reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie kochane'
ja się po dwóch dniach choroby zwlekłam i zaczynam żyć.
Przeczyściło mnie na wszystkie strony...

Mamusia dokąd się wybierasz? Zabrałaś zapas kaszy?

reklama
No właśnie - jakie spotkanie?? piszcie coi jak.
mamusia jak tam na dietce?? Chodzisz ciągle głodna?? a co podgryzasz lub popijasz w międzyczasie?? Pijesz kawkę na tej diecie??

Agaciu my jesteśmy świeżo po ślubie (jutro mija miesiąc) i jako osoba, która ma to wszystko już za sobą mogę Ci szczerze doradzić, że nie ma sensu rozwlekać się za bardzo nas zaproszeniami. Ja też cudowałam, przeglądałam na allegro miliony tych zaproszeń aż w końcu wszyscy znajomi powiedzieli, żeby brać pierwsze lepsze, bo prawdę mówiąc większość osób zaglądnie do nich, przeczyta i rzuca gdzieś w kąt albo wyrzuca.

Co do sukienki powiem Ci szczerze, że teraz z perspektywy czasu żałuję, że kupiłam nową. Ale szwagierka z teściową tłukły mi do głowy, że to raz w życiu, że to nie wypada mieć używaną bądź pożyczoną. I w końcu głupia ich posłuchałam i wydałam prawie 3 tys na kieckę, którą teraz sprzedam może za tysiaka. Gdybym teraz miała decydować kupiłabym kieckę używaną, 3 razy tańszą niż nową z salonu, a wcale nie gorszą:tak: Takie jest moje zdanie, ale oczywiście zrobisz jak uważasz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry