reklama

Grudniowe mamusie 2008

my cyganie co pedzimy z wiatrem
my cyganie znamy caly swiat
my cyganie dworce znamy
i spiewamy sobie taaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk..........:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie no to jeszce i wierszy piszemy to obstawiamy wszytkie dworce w Polsce, a co tam:-D:-D:-D:-D
dziewczyny MAMY SAMOCHÓD!!!!YUPI!!!

ale się cieszę, właśnie dzwonił E., że wraca juz nowym autem i podobno jest zaje.....sty:tak::-D:-D:-D

no to jutro jedziemy na wycieczkę do Londynu po paszport Wikusia:tak:
gratulki:tak::tak::tak:

reklama
mamusiu z tego co doczytalam to to zes smutna dzisiaj....:no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie dobrze...teraz nie mam czasu...ale jak wroce to sobie poklikamy....

PYCIOL CIE ocali:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie smutaj sie kocjana....buziam w pysiaki...:-p:-p
tylko bez podtekstow mi tu...my juz teraz jestesmy tylko przyjaciolkami:rofl2::rofl2:...
wiem, wiem friends, only friends!!!!!!!!!!!!!!
nie czaje o co Wam chodzi z tym obsrawianiem dworca.,..co wy tam 2 etat lapiecie..??? jak wroce doczytam:laugh2::laugh2:
jak wrocisz, to sie dowiesz:-D:-D:-D:-D
a w ogule dokad idziesz:crazy::crazy::crazy::crazy:

nie no to jeszce i wierszy piszemy to obstawiamy wszytkie dworce w Polsce, a co tam:-D:-D:-D:-D

gratulki:tak::tak::tak:

dzięki Mamunia normalnie zaraz eksploduje z radości....i takiej energii prze to dostałam, że usiedzieć nie mogę, a E. będzie dopiero za jakieś 2godz, bo pojechał aż 100mil po to auto:szok::tak:ale warto było, bo jest idealny, taki jak my chcieliśmy i to jeszcze wersja sportowa to juz w ogóle superaśnie

no wiez jesli tam duzo placa, to my mozemy z blizniaczkiem i na centralnym i na kaliskim, i na fabrycznej, przeciez wsiadamy w tira i mezowy blizniaka nas wiezie..... jak cyganie:-D:-D:-D:-D:-D
a co tam, bedziemy sie szwęda po całym kraju po dworcach, a jak nam sie znudzi to robimy skok na europejskie dworce

dzieki kocaha ze mnie nie opuszczasz:tak::tak::tak::tak:, caly centralny nasz:-D:-D:-D:-D
No a jak ja bym Cie mogła opuścic, tylko widze że PY CIOŁ wrócił i już sie przystawia,a le zaraz ja pognam, wara od mamusi, ona teraz moja
tygrys
matki wariatki:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:[/QUOTE]
nie no mowie ze zamkną nam forum, jak sie doczytają w jaki sposób zarabiamy:-D:-D:-D:-D[/QUOTE]
jak zarabiamy to jeszcze pł biedy, ale co wieczorem wyczyniamy (no przynajmniej niektóre z nas wyczyniają:-D:zawstydzona/y:)

mamusiu z tego co doczytalam to to zes smutna dzisiaj....:no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie dobrze...teraz nie mam czasu...ale jak wroce to sobie poklikamy....

PYCIOL CIE ocali:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie smutaj sie kocjana....buziam w pysiaki...:-p:-p
tylko bez podtekstow mi tu...my juz teraz jestesmy tylko przyjaciolkami:rofl2::rofl2:...
Nie ocali, nie ocali, pisałam że mamusia juz moja:crazy:

dziewczyny MAMY SAMOCHÓD!!!!YUPI!!!
GRATULACJE

Do miata do ubezpieczalni bo mi swiry naliczyli za ubezpiecznie auta 2 razy wiecej niz jak placilam przed znizkami:eek::eek::crazy::crazy::crazy:
smirdziele no nie...irlandzkie mlotki:-D:-D
to idz walcz znimi:tak::tak::tak:
dzięki Mamunia normalnie zaraz eksploduje z radości....i takiej energii prze to dostałam, że usiedzieć nie mogę, a E. będzie dopiero za jakieś 2godz, bo pojechał aż 100mil po to auto:szok::tak:ale warto było, bo jest idealny, taki jak my chcieliśmy i to jeszcze wersja sportowa to juz w ogóle superaśnie
to super ze wam sie podoba
bo ja sie boje samochodow sportowych, a tym bardziej jak jedziemy z :eek::eek::eek::eek:dzieckiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry