reklama

Grudniowe mamusie 2008

Maks spi od 17 :/ zazwyczaj w ciagu dnia spi 2x po godzinka do dwóch...a dzis uciąl sobie drzemke troszke później i łooo.....bo normalnie to spi tak od 19-20do 6rano....a teraz to ciekawe do której pospi..będą jajeczka ja o 3 nad ranem zrobi pobudke :)

reklama
wszystkie tylko spac i spac jutro sobota:-D:-D weekend:-)
Landruneczko nie każda z nas ma tak dobrze jak Ty i może sobie pospać do 9 bez nocnej pobudki. U mnie tragedii ze spanie nie ma, ale Filip niestety aż takim śpiochem jak Twój Aluś nie jest:no:
łooo matko, na dwa dni???bez niuńka???:szok:dasz radę???

niby chłodno, ale jak tak w małym pomieszczeniu dziadów tyle stoi i sapie:wściekła/y::angry:...blee...to nie ma czym oddcyhać i od razu duszno się robi
Beciaczku do wyobraź sobie, że my jedziemy niedługo na wakacje na tydzień gdzieś w tropiki bez małego. Mój mąż chcial na 2, ale ja nie wiem jak ten tydzień wytrzymam. To taka podróz poslubna nieco później... Wyrodna ze mnie matka, co?
Witam kochaniutkie moje;*:*:*

Na początek bardzo dziekujemy z Mari za zyczonka zdrowia:* jestescie wspaniałe:*

Jestem ciekawa czy ktos za nami tęsnił juz??? hahha :-D:-D:-D bo tu jakies romanse widze....Pyciol-Tyrysek i takie tam:p hahaa

Nio ładnie 100 stron prawie do nadrobienia..nie macie litosci.....jak bede miała czas to poczytam....

A moje kochanie dzisiaj juz wrocilo do siebie....wczoraj wieczorkiem miała 40,1 stopni, w nocy sie budze a Marika 40,4....myslałamz,e oszaleje...jakby dzisiaj nie preszło to miałąm skierowanie do szpitala..ale na szczescie tak jak o 11 dostała Nurofen to do teraz jest ok.....tylko jeszcze plakała,bo brzuszek ja bolał.....
Kochanie nikomu nie zycze takich 3 dni naprawde....i niby wyglada na 3 dniowke,ale wysypki nie ma....

Buziaczki dla Was:*

a NO I NAJLPSIEJSZE ZYCZONA DLA DZISIEJSZYCH I ZALEGŁYCH SOLENIZANTÓW:*:*:* OGROMNE BUZIOLKI:*:-)
Ojej biedactwo, ale się malutka muiała namęczyć:-( Najważniejsze, że już jest lepiej. A może Mariczce górne ząbki wychodzą?

Najlepsze życzonka dla naszego przeprzystojnego i prześlicznego Alusia

My dzisiaj byliśmy na zakupkach, mężowy buciki musiał sobie kupić, a ja japonki, bo rozwaliły mi się stare, a nie ma nic lepszego na lato niż japonki. A poza tym na wakacje lecimy niebawem...
Dziś mija miesiąc od naszego ślubu, więc chyba będę musiała ten wieczór mężowi poświęcić:tak:

reklama
Cześć Babolki :-)
Strasznie , okropnie i wogóle bardzo, bardzo przepraszam, ze ostatnio mało mnie i nic nie pisz,e ale wakacyjki tak jakos wpływaja na to, teraz Tomek spakowany i wysłany na kolonie, ale Mariusz od dzis jest na urlopie i czasu dalej brak na razie kombinujemy jakby to jego wolne wykorzystac, nie pojsc z torbami i jeszcze Patusi nie rozregulowac codziennych rytuałow, a szczegolnie sie martwie o te noce, odpukac - przespane:-p

Ollcia myslimy nawet zeby odgapic od Ciebie i sie w kierunku Ustron-Wisła ybrac bo tam nas jeszce na dobre nie widzieli ale to na pare dni tylko:tak:

Kajuska cmokaski;-)

Ola2in1 super ze znów słonko dla Was wyszło:tak:

Musze ponadrabiac zaległosci, to bede miała wiecej do napisania,tylko pewnie dzis znow mi sie nie uda:sorry2:, bo mezus czuwa zebym za długo nosa przed kompem nie miała:zawstydzona/y: :shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry