reklama

Grudniowe mamusie 2008

a co do wczoraj to zadne piranie i rekiny mnie nie zeżarły tylko mezowy z wanny uprowadził!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

lilac moje dziecko tez ostatnio dostalo pomieszania gdyz cala swoja mloddosc przesypial slicznie noce a teraz szok budzi sie raz lub 2 w nocy wczoraj przeszedl samego siebie pobudki co 3 czy 2 godziny:szok::szok::szok::szok::no::no::no::eek::eek::eek:

widze ze Agatkas znow z nami od rana!!!!!!! jupi!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

mamusia oj z tymi pieniedzmi to chyba tak wszedzie:-( zawsze ich malo:-(:-(:-( a raty faktycznie sa przeokrutne i trzeba placic chociazby sie walilo i palilo:(:-( jedz kochana naD MORZE ODPOCZNIESZ ODSTRESUJESZ SIE NABIERZESZ DYSTANSU:tak::tak::tak:

reklama
Kochana Ty się ciesz że jest ktoś kto może i chce Ci pomóc. Ja na pomoc swoich rodziców nie mam co liczyc bo oni utrzymują się tylko z gospodarki i nieraz sami muszę ode mnie pożyczyc. A teśc mimo że dostaje większą emeryturę niż marcin wypłatę to do niczego się nie dokłada. Cały dom i wszystko na naszej głowie. A jak rzuci czasem kilka stówek to potem cała okolica wie jaki to on jest dobry i nam pomaga. I o to się zawsze kłócę z Marcinem bo ja nie chcę żeby on brał tej jałmóżny ale mój mąż jest z tych osób które nie potrafią przejśc obojętnie koło pieniędzy:baffled:
no wiesz ja z jednej strony się ciesze, a z drugiej strony sumienie.....tym bardziej ze moi rodzice maja jeszcze dwóch synów i oni studiują, i wiem ze im nie jest latwo
dla tego nie moge sie ztym pogodzic, bo czuje sie jak zebrak:no::no::no:

no wiesz ja z jednej strony się ciesze, a z drugiej strony sumienie.....tym bardziej ze moi rodzice maja jeszcze dwóch synów i oni studiują, i wiem ze im nie jest latwo
dla tego nie moge sie ztym pogodzic, bo czuje sie jak zebrak:no::no::no:
Ale jak nie przyjmiesz Ich pomocy to pomyśl jak Oni będą mogli się poczuc. Jakbyś miała gdzieś Ich pomocną dłoń. No ja wiem że sytuacja jest z tych tragicznych bo i tak zle i tak niedobrze ale musisz się zastanowic która opcja będzie "większym złem". Wiesz jakby co ja ja nadal podtrzymuje propozycję żebyście urlop spędzili u mnie;-):tak:

Ale jak nie przyjmiesz Ich pomocy to pomyśl jak Oni będą mogli się poczuc. Jakbyś miała gdzieś Ich pomocną dłoń. No ja wiem że sytuacja jest z tych tragicznych bo i tak zle i tak niedobrze ale musisz się zastanowic która opcja będzie "większym złem". Wiesz jakby co ja ja nadal podtrzymuje propozycję żebyście urlop spędzili u mnie;-):tak:
HMMMMMMMMMM jesli propozycja z glebi serduszka to swietny pomysl!!!!!!!! :tak::tak: wydacie troszke mnie pieniazkow niz nad morzem czesc rachunkwe bedziesz mogla zaplacic a urlopik bedzie super i jak powiesz w domku ze jedziesz do kolezanki na wakacje to tez beda zadowoleni ze gdzies pojechalqas ;-);-)

dzieki, kochana jestes
HMMMMMMMMMM jesli propozycja z glebi serduszka to swietny pomysl!!!!!!!! :tak::tak: wydacie troszke mnie pieniazkow niz nad morzem czesc rachunkwe bedziesz mogla zaplacic a urlopik bedzie super i jak powiesz w domku ze jedziesz do kolezanki na wakacje to tez beda zadowoleni ze gdzies pojechalqas ;-);-)
no wiesz najpierw musze oddac im Karoline, bo nie widzieli ja juz 1,5 miesiaca, bo juz placza:tak::tak::tak:

No witaj Tygrysku:) Obiecałam poprawę więc się poprawiam:):laugh2::laugh2:

i to sie nazywa dotrzymywanie danego slowa hihihhih:-D:-D:-D:-D:-D

dzieki, kochana jestes

no wiesz najpierw musze oddac im Karoline, bo nie widzieli ja juz 1,5 miesiaca, bo juz placza:tak::tak::tak:
kurcze tak sobie mysle ze takie smutne nastroje poglebia jeszcze fakt ze jestes tutaj samiutka bez rodzinki:-(:-( zawsze inaczej jak mozna sie komus bliskiemu wyzalic i wyplakac w kołnierz niz gasic te wszystkie smutki i zmartwienia w sobie:-(:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry