reklama

Grudniowe mamusie 2008

po staremu :blink: moi faceci śpią, a ja oczywiście na bb :tak: popijam mrożona kawusię i jest fajnie :tak::tak:

Edee, a co do ewentualnego spotkanka w sierpniu, to srodek tygodnia też wchodzi w grę u Ciebie i Pytii?:confused:

reklama
to ja mam teraz focha :dry:
pisalam kiedyś że jedziemy z mężowym i synciem w sierpniu do Ustronia i sama zaproponowałaś spotkanie :dry: pisałaś że macie blisko z Pytią.
i zapomniałaś :szok::baffled::-(:-(:-(

Hihi ja juz od miesiąca wypatruje .. a mówieą ze te pierwsze jedynki wychodzą jedna po drugie w ciągu kilku dni, a my czekamy juz miesiąc ... to jak małemu juz wyjdzie ta druga jedynka to na nastepne sobie chyba poczekamy do roczku :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D

szukaj szukaj u nas wyszdl po tygodniu drugi zabek ale dopiero malusio widac tylko czubeczek no i maly zorientowal sie ze cos mu uroslo w buzi no i ciagle dotyka paluszkiem i chce rozkminic co on tam ma :-D:rofl2: i jak narazie to ugryzl mnie tylko raz ten 1 pamieteny raz teraz uwaza...
zebyscie go widzieli dzis jest w kropki jak biedronka dzis bardziej widac :-D ciekawe czy jutro znikna :confused:
Udane te dzieciaczki nasze kochane
biedroneczki sa w kropeczki .............:-D

Mnie nie było ostatnie 2 tyg, prawie wcale na bb, a może ja mam amnestie ...:szok::szok::szok::szok:
No chyba cos z tobą nie teges, bo ja pamietam jak się umawiałyście:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry