Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ze mnie spec....zobacz Landrynka jak ja to pięknie zrobiłam ten cytat jak wstawiłam...szacun
![]()

landryneczko a ty karmisz cycusiem czy butlą..woww nasz mały to ok 9 to sie budzi z pierwszego dosypianiamasz normalnie grzeczniutkiego chlopaka
![]()
i po niej tak padaLandruneczko nie każda z nas ma tak dobrze jak Ty i może sobie pospać do 9 bez nocnej pobudki. U mnie tragedii ze spanie nie ma, ale Filip niestety aż takim śpiochem jak Twój Aluś nie jestwszystkie tylko spac i spac jutro sobotaweekend:-)

Beciaczku do wyobraź sobie, że my jedziemy niedługo na wakacje na tydzień gdzieś w tropiki bez małego. Mój mąż chcial na 2, ale ja nie wiem jak ten tydzień wytrzymam. To taka podróz poslubna nieco później... Wyrodna ze mnie matka, co?łooo matko, na dwa dni???bez niuńka???dasz radę???
niby chłodno, ale jak tak w małym pomieszczeniu dziadów tyle stoi i sapie...blee...to nie ma czym oddcyhać i od razu duszno się robi
Ojej biedactwo, ale się malutka muiała namęczyć:-( Najważniejsze, że już jest lepiej. A może Mariczce górne ząbki wychodzą?Witam kochaniutkie moje;*:*:*
Na początek bardzo dziekujemy z Mari za zyczonka zdrowia:* jestescie wspaniałe:*
Jestem ciekawa czy ktos za nami tęsnił juz??? hahhabo tu jakies romanse widze....Pyciol-Tyrysek i takie tam
hahaa
Nio ładnie 100 stron prawie do nadrobienia..nie macie litosci.....jak bede miała czas to poczytam....
A moje kochanie dzisiaj juz wrocilo do siebie....wczoraj wieczorkiem miała 40,1 stopni, w nocy sie budze a Marika 40,4....myslałamz,e oszaleje...jakby dzisiaj nie preszło to miałąm skierowanie do szpitala..ale na szczescie tak jak o 11 dostała Nurofen to do teraz jest ok.....tylko jeszcze plakała,bo brzuszek ja bolał.....
Kochanie nikomu nie zycze takich 3 dni naprawde....i niby wyglada na 3 dniowke,ale wysypki nie ma....
Buziaczki dla Was:*
a NO I NAJLPSIEJSZE ZYCZONA DLA DZISIEJSZYCH I ZALEGŁYCH SOLENIZANTÓW:*:*:* OGROMNE BUZIOLKI:*:-)

, bo mezus czuwa zebym za długo nosa przed kompem nie miała