reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
czesc dziewczyny:)
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego:)
pozdrwiam serdecznie

Wstałysmy i my:tak:i grzeczniutko się witamy:-)

Sto latek i ogromniaste całuski dla Aniki i Filipka od ciotki kokusi i Natalki:tak::tak::tak:

i my sie podpinamy...caluski dla Maluszkow kochanych;-);-)

hej hej tez juz jestem z kawą kto mi da jakies ciasto do kawy??:confused::confused::confused::confused:

ja mam sernika na zimno...wpadaj stara:-)

tygrysek wal do pyciola wczoraj sie chwailila ze zrobila sernika na zimno :shocked2: ja niestety nic nie mam ze slodyczy dietka:-D
:tak::tak:

ale ja na sernika na zimno juz patrzec nie moge tydzien temu robilam dla tesciowej w ten wekend dla swojej mamci i juz na zwrot mi sie cofa gdy widze sernika:-D:-D:-D marzy mi sie szarlotka hihihihii:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

pfuuuu nie to nie:-D wiecej dla mnie:-D

przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego:)
pozdrwiam serdecznie

szczerze gratulujemy:tak::tak:
malutka jest sliczna:-)

A ja się tak przed chwilą rozszalałam z głośna muzyka że nie usłyszałam kuriera pod drzwiami:zawstydzona/y:Dobrze że to juz dośc znajomy chłopak i zadzwonił do męża że nikt do niego nie wychodzi. Marcin do mnie dzwoni że gdzie ja jestem a ja oczy jak pięc złotych :-D

reklama
Dzień dobry,

my dziś idziemy na ważenie, ciekawe ile ten mój,,okruszek''juz ma:-D
i spotkać się z koleżanką....nadal wściekła, ale pracuje nad soba:-D:tak:i odposzczam, bo inaczej zwariuje

Ja lubię takie osoby:) Także my teściówki bedziemy sie mogły dogadać:)

ale fajnie, że nie tylko ja taka jestem:tak::tak::tak:dogadamy sie kochana jak nic

Sto latek i ogromniaste całuski dla Aniki i Filipka od ciotki kokusi i Natalki:tak::tak::tak:

i od cioci Beciaczka i Wiktorka:tak:
ale ja na sernika na zimno juz patrzec nie moge tydzien temu robilam dla tesciowej w ten wekend dla swojej mamci i juz na zwrot mi sie cofa gdy widze sernika:-D:-D:-D marzy mi sie szarlotka hihihihii:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tygrys ja ci zrobię szarlotkę, jestem spec jeszcze taką z pianką:tak::-p

ale jestem twarda jak przeterminowany zelek i nie zjem nic slodniego tylko kawka z mlekiem

żelek...hehe...dobre:-D

hahaha udalo mi sie mojego malego oszukac wlaczylam dobranocny ogrod z jouTube a wlaczylam telewizor i wylaczylam tam glos no i patrzy sie w tv a nie w kompa:-D:-D:-D no i patrzy sie w tv jak w nie wiem co bez ruchu siedzi na puzlach:-D

hehe:-Dnie dobra mama a potem dziecko jakieś schizy będzie miało:-D

pozdrwiam serdecznie

super, GRATULACJE!!!!Mayeczka śliczna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry