blizniaki2000
Fanka BB :)
Hej małpki
Jak miałam czas to puchy, jak tylko wczoraj sie zawinęłam do domu, to sie zaczęło, ale juz nadrabiam, nie pozbędziecie sie mnie;-)

sorki, rzeczywiscie jakos mi przemkneło. dla mnie oni są zupełnie różni i z wyglądu i z charakteru, tak jak pisze Mamusia, nawet po głosie ich odróżniam i tak od małego, ale jak przywieźliscmy ze szpitala po urodzeniu, to był troche problem bo byli identyczni i wagę też mieli podobną, więc Krzysiu był ubierany na różowo jak dziewczynka i miał pazurka u nogi pomalowanego

Ile czasu minęło od wyjścia pierwszego?
Jak miałam czas to puchy, jak tylko wczoraj sie zawinęłam do domu, to sie zaczęło, ale juz nadrabiam, nie pozbędziecie sie mnie;-)
kolzezanka chyba nie doczytuje moich postow
zapytowywalam czym roznia sie chlopcy...ja za nic w swiecie nie wiem kto to KRZYS A KTO GRZES...![]()
i ja nie wiem
ale zblizniakami tak jest, ja swoich braci odrozniamm, nawet po glosu, z tylu, przez telefon, ale nikt ich nie odroznia![]()

sorki, rzeczywiscie jakos mi przemkneło. dla mnie oni są zupełnie różni i z wyglądu i z charakteru, tak jak pisze Mamusia, nawet po głosie ich odróżniam i tak od małego, ale jak przywieźliscmy ze szpitala po urodzeniu, to był troche problem bo byli identyczni i wagę też mieli podobną, więc Krzysiu był ubierany na różowo jak dziewczynka i miał pazurka u nogi pomalowanego

Może macie rację, patrząc na kryzys w branży transportowej, to chyba lepiej zarobię na dworcu, wiec niech Ci bedzie mamusiu, dzwonie niech rzuca wszystko na tych Wyspach i szybko wraca, nie bacząc na żadne ograniczenia i inne bzdetyja bym Ci mmausiu w tym przypadku nie odmowila...Blizniaki...na dworcu przeciez lepiej zarobicie![]()

GRATULUJEMYA wogóle wiadomośc z ostatniej chwili
MAMY DRUGIEGO ZĘBA![]()
Ile czasu minęło od wyjścia pierwszego?

, moooooożżżżżeeeeee !!!