Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, FAKTYCZNIE DZIŚ WTOREK 

, dzięki dziewczyny, że mnie uświadomiłyście 

, już myślałam, że albo ja taka zacofana, albo Wy takie do przodu ...

, naszczęście wszystko się wyjaśniło 

suuuuper, wielkie wielkie gratulacje :-):-), Maja śliczna 
, ale Ci zazdroszczę 
, taki słodki, cieplutki mały szkrabek 
, dużo zdrówka dla Was ;-):-):-):-) Pozdrawiam cała Twoją szczęśliwą 4 ;-);-):-):-)i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy
drugiego ząbka !!!!!
hej
Ale mam nadrabiania.Wczoraj byłam u siostry i połaziłysmy po sklepach, chciała sobie sukienkę kupic ale nic jej sie nie podobało
.
i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy
drugiego ząbka !!!!!

nie wspomnę...może kiedys wygrzebię się z tych zaległości!!!!
hej
Ale mam nadrabiania.Wczoraj byłam u siostry i połaziłysmy po sklepach, chciała sobie sukienkę kupic ale nic jej sie nie podobało
.
i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy
drugiego ząbka !!!!!

Trzymam kciuki, żeby malutka dzielnie zniosła szczepienieWitam kobitki
wreszcie Was nadrobiłam, jutro idkam z córcią na szczepienie
, będzie biedna moja malutka:-(
pozdrawiam papatki

A Ty kochana z czego niby się odchudzasz?odchudzam sie powolutku narazie wyeliminowalam slodyczebo nadal karmie malego i nie moge z niczego wiecej zrezygnowac
Aga gratuluje z całego serduszka. Jak się cieszę, że w końcu u Ciebie wszystko się ułożyłoczesc dziewczyny
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego
pozdrwiam serdecznie
Majeczka jest śliczniutka, taki maleńki okruszek jeszcze
Mam nadzieje, że będziesz do nas od czasu do czasu zaglądała i pisała co u Ciebie i u małej. 

Witajcie mamuski...ja tez w koncu dotarłam do kompa...a przede mną jeszcze gora prania nie wspominając o prasowaniu
Za nic nie uda mi się nadrobić...wiec prosba do Wasprosze o streszczenie dwóch ostatnich tygodni![]()
![]()
która chetna...??może Pyciolek![]()
Jula od powrotu do domu non stop domaga sie towarzystwa, wiec niewiele moge zrobić.....
A o zajrzeniu donie wspomnę...może kiedys wygrzebię się z tych zaległości!!!!
Pozdrawiam Was i przesyłam mega buziaczki![]()

, tak więc Madziu ... nie ma litości !! i wyjątków 

Gratulujemy !!!:-):-)
hurrraaaaa......teraz musicie czekac az sie wyrownaja![]()
DziękujemyGratulacje!!!!
Aga urodziła???Super gratulacje...![]()

Wstałysmy i myi grzeczniutko się witamy:-)
Sto latek i ogromniaste całuski dla Aniki i Filipka od ciotki kokusi i Natalki

Aha i mamy drugiego ząbka:-)
Ja jak prosiłam o, to, żeby babeczki tak dużo nie klikały, to mnie "olały" ..., tak więc Madziu ... nie ma litości !! i wyjątków
![]()

zobaczymy 

czekam....