reklama

Grudniowe mamusie 2008

mamusia nie możesz tak myśleć, bo smutne myśli nie niosą nic dobrego. a zanim się obejrzysz jeszcze wszystko się ułoży i będzie nawet lepiej niz ci się wydaje.
wiem to bo mnie też los obdarował o wiele hojniej niż pragnęłam i nie może być źle i wierzę bardzo, że nasze kłopoty też miną.
dzieki kochana:-D:-D:-D:-D
doskonałe podsumowanie Mamusiu:tak: no ale szczegóły to mogłaś juz ukryć:zawstydzona/y:zaraz bicepsy....
a co tam:-D:-D:-D:-D
wypraszam sobie<foch> ja nigdzie się nie ukrywam:no::-D
ale my mowimy ze pyciol sie ukrywa:-D:-D:-D:-D

reklama
Heloł :-D
My juz po wizycie u pediatry, wszystko jest w porządku, morfologia i mocz ok, tylko z tymi kupkami nadal nie fajnie, ale dostaliśmy jakiś syropek na kupki, infacol czy jakoś tam, później wykupimy :tak:
Mężowy śpi po nocce, dzieć śpi, a ja mam luzzzy bo obiadek z wczoraj został :-p

STO LAT DLA BARTUSIA :-)

Dzien dobry :-)

Jestem i ja. Mały juz o 7 wyspany :baffled:. Czy dozyje kiedys chwili kiedy przespi cała noc i pospimy chociaż do 8 ? Chyba nie :-D

podajmy sobie ręce :sorry: ale mój już o 6:30 wyspany :confused2::confused2::confused2::confused2:

Agacia, a mi te się bardzo podobają :tak::tak::tak::tak::tak: szczególnie wzór 1, 5 i 6 :tak: ja bym się nad nimi poważnie zastanowiła :tak::tak::tak:

wiesz ja chetnie poszlabym juz do pracy:eek::eek::eek::eek:bo zycie na jedna wypłate to na prawde masakra a nie zycie, bo jesli sie klocimy to tylko przez pieniadze, ktorych brak:-(:-(:-(

Mamusia, my od maja też tylko na jednej wypłacie i jest to dla nas ogromna zmiana, gdyż ja zawsze pracowałam! Też czasami się pokłócimy o kasę ale ja zawsze mówię że najważniejsze żebysmy byli razem, a reszta jakoś się ułoży. Nie jest lekko, to fakt, ale tak postanowilismy, że dopóki Bartek nie pójdzie do przedszkola, ja będę z nim w domu. Chyba bym oszalała jakbym musiala go zostawić w żłobku. A jak juz będzie na tyle duży że pójdzie do przedszkola, ja poszukam pracy :tak:

ale jakis dobry duszek czuwa nad Toba i dal ci w prezencie Kokusie na wszystkie smutki:tak::tak::tak::tak: wiec korzystaj z tego i odwiedzajcie sie jak najczesciej:tak::tak::tak:
:-);-):-)

no wiesz za czesto to troche nie zdrowo:-D:-D:-D:-D
oj dobra zmieniamy temat, basta tych smutkow:angry::angry::angry:, bo zaraz sie porycze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zabraniam ryczec:wściekła/y::no::wściekła/y:

Bliźniaczku fakt ...marnotrawna...ale mam nadzieję że przyjmiecie spowrotem pod swoje skrzydła:)
Oczywiscie że przyjmiemy, jakby inaczej, tak po starej znajomości;-)

dzieki kochana, ja wszytsko rozumiem, tylko ja jestem na tyle juz zdolowana, ze ja juz nie wierze ze kidys bede mogla komus pomagac, ja sie tak czuje jak by prosilam cale zycie i bede tak prosic i zamiast kiedys pomagac karolince, bede zyc na jej pienidze, to juz totalna zalamka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Nie bedzie tak źle
Chociaż ja też tak mam, przejmuje sie wszystkim na zapas, a potem wszystko sie jakoś układa.
Ostatnio jeczałam, ze idziemy pod most, bo komornik prezyjdzie i zabiezre nam ciężarówkę, dom i wswyztsko co mamy, a co jak co ale raty kredytu mieszkaniowego zawsze popłacone, ale wmówiłam sobie i koniec, już nwet chłopcy chcieli skarbonki rozbija, zeby tylko po most nie iśc:zawstydzona/y:

no nie tylko beciak, ajeszce Natalkaa, nawet juz chca sie zaminic mezami:szok::szok::szok::szok::szok:
My chyba pomyliłyśmy forum, moze to nie mamuśki grudniowe, a nimfomanki:-D

no bo mam taki durny charakter, wszytskim sie przejmuje na raz, sama siebie za to nienawidze:no::no::no::no::no:
Też ma niechlubny zaszczyt posiadac taki charakterek, wszystko wyolbrzymiam, martwie się na zapas, spac nie mogę, kiedyś miałam taki okres, że nie spałam praktycznie przez 2 tygodnie, w końcu wylądowałam na lekach, a stresowałam sie pracą i w sumie teraz nawet nie wiem dlaczego:zawstydzona/y:

Nie bedzie tak źle
Chociaż ja też tak mam, przejmuje sie wszystkim na zapas, a potem wszystko sie jakoś układa.
Ostatnio jeczałam, ze idziemy pod most, bo komornik prezyjdzie i zabiezre nam ciężarówkę, dom i wswyztsko co mamy, a co jak co ale raty kredytu mieszkaniowego zawsze popłacone, ale wmówiłam sobie i koniec, już nwet chłopcy chcieli skarbonki rozbija, zeby tylko po most nie iśc:zawstydzona/y:
ty to aparatka nie zla jestes z tym mostem, ja to zawsze mowie ze pojdziemy na centralny zebrac:-D:-D:-D
a co do rat to zawsze splacam, jak tylko M dostaje wyplate to odrazu przelew na konto:tak::tak::tak:wiec moze z mieszkania nie wyrzuca, posiedze na centralnym zarobie pare groszy:-D:-D:-Dale spac bede miala gdzie:-D:-D:-D

ty to aparatka nie zla jestes z tym mostem, ja to zawsze mowie ze pojdziemy na centralny zebrac:-D:-D:-D
a co do rat to zawsze splacam, jak tylko M dostaje wyplate to odrazu przelew na konto:tak::tak::tak:wiec moze z mieszkania nie wyrzuca, posiedze na centralnym zarobie pare groszy:-D:-D:-Dale spac bede miala gdzie:-D:-D:-D
Kurcze to moze ja do Ciebie dołączę, wezme swoja ferajnę i podzielimy sie jakoś tym centralnym:-D:-D:-D

Kurcze to moze ja do Ciebie dołączę, wezme swoja ferajnę i podzielimy sie jakoś tym centralnym:-D:-D:-D

noe ma sprawy, zawsze wiecej zarobimy:tak::tak::tak::tak:
wariatki:-D:-D:-D ale az milo poczytac jak humorki lepsze:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

to ja zbieram ekipe na fabryczny do lodzi kto chetny???????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry