Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po staremumoi faceci śpią, a ja oczywiście na bb
popijam mrożona kawusię i jest fajnie
Edee, a co do ewentualnego spotkanka w sierpniu, to srodek tygodnia też wchodzi w grę u Ciebie i Pytii?![]()

A ja nic nie wiem o żadnym spotkaniu w sierpniu 

, gdzie
kiedy
z kim
chyba cosik przegapiłam 

A ja nic nie wiem o żadnym spotkaniu w sierpniu
, gdzie
kiedy
z kim
chyba cosik przegapiłam
![]()

NO JAK TO??????NO JAK TO??????

Mnie nie było ostatnie 2 tyg, prawie wcale na bb, a może ja mam amnestie ...![]()
to ja mam teraz focha![]()
pisalam kiedyś że jedziemy z mężowym i synciem w sierpniu do Ustronia i sama zaproponowałaś spotkaniepisałaś że macie blisko z Pytią.
i zapomniałaś:-
-
-(

już wiem 

, no mi pasuje zawsze i wszędzie, ale ja myślałam, że to już nieaktualne, bo jakoś ucichło o tym zlocie 
Hihi ja juz od miesiąca wypatruje .. a mówieą ze te pierwsze jedynki wychodzą jedna po drugie w ciągu kilku dni, a my czekamy juz miesiąc ... to jak małemu juz wyjdzie ta druga jedynka to na nastepne sobie chyba poczekamy do roczku![]()

Udane te dzieciaczki nasze kochaneszukaj szukaj u nas wyszdl po tygodniu drugi zabek ale dopiero malusio widac tylko czubeczek no i maly zorientowal sie ze cos mu uroslo w buzi no i ciagle dotyka paluszkiem i chce rozkminic co on tam mai jak narazie to ugryzl mnie tylko raz ten 1 pamieteny raz teraz uwaza...
zebyscie go widzieli dzis jest w kropki jak biedronka dzis bardziej widacciekawe czy jutro znikna
![]()

No chyba cos z tobą nie teges, bo ja pamietam jak się umawiałyścieMnie nie było ostatnie 2 tyg, prawie wcale na bb, a może ja mam amnestie ...![]()