reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny macie pozdrowienia od Kany. I kazała Wam wszystkim podziękowac za życzonka zdrowia i kciuki. U Mariczki to prawdopodobnie trzydniówka ale na wszelki wypadek mają jutro zrobic badania moczu żeby sprawdzic czy to nie jakaś infekcja układu moczowego. Narazie malutkiej wacha się między 38,8- 39,4 i bardzo się męczy

reklama
pyciolku, a powiedz mi jak jest teraz z praca w dublini?oplaca sie wam jeszcz tam siedziec????????

wiesz co...zanim zaszlam w ciaze bylo ok...ja mialam prace moj tez...nie za super kase ale za srednia krajowa..dalo sie odlozyc...
potem do 28 maja bylam na macierzynsim wiec spoko...teraz lecimy na jednej wyplacie i co tu duzo mowic od wyplaty do wyplaty..:sorry2::sorry2::dry::dry:
teraz czekam na wyplate zasilku dla bezrobotnych bo ponoc sie zakwalifikowalam ale wciaz czekam:sorry2:
dostane ten zasilek wyplaca mi zalegla kase, zrobie transfer zasilku do PL i nas juz tutaj nie zobacza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
wiesz co...zanim zaszlam w ciaze bylo ok...ja mialam prace moj tez...nie za super kase ale za srednia krajowa..dalo sie odlozyc...
potem do 28 maja bylam na macierzynsim wiec spoko...teraz lecimy na jednej wyplacie i co tu duzo mowic od wyplaty do wyplaty..:sorry2::sorry2::dry::dry:
teraz czekam na wyplate zasilku dla bezrobotnych bo ponoc sie zakwalifikowalam ale wciaz czekam:sorry2:
dostane ten zasilek wyplaca mi zalegla kase, zrobie transfer zasilku do PL i nas juz tutaj nie zobacza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to nieciekawie, zreszta ak kryzys to kryzys

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry