L
landryneczka_1982
Gość
widze ze nie ma nikogo to ide sie pakowac

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wstałysmy i myi grzeczniutko się witamy:-)
Sto latek i ogromniaste całuski dla Aniki i Filipka od ciotki kokusi i Natalki
hej hej tez juz jestem z kawą kto mi da jakies ciasto do kawy??![]()
tygrysek wal do pyciola wczoraj sie chwailila ze zrobila sernika na zimnoja niestety nic nie mam ze slodyczy dietka
![]()

ale ja na sernika na zimno juz patrzec nie moge tydzien temu robilam dla tesciowej w ten wekend dla swojej mamci i juz na zwrot mi sie cofa gdy widze sernikamarzy mi sie szarlotka hihihihii
![]()
wiecej dla mnie
czesc dziewczyny
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego
pozdrwiam serdecznie

i odposzczam, bo inaczej zwariujeJa lubię takie osobyTakże my teściówki bedziemy sie mogły dogadać
![]()

dogadamy sie kochana jak nicSto latek i ogromniaste całuski dla Aniki i Filipka od ciotki kokusi i Natalki![]()
ale ja na sernika na zimno juz patrzec nie moge tydzien temu robilam dla tesciowej w ten wekend dla swojej mamci i juz na zwrot mi sie cofa gdy widze sernikamarzy mi sie szarlotka hihihihii
![]()

ale jestem twarda jak przeterminowany zelek i nie zjem nic slodniego tylko kawka z mlekiem

hahaha udalo mi sie mojego malego oszukac wlaczylam dobranocny ogrod z jouTube a wlaczylam telewizor i wylaczylam tam glos no i patrzy sie w tv a nie w kompano i patrzy sie w tv jak w nie wiem co bez ruchu siedzi na puzlach
![]()
nie dobra mama a potem dziecko jakieś schizy będzie miało
czesc dziewczyny
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego
pozdrwiam serdecznie