reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kurde,pisalam do niej esa bo nie mam neta w chalupie,mala zasnela,ojciec jej powrocil wiec lece czym predzej do sasiadki na kompika:szok::-D
Alee juz jej gadulca nie bede sciagala:-D:-D
Wyslalam jej esa bo moj ziec urodzinowy przeciez;-)

Kurde,pisalam do niej esa bo nie mam neta w chalupie,mala zasnela,ojciec jej powrocil wiec lece czym predzej do sasiadki na kompika:szok::-D
Alee juz jej gadulca nie bede sciagala:-D:-D
Wyslalam jej esa bo moj ziec urodzinowy przeciez;-)

wreszcieeeeeeeee cosik napisala dzis sie rozpisala az dwa eski wyslala:-D:-D ja wyjade ona przyjdzie na neta:cool2:
kajakkkkkk napedzilas mi stracha:angry: juz myslalam ze cosik sie stalo a ona neta nie miala :dry:

ejj nikogo tu nie ma:szok::szok: moj maly juz na dobre usnol i pewnie do ranca bedzie spal Amo w robolu a ja siedze i sie nudze;-)

jutro jedziemy po prezent :-D

reklama
Lo matko i corko:-D:-D:-D
Ola,ja nawet nie probuje.....
Witamy sie,z zapozyczonego netu bo nasz w domu nie funka.....
Alez bylo fantastycznie w Polandii,a bede opowiadac wiecej jak doostane neta,swojego necika spowrotem:-D:-D

no nareszcie...

ejj nikogo tu nie ma:szok::szok: moj maly juz na dobre usnol i pewnie do ranca bedzie spal Amo w robolu a ja siedze i sie nudze;-)

jutro jedziemy po prezent :-D

ja jestem ale nie wyrabiam z dzieciem ktoś mi go podmienił, taki nieznośny sie zrobił, kłade go spać za karę...bo inaczej mi zaraz nerwy wysiądą
jezu nie wiem co się dzieje, ryk cały dzień, ja już nie mogę...:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:
ale to normalnie wrzask taki jakby mu coś robili, na 5 minut nie moge go zostawić, co się dzieje, a taki był grzeczny...no prawie jak Mamusi Karolinka:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry