::tak::tak:ale musze w końcu iść pod ten prysznic...

będę jak wrócę:-D:tak:

Babeczki hurra nadrobiłam cały dzisiejszy dzien:tak:co prawda jeden watek dopiero ale zawsze:zawstydzona/y:;-)
Hellooo

Ja tu szybko z wiadomoscią dnia

Hania ma w koncu pierszego ząbka:-):-):-)

Słychac go pod łyzeczka, a powiedzcie jak dlugo to trwa zanim wyjdzie cały:-)bo ja taka podjarana od rana ze szok:szok:
Anoli gratulacje ogromniaste dla Hani :tak::tak::tak:
potrwa kilka dni tak dom tygodnia pewnie:tak:
Kochana toż wegeta to najgorsze świństwo jakie może byc. Już lepiej posolic trochę niż się truc glutaminianem sodu

Rany ja bez vegety i kostek rosołowych zyc nie umiem [p prostu wszystko co ugotujew bez tego jest niezjadliwe co robicccc??????:szok::szok::confused2:

Oświadczam, ze 50 urodzinki świętuje dzisiaj moja mamcia
Blizniaczku to gratulacje dla Mamci :tak:
oooooo mlode lasko-mamki z nas:-D:-D:-D

a zapomnialam sie pochwalic ze w przedostatnią niedziele sierpnia sa chrzciny Filipka:tak::tak::tak: wreszcie:-D
Tygrysku to wreszcie mały aniołeczkek bedzie mogł mamusie :evil::growl::evil:do pionu stawiac

jasne jasne
tygrysie przypomnij jej jak wygladala w bagazniku w drodze do SOPOTU:-D:-D

HEHEH...nie no cos tam zaiskrzylo:-D:-D

Rany ale w d... dajecie;-);-)
normalnie sikam po nogach:-p:laugh2:

U mnie nic specjalnego latanko cały dzien (z wózkiem po osiedlu nie na miotle:-p;-)), Tomka z kolega do kina zabrałam na Harrego jesli o atrakcje idzie
i tyle własciwie standardowo oczy na zapałkach i bb nadrabiam:tak::rofl2:

Hej witam i ja padam normalnie dzis maly dal mi popalic ciagle plakal no i goraczka skakala jak zaba normalnie 37.7 az do 39 bylismy u doktorki a ona na to ze albo to od zebow albo goraczka 3 dniowa :szok: no i dala nam skierowanie na badanie moczu bo poprosilam sama:confused2: jutro idziemy
dziewczyny jak wasze dzieciaczki przechodzily wychodzenie zabkow ??? jakie mialy objawy :sorry:

Ale mialam ochote teraz do Was popisac, ale mezowy poszedl do kuchni robic ,,blękitną lagune,, i chyba bedzie ciag dalszy z wczoraj:zawstydzona/y::-p:laugh2:
wiec zycze Wam spokojnej nocki:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry