reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzieki, w takim razie za 2 tygodnie zacznę się rozglądac za następnym ząbalem:-D

szukaj szukaj u nas wyszdl po tygodniu drugi zabek ale dopiero malusio widac tylko czubeczek no i maly zorientowal sie ze cos mu uroslo w buzi no i ciagle dotyka paluszkiem i chce rozkminic co on tam ma :-D:rofl2: i jak narazie to ugryzl mnie tylko raz ten 1 pamieteny raz teraz uwaza...
zebyscie go widzieli dzis jest w kropki jak biedronka dzis bardziej widac :-D ciekawe czy jutro znikna :confused:

reklama
Hihi ja juz od miesiąca wypatruje .. a mówieą ze te pierwsze jedynki wychodzą jedna po drugie w ciągu kilku dni, a my czekamy juz miesiąc ... to jak małemu juz wyjdzie ta druga jedynka to na nastepne sobie chyba poczekamy do roczku :-D:-D:-D

to nie wypatruj bo ja tak wypatrywalam i zabka ani widu ani slychu powiedzialam ze nie bede mu wiecej zagladac w buzke i jeden za drugim wyrosly jak marchewki po deszczu:-D:-D:-D

Witajcie Mamusie Kochane
Tyle piszecie, że nie jestem w stanie Was nadrobić dlatego udzielam się raczej na wątkach gdzie jestem w stanie poczytać to i owo. Tym bardziej, że u nas ostatnio ciężki okres. Mały od ponad 2 tyg budzi się w nocy co 1,5-2 godziny, o 5.30-6 wyspany, a ja już rady nie daję:-( A nigdy nie było u nas problemów ze spaniem:no:Dlatego w ciągu dnia jak mały śpi kładę się z nim, bo normalnie nieprzytomna chodzę. No i w domu też trzeba czasem coś zrobić. A nigdy nie było u nas problemów ze spaniem:no: Dziś w końcu było lepiej. Zasnął o 20.30, a obudził się pierwszy raz o 4.30, więc super w porównaniu to ostatnich tygodni:tak:

No i my również nadal bezzębni:-( Ale ząbki tuż tuż, już normalnie je widać, tylko coś się przebić nie chcą. Jak wariatka 5 razy dziennie stukam łyżeczką, ale wciąż nic nie słychać:no: Ale przecież kiedyś w końcu wyjdą:tak:

ona poszla czytac i juz nie wrocila:szok::szok::szok::szok:czyzby playbola czytala w pianie:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok:Mamusia, zadlugo przebywasz ze zboczonym Pyciolem i Tobie tez sie udziela:szok::szok::szok::szok:

dzis jestem pierwszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D spac nie moge :szok:

W celu rozproszenia nudy podczas długiego lotu:

1. Wyjmujemy laptopa z torby i kładziemy na kolanach;

2. Powoli i spokojnie otwieramy go;

3. Włączamy;

4. Upewniamy się, ze osoba obok nas patrzy na ekran;

5. Włączamy Internet Explorer;

6. Zamykamy oczy, wznosimy głowę ku niebu i poruszamy bezgłośnie wargami;

7. Bierzemy głęboki wdech i klikamy na następujący link:

www.thecleverest.com/countdown.swf

8. Upajamy się widokiem miny osoby obok!
Hahaha dobre:-D:-D:-D

coś tu pusto dziś:) Melduję że rehabilitantki nie bylo więc zrobiliśmy 60km na darmo:) ale przynajmniej mąż nas zabrał do restauracji na obiad:)
Dzisiaj mam dentystę więc pewnie mnie znowu nie będzie:(:no::no::szok::szok::no: jestem przerażona!
Powodzenia u dentysty, trzymamy kciuki, żeby nie bolalo :))
witajcie mamuski
troszke mnie nie było i znajac wasze mozlwosci na pewn nie dam rady nadrobić:tak:
jak juz pisałam na opiece od ponad tygodnia moje maleństwo nie spi w nocy, budzi sie z płaczem:-( dzis było troszke lepiej ale i tak daleko do normalnego spania
poza tym niedługo, z czego sie baardzo cieszę przyjezdza mój M i jedziemy na tydzien czasu do Karpacza:tak::tak::tak:
miłego dnia
Miłej podróży :)))))))

Dziendobry dziewczynki !!
U mnie wciaz goraco:baffled: Ja musze dzis isc odebrac dowod. Nocka byla niezaciekawa, ale juz lepsza niz zwykle. No i nunus sam zasnal z babcia wczoraj:tak::tak: Jestem z niego dumna:-D A pozatym jutro SOBOTA i idziemy ze znajomymi zaszalec:-D:-D Jak ja za tym tesknilam :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry