reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
fajnie blizniaczku ze masz czas dzis dla nas, a co tam mniej pracy dzisiaj????
No jakoś kicha troche z zamówieniami i sie nudzę, czasem to wolałabym popracowac, chociaz z Wami się fajnie pisze, ale trochę sie obawiam, że kryzys nas dosięgnął:baffled:

a czemu?ale to jest taki kombi (vw passat) tyle, że ma 130koników:-D, skrzynie 6tkę, no i wiadomo wygląd sportowy, a podoba mi się bo nie wygląda jak taki kombi kolumbryna:-Dbo co niektóre tak wyglądają tylko taki smukły jest
No to super, najważniejsze, że Wam sie podoba

nie wiem, ale boje sie ostrej jazdy i wiecej gazu:-D:-D:-D:-D

no cos Ty ale że sportowy to nie znaczy że E. ciśnie, no a szczególnie jak jedziemy z Wiktorem, jest ostrożnym kierowcą:tak:

No to super, najważniejsze, że Wam sie podoba

dzięki kochana

narazie uciekam dziewczynki, bo Wiki nie śpi, a ja mam jeszcze tyle do zrobienia, no a potem jak E. przyjedzie to będzie zaraz wydzwanianie po ubezpieczalniach i takie tam....także miłego dzionka jakbym nie wróciła

my cyganie co pedzimy z wiatrem
my cyganie znamy caly swiat
my cyganie dworce znamy
i spiewamy sobie taaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk..........:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tygrych jaki rozśpiewany, dobrze, dobrze, nie bedziemy kasy za samo stanie brać tylko wokal damy, a co:-D:-D:-D ja wezme gitare:-D:-D:-D
sluchajcie Karolinka dostala w prezencie takie cos, nie wiem jak to jest po polsku. ale to taki stojaczek, ktory uczy dzieciaczkow stania, chociaz moja nie ma problemow z staniem, bo juz dawno stoi, ale to jest spokoj dla mnie
Bounce Bounce Baby™, a Bright Starts Product - Bright Starts
i to jest rewelacja, ja mam spokoj caly dzien, bo ona sobie stoi wtym i sie kreci dookola
ładniusi, jeszcze takiego cósia nie widziałam ale chyba jrstem przeciw tak jak i chodzikom

Oooooooooooo matko myslalam, ze nigdy nie bedzie dane mi nic napisac. Od wczoraj normalnie urwanie glowy:baffled::baffled: Malemu sie cos poprzestawialo, byl takie zmeczony, ze masakra, ale nie chcial zasnac, plakal chyba z godzine, dzis iod rana to samo, nasz pies nie moze do niego podejsc bo ryk, do mamy i brata jakos sie juz przyzwyczail, ale moj ojczym nie moze podejsc:eek::eek::eek: Normalnie jestem w szoku, nie poznaje wlasnego dziecka, wtula sie we mnie caly czas:szok:. Jak wczoraj w koncu zasnol po godzinnym rytku, cjhcialam siasc na bb, ale akurat z moim mlodszym bratem zrywala dziewczyna przez gg:-p wiec nie wypadalo go wyrzucic bo byl na etapie rozpaczliwego proszenia o laske:-D:-D:-D, dziewczyna byla nieugieta, ale dzieki urokowi mojego pieknego syna dzis brat juz znalazl pocieszenie, kolejka dzei2wczyn ustawila sie by wziasc go na spacer i nareszcie poszli :-D:-D:-D Moj Damian szczesliwy jak nic. A wogiole niedawno nabawil sie kontuzji kolana na meczu i musi sam sobie robic zastrzyki na krzepniecie krwi w brzuch:szok::szok: I ja wczoraj bylam pielegniarka:-D:-D. Tesknie za moim miesiem, a to dopiero pierwszy dzien, ale jestem dzielna, dam rade:-D:-D strasznie goroca w tej Polsce:baffled: A do mnie tez sie juz z 10 kolezanek umowily, ze za niedlugo wpadna, ale najpierw oczywiscie bb i:Bartusiu kochaniutki wszystkiego najcudowniejszego, samych radosci i zero smutkow !!!!!!!

A teraz ja prosze o jakies streszcenie, bo nawet nie zaczynam Was nadrabiac, bo od wczoraj preobuje i co siade to cos sie dzieje:confused2::confused2:

sluchajcie Karolinka dostala w prezencie takie cos, nie wiem jak to jest po polsku. ale to taki stojaczek, ktory uczy dzieciaczkow stania, chociaz moja nie ma problemow z staniem, bo juz dawno stoi, ale to jest spokoj dla mnie
Bounce Bounce Baby™, a Bright Starts Product - Bright Starts
i to jest rewelacja, ja mam spokoj caly dzien, bo ona sobie stoi wtym i sie kreci dookola
Moj chodzik ma wlasnie funkcje skakania i praktycznie caly czas daje go na stanie lub skakanie, bo co do chodzikow ako takich jestem przeciwna:tak::tak: I to jest bardzo fajna sprawa :tak:

reklama
aJ Mamusiu i Kokusiu dziekuje za zyczoka zdrówka.....powoli jakby lepiej.....cosik mi sie tam ogrywa , katarek w końcu da się wydmuchiwać....oby do przodu...

Blixniaczku
kochana nasza ja nie wiem o jaki okład Tobie chodzi.....albo icnaczej boje sie pomysleć;p hahha :-D:-D:-D zberexnico nasza.....

A Wy produkujecie niemiłosiernie.....nie moge nadrobic ,co doczytam to znowu kilka stron....OSZALAŁY WY CZY CUŚ:P HAHAHA :-D

U nas disiaj pinknie.....spacerkowo jak nic :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry