reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej małpki
Jak miałam czas to puchy, jak tylko wczoraj sie zawinęłam do domu, to sie zaczęło, ale juz nadrabiam, nie pozbędziecie sie mnie;-)

kolzezanka chyba nie doczytuje moich postow:zawstydzona/y:
zapytowywalam czym roznia sie chlopcy...ja za nic w swiecie nie wiem kto to KRZYS A KTO GRZES...:confused2::confused2::sorry:

i ja nie wiem:no::no::no::no:
ale zblizniakami tak jest, ja swoich braci odrozniamm, nawet po glosu, z tylu, przez telefon, ale nikt ich nie odroznia:eek::eek::eek:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:sorki, rzeczywiscie jakos mi przemkneło. dla mnie oni są zupełnie różni i z wyglądu i z charakteru, tak jak pisze Mamusia, nawet po głosie ich odróżniam i tak od małego, ale jak przywieźliscmy ze szpitala po urodzeniu, to był troche problem bo byli identyczni i wagę też mieli podobną, więc Krzysiu był ubierany na różowo jak dziewczynka i miał pazurka u nogi pomalowanego:zawstydzona/y::-D:szok:

ja bym Ci mmausiu w tym przypadku nie odmowila...Blizniaki...na dworcu przeciez lepiej zarobicie:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
Może macie rację, patrząc na kryzys w branży transportowej, to chyba lepiej zarobię na dworcu, wiec niech Ci bedzie mamusiu, dzwonie niech rzuca wszystko na tych Wyspach i szybko wraca, nie bacząc na żadne ograniczenia i inne bzdety:szok::-D

A wogóle wiadomośc z ostatniej chwili
MAMY DRUGIEGO ZĘBA:tak::tak::tak::tak:
GRATULUJEMY
Ile czasu minęło od wyjścia pierwszego?

reklama
Witajcie

My już dawno na nogach. Wreszcie weeeekeeend :-D:-D, może tatus skończy prace o 16 :dry:, moooooożżżżżeeeeee !!!

Widzę , że mały już śpiący wieć moze zaśnie a ja śniadanko zjem :-D.

Ooooo i kupa jest :sorry2:

Witam!!
Wpadłam pożyczyć wam miłego dzionka, nadrobić i podczytać troszkę

o dzieki ze mi o niej przypomnialas, bo zapomnialam ze mam sobie ugotowac:szok::szok::szok:najlepsze dieta--porzadki wszafie, odrazu odechciewa sie jedzenia:sorry::sorry:
zgadzam się!!! U mnie to samo :angry:
Choroba nie pojawiałam się tu za bardzo - bo wczoraj i przedwczoraj byliśmy na grillu:angry: i jak tu schudnąć????????????????????????????????????? Jedyne co mogłam z siebie dać to mało jeść :baffled:
JEEEEESSSSUUUU ja do roboty za 3-4 tygodnie. Nie byłam od prawie 1,5 roku!!!!!!!! Co to będzie!!! :szok: Co to bĘĘĘĘdzie:szok::szok:

najczesciej to sie poprostu sprawe "olewa"....jednak Twoj syn nie bawi sie w te klocki...:-D
wali z grubej rury:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczynki, w koncu znalazłam chwile żeby do Was zajrzeć...:dry::dry::dry:ale nadrobić nie dam rady:-(:-(:-(tesknicie trochę??:-p:-p:-p

U nas pogoda boska, wiec korzystam i opalam się bo w niedziele powrót do blokowiska, wprawdzie mam okazje zostac jeszcze tydzień ale sama z Julą nie chce tutaj być...może któras chętna nam potowarzyszyć:-p:-p:-p:-p

Licze że po moim powrocie ktors z Was zrobi mi mega streszczenie z tego co dzialo sie przez dwa tygodnie!!!:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ja tesknię
Od poniedziałku biorę tydzień urlopu, to mogę wpaśc na tą działeczkę, żebyś sie nie nudziła

witajcie mamuski
troszke mnie nie było i znajac wasze mozlwosci na pewn nie dam rady nadrobić:tak:
jak juz pisałam na opiece od ponad tygodnia moje maleństwo nie spi w nocy, budzi sie z płaczem:-( dzis było troszke lepiej ale i tak daleko do normalnego spania
poza tym niedługo, z czego sie baardzo cieszę przyjezdza mój M i jedziemy na tydzien czasu do Karpacza:tak::tak::tak:
miłego dnia
nocek współczuuję, ale tego Karpacza to zazdroszczę, mimo że byłam tam już kilkanaście razy, to zawsze chętnie wracam, a w tym roku na ferie chlopcy pojechali z tatuskiem, a nie ze mną:-(

Witam!!
Wpadłam pożyczyć wam miłego dzionka, nadrobić i podczytać troszkę

zgadzam się!!! U mnie to samo :angry:
Choroba nie pojawiałam się tu za bardzo - bo wczoraj i przedwczoraj byliśmy na grillu:angry: i jak tu schudnąć????????????????????????????????????? Jedyne co mogłam z siebie dać to mało jeść :baffled:
JEEEEESSSSUUUU ja do roboty za 3-4 tygodnie. Nie byłam od prawie 1,5 roku!!!!!!!! Co to będzie!!! :szok: Co to bĘĘĘĘdzie:szok::szok:

A z kim zostawiasz Zuzię?:)

Moja tez już ma dwa zęby tylko ze jej równiutko wyszły razem:) A teraz juz chyba następne idą:)

Jestem i ja :-) dzień dobry :-)

Jeszcze jakiś czas temu chwaliłam się Wam, że mój Alan ładnie i długo śpi, a od kilku dni, mój szkrab sobie coś ubzdurał i wstaje jeszcze przed 6 :baffled::szok::szok::szok:, no nic jestem niewyspana, ale jakoś dam rade :sorry2: widze, że od wczoraj malutko postów do nadrobienia, i dobrze, oszczędziłyście nas nieobecne troszkę :-p:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry