reklama

Grudniowe mamusie 2008

no wlasnie pyciol wczoraj polazl ogladac film ze swoim Amo, potem beciaczek zaczela pytac o bicepsy jej Amo, no i pyciol pewnie sie wkurzyl i siedzi sobie w domku i wcina nalesniki:-D:-D:-D:-D
aaaaaaaaaaaa to Beciak leci na bicepsy nie meza Pyciola!!!!!!!!!!!! a Pyciol wsterciuch sie nie chce tymi bicepsami podzielic z beciakiem???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: i teraz sie ukrywa przed baciekiem!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

reklama
dzieki kochana, ja wszytsko rozumiem, tylko ja jestem na tyle juz zdolowana, ze ja juz nie wierze ze kidys bede mogla komus pomagac, ja sie tak czuje jak by prosilam cale zycie i bede tak prosic i zamiast kiedys pomagac karolince, bede zyc na jej pienidze, to juz totalna zalamka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie dołuj się na zapas! Odbijecie sie na pewno i bedzie super:) Mamusia no jak Ty się smucisz to już normalnie koniec świata!:szok:

A to porywacz okrutny, a tortury były?:szok:
,

oj byly byly i to jakie:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Bliźniaczku fakt ...marnotrawna...ale mam nadzieję że przyjmiecie spowrotem pod swoje skrzydła:)

oj przyjmiemy przyjmiemy :tak::tak::tak::tak:

no pewnie ze przyjmiemy, ja osttanio nawet myslalm o tobie gdzie ty sie podziewasz:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-D:-D
a nie mowilam ze przyjmiemy:-D:-D:-D

no nie tylko beciak, ajeszce Natalkaa, nawet juz chca sie zaminic mezami:szok::szok::szok::szok::szok:

jeny co na tym forum sie wyprawia juz sobie mezow podkradaja:szok::szok::szok::szok: a z natalki to tez niewyżyta kobita!!!!!!!!!!hhihihhihi:))))))))

Nie dołuj się na zapas! Odbijecie sie na pewno i bedzie super:) Mamusia no jak Ty się smucisz to już normalnie koniec świata!:szok:
no bo mam taki durny charakter, wszytskim sie przejmuje na raz, sama siebie za to nienawidze:no::no::no::no::no:
jeny co na tym forum sie wyprawia juz sobie mezow podkradaja:szok::szok::szok::szok: a z natalki to tez niewyżyta kobita!!!!!!!!!!hhihihhihi:))))))))
no niedlugo nam zamkna forum za naduzycie:-D:-D:-D:-D:-D

dzieki kochana, ja wszytsko rozumiem, tylko ja jestem na tyle juz zdolowana, ze ja juz nie wierze ze kidys bede mogla komus pomagac, ja sie tak czuje jak by prosilam cale zycie i bede tak prosic i zamiast kiedys pomagac karolince, bede zyc na jej pienidze, to juz totalna zalamka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mamusia nie możesz tak myśleć, bo smutne myśli nie niosą nic dobrego. a zanim się obejrzysz jeszcze wszystko się ułoży i będzie nawet lepiej niz ci się wydaje.
wiem to bo mnie też los obdarował o wiele hojniej niż pragnęłam i nie może być źle i wierzę bardzo, że nasze kłopoty też miną.

Dzień dobry prawie rano...:-D

to ja może przejdę wprost do nadrabiania:tak:

no tak...teraz to juz moj maz jest dla Was atrakcyjny...???:crazy::crazy: musze go wyrzucic z moich zdjec:growl::growl::growl::growl::oo2::oo2::rolleyes2::rolleyes2:
sie bedzie panoszyl,przebrzydly niedobry czub:crazy::crazy::baffled::eek::eek::eek::eek:
ide spac:-D:-D:-D:-D:-D

łooo jezu, aż sie wystraszyłam:szok::szok::szok:
Moje dziecko nauczyło się ostatnio bic brawo i robi to nieustannie. Przykład. Obudziła się dzisiaj w środku nocy, ja do niej spac a ona mi brawo bije:-D

no to BRAWO!:tak:

100 latek dla Bartka!!!!!!!!!!!!!

Sto lat, dołączamy się do życzonek Mamusinych tym razem:-D:tak:

Moja mama ma 51 a mój tata 47:) A ja mam 27:)
.

ooo...a ja myślałam, że mam męża gówniarza:-Dbo 1,5roku młodszy ode mnie, ale widzę, że i młodsi sie zdarzają...fajnie mieć takiego młodego:tak:długo wigor będzie miał:-D:tak:

Kochana a co ja mam powiedziec jak my już tak na jednej wypłacie pięc lat i z dwójka dzieci? Tylko Ty masz chociaż możliwośc pójścia do pracy a ja nie za bardzo:baffled:

a czemu Kokusiu nie masz jeśli moge spytać?bo dzieci?

Taki upał u nas od samego rana, że nie chce sie nawet wychodzic z domu..

dlaczego tylko u nas tak zimno...brrrr:wściekła/y:
hej malduje sie z rana z kawa z mleczkiem i serniczkiem z owocami i galaretka hehehe:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D

acha, to sezon na placki juz się skończył?:-D

brutalna jesteś i taka taka taka nieczuła ..... a ja jeszcze śniadania nie jadłam :-(:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

WIESZ CO, MI TEZ TERAZ RODZICE POMAGAJA, i nie tylko rodzice bo nawet moi dziadkowie:szok::szok::szok:i wiesz jaki mi wstyd, bo my nie jesteśmy przyzwyczajeni żyć na czyjeś pieniążki, a mój mąż w ogole nienawidzi byc na garnuszku u rodzicow, tym bardziej ze pomagaja moi rodziece, bo jego to nawet nie martwia sie, i nie przejmuja sie naszym zyciem
teraz moi dziadkowi daja nam kase nad morze i mamy jechac i nie chca nic sluchac, aja tak nie moge, bo oni tez potrzebuja, i mam dylemat, bo powiedzieli ze mam juz w ten weekend jechac i kropka, a ja mma pelno zaleglych rachunkow:-(:-(:-(
nie moge spac od tygodnia, ciagle o tym mysle, ze zamiat pomagac rodzicom, to oni pomagaja nam,:-(:-(:-(:-(
no to sie wyzalilam:crazy::crazy::crazy:

Wiadomo, że najlepiej jest byc samowystarczalnym, ale dobrze że ma Wam kto pomóc i nie czuj sie źle z tego powodu, bo pomyśl, czy jak kiedyś Karolinka bedzie potrzebowała Waszej pomocy i uniesie sie honorem i nie bedzie chciałą przyją od Was pomocy, to jak bedziesz się czuła. Rodzice napewno sa szczęsliwi, ze mogą Wam pomóc, a jak kiedyś będziesz mogła to im sie odwdzieczysz w jakiś sposób
,

Bliźniaczek mnie uprzedził:tak:tez tak mam, bo moi rodzice też częśto nam pomagają, i ciągle źle się czują, bo uważają, ż ejeszcze za mało, a ja naprawdę bardzo dużo im zawdzięczam, no i mama mi ciągle tłumaczy, że dla swich dzieci to by sie wszystko oddało...i ja rozumiem, bo wiem, że jak Wiktor będzie starszy to ja wszystko dla niego....więc pomyśl Mamusiu o Karolince, i zrozumiesz, że dla Twoich rodziców to sama przyjemność i przede wszystkim normlane to dla nich, komu mają pomagać, jak nie własnym dzieciom?i ciesz się kochana, bo niestety nie wszyscy rodzice tacy są, są tacy co w ogóle nie pomagaja a tylko jeszcze ciągną kase od dzieci
ale powiem ci ze od kiedy zaczelam jezdzic do kokusi, to jets troche lepiej, bo ona jest na tyle dobra kobitko ze czu je sie jak by bylam u siebie w domu:tak::tak::tak::tak:

miło wiedzieć, że jest na świecie taka nasza dobra Kokusia:tak:

no wlasnie pyciol wczoraj polazl ogladac film ze swoim Amo, potem beciaczek zaczela pytac o bicepsy jej Amo, no i pyciol pewnie sie wkurzyl i siedzi sobie w domku i wcina nalesniki:-D:-D:-D:-D

doskonałe podsumowanie Mamusiu:tak: no ale szczegóły to mogłaś juz ukryć:zawstydzona/y:zaraz bicepsy....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry