• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej małpki
Jak miałam czas to puchy, jak tylko wczoraj sie zawinęłam do domu, to sie zaczęło, ale juz nadrabiam, nie pozbędziecie sie mnie;-)

kolzezanka chyba nie doczytuje moich postow:zawstydzona/y:
zapytowywalam czym roznia sie chlopcy...ja za nic w swiecie nie wiem kto to KRZYS A KTO GRZES...:confused2::confused2::sorry:

i ja nie wiem:no::no::no::no:
ale zblizniakami tak jest, ja swoich braci odrozniamm, nawet po glosu, z tylu, przez telefon, ale nikt ich nie odroznia:eek::eek::eek:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:sorki, rzeczywiscie jakos mi przemkneło. dla mnie oni są zupełnie różni i z wyglądu i z charakteru, tak jak pisze Mamusia, nawet po głosie ich odróżniam i tak od małego, ale jak przywieźliscmy ze szpitala po urodzeniu, to był troche problem bo byli identyczni i wagę też mieli podobną, więc Krzysiu był ubierany na różowo jak dziewczynka i miał pazurka u nogi pomalowanego:zawstydzona/y::-D:szok:

ja bym Ci mmausiu w tym przypadku nie odmowila...Blizniaki...na dworcu przeciez lepiej zarobicie:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
Może macie rację, patrząc na kryzys w branży transportowej, to chyba lepiej zarobię na dworcu, wiec niech Ci bedzie mamusiu, dzwonie niech rzuca wszystko na tych Wyspach i szybko wraca, nie bacząc na żadne ograniczenia i inne bzdety:szok::-D

A wogóle wiadomośc z ostatniej chwili
MAMY DRUGIEGO ZĘBA:tak::tak::tak::tak:
GRATULUJEMY
Ile czasu minęło od wyjścia pierwszego?

reklama
Witajcie

My już dawno na nogach. Wreszcie weeeekeeend :-D:-D, może tatus skończy prace o 16 :dry:, moooooożżżżżeeeeee !!!

Widzę , że mały już śpiący wieć moze zaśnie a ja śniadanko zjem :-D.

Ooooo i kupa jest :sorry2:

Witam!!
Wpadłam pożyczyć wam miłego dzionka, nadrobić i podczytać troszkę

o dzieki ze mi o niej przypomnialas, bo zapomnialam ze mam sobie ugotowac:szok::szok::szok:najlepsze dieta--porzadki wszafie, odrazu odechciewa sie jedzenia:sorry::sorry:
zgadzam się!!! U mnie to samo :angry:
Choroba nie pojawiałam się tu za bardzo - bo wczoraj i przedwczoraj byliśmy na grillu:angry: i jak tu schudnąć????????????????????????????????????? Jedyne co mogłam z siebie dać to mało jeść :baffled:
JEEEEESSSSUUUU ja do roboty za 3-4 tygodnie. Nie byłam od prawie 1,5 roku!!!!!!!! Co to będzie!!! :szok: Co to bĘĘĘĘdzie:szok::szok:

najczesciej to sie poprostu sprawe "olewa"....jednak Twoj syn nie bawi sie w te klocki...:-D
wali z grubej rury:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć dziewczynki, w koncu znalazłam chwile żeby do Was zajrzeć...:dry::dry::dry:ale nadrobić nie dam rady:-(:-(:-(tesknicie trochę??:-p:-p:-p

U nas pogoda boska, wiec korzystam i opalam się bo w niedziele powrót do blokowiska, wprawdzie mam okazje zostac jeszcze tydzień ale sama z Julą nie chce tutaj być...może któras chętna nam potowarzyszyć:-p:-p:-p:-p

Licze że po moim powrocie ktors z Was zrobi mi mega streszczenie z tego co dzialo sie przez dwa tygodnie!!!:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ja tesknię
Od poniedziałku biorę tydzień urlopu, to mogę wpaśc na tą działeczkę, żebyś sie nie nudziła

witajcie mamuski
troszke mnie nie było i znajac wasze mozlwosci na pewn nie dam rady nadrobić:tak:
jak juz pisałam na opiece od ponad tygodnia moje maleństwo nie spi w nocy, budzi sie z płaczem:-( dzis było troszke lepiej ale i tak daleko do normalnego spania
poza tym niedługo, z czego sie baardzo cieszę przyjezdza mój M i jedziemy na tydzien czasu do Karpacza:tak::tak::tak:
miłego dnia
nocek współczuuję, ale tego Karpacza to zazdroszczę, mimo że byłam tam już kilkanaście razy, to zawsze chętnie wracam, a w tym roku na ferie chlopcy pojechali z tatuskiem, a nie ze mną:-(

Witam!!
Wpadłam pożyczyć wam miłego dzionka, nadrobić i podczytać troszkę

zgadzam się!!! U mnie to samo :angry:
Choroba nie pojawiałam się tu za bardzo - bo wczoraj i przedwczoraj byliśmy na grillu:angry: i jak tu schudnąć????????????????????????????????????? Jedyne co mogłam z siebie dać to mało jeść :baffled:
JEEEEESSSSUUUU ja do roboty za 3-4 tygodnie. Nie byłam od prawie 1,5 roku!!!!!!!! Co to będzie!!! :szok: Co to bĘĘĘĘdzie:szok::szok:

A z kim zostawiasz Zuzię?:)

Moja tez już ma dwa zęby tylko ze jej równiutko wyszły razem:) A teraz juz chyba następne idą:)

Jestem i ja :-) dzień dobry :-)

Jeszcze jakiś czas temu chwaliłam się Wam, że mój Alan ładnie i długo śpi, a od kilku dni, mój szkrab sobie coś ubzdurał i wstaje jeszcze przed 6 :baffled::szok::szok::szok:, no nic jestem niewyspana, ale jakoś dam rade :sorry2: widze, że od wczoraj malutko postów do nadrobienia, i dobrze, oszczędziłyście nas nieobecne troszkę :-p:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry