reklama

Grudniowe mamusie 2008

ale ja na sernika na zimno juz patrzec nie moge tydzien temu robilam dla tesciowej w ten wekend dla swojej mamci i juz na zwrot mi sie cofa gdy widze sernika:-D:-D:-D marzy mi sie szarlotka hihihihii:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ojojjj ja dawno nie jadlam ani jednego ani drugiego:-D:-D:-D narobiliscie mi smaku :-D ale jestem twarda jak przeterminowany zelek i nie zjem nic slodniego tylko kawka z mlekiem

reklama
niedoczytalas do konca :-D:-D:-D ze jestem twarda jak przeterminowany zelek i nie bede jadla ciasta bo dietka a po drugie nie mam reki do piecznia ciast :-D
ale serniczek mozna z proszku zrobic hihi:-D:-D
odchudzam sie powolutku narazie wyeliminowalam slodycze:-D bo nadal karmie malego i nie moge z niczego wiecej zrezygnowac
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj diety sa feeeeeeeeee czlowiek sobie normalnie pozyc nie moze :-(:-(:-(:-(a jaka to przyjemnoisc takie ciasto do kawusi:-(:-(:-( ale jak dietka to dietka

hahaha udalo mi sie mojego malego oszukac wlaczylam dobranocny ogrod z jouTube a wlaczylam telewizor i wylaczylam tam glos no i patrzy sie w tv a nie w kompa:-D:-D:-D no i patrzy sie w tv jak w nie wiem co bez ruchu siedzi na puzlach:-D

ale serniczek mozna z proszku zrobic hihi:-D:-D

ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj diety sa feeeeeeeeee czlowiek sobie normalnie pozyc nie moze :-(:-(:-(:-(a jaka to przyjemnoisc takie ciasto do kawusi:-(:-(:-( ale jak dietka to dietka

tak ci szczerze powiem ze nie ciagnie mnie do slodkiego tylko bardziej do lodow bo zimne a u nas znow dzis goracccccccccccc :baffled: maly tylko w pampersie pomyka po domku:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry