ooo...a ja myślałam, że mam męża gówniarzabo 1,5roku młodszy ode mnie, ale widzę, że i młodsi sie zdarzają...fajnie mieć takiego młodego
długo wigor będzie miał
![]()
mój jest młodszy ode mnie 3,5 roku

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo...a ja myślałam, że mam męża gówniarzabo 1,5roku młodszy ode mnie, ale widzę, że i młodsi sie zdarzają...fajnie mieć takiego młodego
długo wigor będzie miał
![]()

Ja się nie rozerwę, z mamusia juz jestem umówiona, my tam będziemy grupą trzymającą władzę, cały centralny nasz!!!!!!!

, caly centralny nasz

[/QUOTE]

wariatkiale az milo poczytac jak humorki lepsze
to ja zbieram ekipe na fabryczny do lodzi kto chetny???????![]()

no wiez jesli tam duzo placa, to my mozemy z blizniaczkiem i na centralnym i na kaliskim, i na fabrycznej, przeciez wsiadamy w tira i mezowy blizniaka nas wiezie..... jak cyganieA kaliski kto obstawi?
U mnie w mieście nie ma niestety dworca kolejowego!![]()

kaliski???????????? hmmmmmmmmmmm o Xpatrysia obstawi tamten rejon!!!!!!!!!A kaliski kto obstawi?
U mnie w mieście nie ma niestety dworca kolejowego!![]()

mamuski beda mialy dworce na wylącznosc!!!

nie dobrze...teraz nie mam czasu...ale jak wroce to sobie poklikamy....

...my cyganie co pedzimy z wiatremno wiez jesli tam duzo placa, to my mozemy z blizniaczkiem i na centralnym i na kaliskim, i na fabrycznej, przeciez wsiadamy w tira i mezowy blizniaka nas wiezie..... jak cyganie![]()

oooooooooo PY CIOŁ powrociłmamusiu z tego co doczytalam to to zes smutna dzisiaj....nie dobrze...teraz nie mam czasu...ale jak wroce to sobie poklikamy....
PYCIOL CIE ocali
nie smutaj sie kocjana....buziam w pysiaki...
tylko bez podtekstow mi tu...my juz teraz jestesmy tylko przyjaciolkami...