reklama

Grudniowe mamusie 2008

sluchajcie znowu do mnie ciotka przyjechala:szok::szok::szok::szok:a dzis mam dopiero 15 dzien cyklu, o co chodzi, mam sie martwic??????bo juz sama nie wiem:szok::szok::szok::szok:nigdy tak nie mialam zawsze 27-28-30 dni, ateraz po porodzie takie cos??

reklama
sluchajcie znowu do mnie ciotka przyjechala:szok::szok::szok::szok:a dzis mam dopiero 15 dzien cyklu, o co chodzi, mam sie martwic??????bo juz sama nie wiem:szok::szok::szok::szok:nigdy tak nie mialam zawsze 27-28-30 dni, ateraz po porodzie takie cos??

mamusiu ja dostalam okres 6 tyg po porodzie...ale wydaje mi sie ze Twoje cykle sa normalne...z racji tego ze niedawno przestalas karmic piersia...:tak::tak:

Dziewczyny macie pozdrowienia od Kany. I kazała Wam wszystkim podziękowac za życzonka zdrowia i kciuki. U Mariczki to prawdopodobnie trzydniówka ale na wszelki wypadek mają jutro zrobic badania moczu żeby sprawdzic czy to nie jakaś infekcja układu moczowego. Narazie malutkiej wacha się między 38,8- 39,4 i bardzo się męczy

moj Alex mial to samo i po 3 dniach jak reka odjol goraczka opadla i malego wysypaly czerwone krostki :szok: wyglada jak biedronka :-D:-Dmial 3 dniowke ale sie umordowalismy naszczescie juz po... tez mielismy robic badanie moczu no ale 1 raz Aleks nie zdarzyl do 9.30 zrobic siku :sorry2:a 2 dnia zrobil takiego kupolaaaaaaaa ze nie widac bylo woreczka :szok:

ja mialam co 2 tygodnie oszalec mozna bylo:shocked2: a teraz nie ma niccc a nic:-D i jest jeszcze lepiej :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry