reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej
Ale mam nadrabiania :zawstydzona/y:.Wczoraj byłam u siostry i połaziłysmy po sklepach, chciała sobie sukienkę kupic ale nic jej sie nie podobało :dry:.

i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy

drugiego ząbka !!!!!

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, FAKTYCZNIE DZIŚ WTOREK :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled::baffled::szok::szok::-p:-D:-D:-D:-D, dzięki dziewczyny, że mnie uświadomiłyście :-D:-D:-D, już myślałam, że albo ja taka zacofana, albo Wy takie do przodu ...:-p:-D:-D:-D, naszczęście wszystko się wyjaśniło :-D:-D:-D

Witaj mamusia, bycz się ile wlezie, i zaglądaj do Nas kiedy znajdziesz chwilkę ;-)

Aga irlandia :szok::szok: suuuuper, wielkie wielkie gratulacje :-):-), Maja śliczna :tak::tak:, ale Ci zazdroszczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, taki słodki, cieplutki mały szkrabek :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, dużo zdrówka dla Was ;-):-):-):-) Pozdrawiam cała Twoją szczęśliwą 4 ;-);-):-):-)

Witajcie mamuski...ja tez w koncu dotarłam do kompa...a przede mną jeszcze gora prania nie wspominając o prasowaniu:szok::szok::szok::szok::szok:
Za nic nie uda mi się nadrobić...wiec prosba do Was
g040.gif
prosze o streszczenie dwóch ostatnich tygodni
g040.gif
g040.gif
g040.gif
która chetna...??może Pyciolek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula od powrotu do domu non stop domaga sie towarzystwa, wiec niewiele moge zrobić.....

A o zajrzeniu do :elvis: nie wspomnę...może kiedys wygrzebię się z tych zaległości!!!!

Pozdrawiam Was i przesyłam mega buziaczki:tak:

Witam kobitki :tak:

wreszcie Was nadrobiłam:-D, jutro idkam z córcią na szczepienie :zawstydzona/y:, będzie biedna moja malutka:-(

pozdrawiam papatki
Trzymam kciuki, żeby malutka dzielnie zniosła szczepienie:tak:

odchudzam sie powolutku narazie wyeliminowalam slodycze:-D bo nadal karmie malego i nie moge z niczego wiecej zrezygnowac
A Ty kochana z czego niby się odchudzasz?

czesc dziewczyny:)
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego:)
pozdrwiam serdecznie
Aga gratuluje z całego serduszka. Jak się cieszę, że w końcu u Ciebie wszystko się ułożyło :tak: Majeczka jest śliczniutka, taki maleńki okruszek jeszcze:tak: Mam nadzieje, że będziesz do nas od czasu do czasu zaglądała i pisała co u Ciebie i u małej.

Dziękujemy razem z Filipkiem wszystkim Kochanym Mamusiom za życzonka:-)

Wczoraj byliśmy z małym na szczepieniu. Kolejne dopiero po roku. Moje małe słoneczko dzielne było, tyko troszkę zapłakał jak pani wbiła igiełkę. Waży 9kg i ma 78cm, także duży z niego chłopczyk:tak:
U nas dziś paskudna pogoda, pochmurno i chłodno, ale chociaż troszkę odpoczniemy od tych upałów. I chyba przez tą pogode jakaś zdołowana jestem, ale nie będę Wam tu smęcić, bo to pewnie tylko chwilowe:tak:

Aha i mamy drugiego ząbka:-)

Witajcie mamuski...ja tez w koncu dotarłam do kompa...a przede mną jeszcze gora prania nie wspominając o prasowaniu:szok::szok::szok::szok::szok:
Za nic nie uda mi się nadrobić...wiec prosba do Was
g040.gif
prosze o streszczenie dwóch ostatnich tygodni
g040.gif
g040.gif
g040.gif
która chetna...??może Pyciolek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jula od powrotu do domu non stop domaga sie towarzystwa, wiec niewiele moge zrobić.....

A o zajrzeniu do :elvis: nie wspomnę...może kiedys wygrzebię się z tych zaległości!!!!

Pozdrawiam Was i przesyłam mega buziaczki:tak:

Ja jak prosiłam o, to, żeby babeczki tak dużo nie klikały, to mnie "olały" ... :-p:-p, tak więc Madziu ... nie ma litości !! i wyjątków :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Wstałysmy i my:tak:i grzeczniutko się witamy:-)

Sto latek i ogromniaste całuski dla Aniki i Filipka od ciotki kokusi i Natalki:tak::tak::tak:

I od nas też:tak::tak:

Cudowna i jeszcze raz gratulacje!!!!

Aha i mamy drugiego ząbka:-)

Gratulacje!!!!

Ja jak prosiłam o, to, żeby babeczki tak dużo nie klikały, to mnie "olały" ... :-p:-p, tak więc Madziu ... nie ma litości !! i wyjątków :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A mi obiecay że streszczą:-D:-D:-Dzobaczymy :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:czekam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry