reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc mamuski
u mnie dzien jak co dzień czyli praca, Nuśka, dom...
nie mam czasu na nic i co sie z tym wiąże równiez na bb:-( całkowicie wypadłam z obiegu, nie wiem co i jak:-(
czesc dziewczyny:)
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego:)
pozdrwiam serdecznie
bardzo, bardzo, bardzo mocno GRATULUJE!!!!!!!! Majeczka prześliczna:tak::tak::tak:
A ja się tak przed chwilą rozszalałam z głośna muzyka że nie usłyszałam kuriera pod drzwiami:zawstydzona/y:Dobrze że to juz dośc znajomy chłopak i zadzwonił do męża że nikt do niego nie wychodzi. Marcin do mnie dzwoni że gdzie ja jestem a ja oczy jak pięc złotych :-D
:-D:-D:-D skad ja to znam, przed urodzeniem Nusi tez słuchałam baaardzo głosno muzyki:tak: teraz niestety juz tak głosno nie słucham, w sumie prawie wcale nie słucham muzyki tylko w pracy:baffled::confused::dry:
i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy

drugiego ząbka !!!!!
GRATULUJĘ!!!

Aha i mamy drugiego ząbka:-)
GRATULUJĘ!!!

no i oczywiscie najlepsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantów:tak:

reklama
kaja odcieta od swiata - brak internetu:-D:-D

ja tez kochana:-D:-D:-D???????:-D:-D

Pewnie że tak:-D:-D:-D:-D

czesc mamuski
u mnie dzien jak co dzień czyli praca, Nuśka, dom...
nie mam czasu na nic i co sie z tym wiąże równiez na bb:-( całkowicie wypadłam z obiegu, nie wiem co i jak:-(

bardzo, bardzo, bardzo mocno GRATULUJE!!!!!!!! Majeczka prześliczna:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D skad ja to znam, przed urodzeniem Nusi tez słuchałam baaardzo głosno muzyki:tak: teraz niestety juz tak głosno nie słucham, w sumie prawie wcale nie słucham muzyki tylko w pracy:baffled::confused::dry:

GRATULUJĘ!!!

GRATULUJĘ!!!

no i oczywiscie najlepsze zyczenia dla dzisiejszych solenizantów:tak:

Cześc Kochana...ostatnio myślałam co u naszej asieńki...fajnie że zgladasz do nas...Jak malutka???:tak::tak::tak:

Asiulkaa a gdzie wybieracie sie???;-)
Madzienko nie wybraliśmy konkretnego miejsca, byle by było ciepło, morze, plaża... Ja z Europy z tych cieplejszych krajów zwiedziłam tylko Chorwację i Hiszpanię, więc tam wolałabym nie jechać, ale poza tym może być każde miejsce. Marzy mi się Ameryka Środkowa lub Hawaje, ale mój mężowy mówi, żebyśmy zaczęli zwiedzanie świata razem od Europy;-)

Idę zaliczyć z małym spacer. Co prawda pochmurno u nas i chłodno, ale póki nie pada idziemy to wykorzystać:tak:

Cześc Kochana...ostatnio myślałam co u naszej asieńki...fajnie że zgladasz do nas...Jak malutka???:tak::tak::tak:
Madzieńko nie wiem czy mnie z kims nie pomyliłas bo ja mam na imie Sylwia nia Asia:tak::-D:tak:
zaglądam na bb jak tylko mam wolna chwilkę a ostatnio cos tych wolnych chwil mało:-( a Lenka rosnie jak na drożdzach:tak::-D zaczyna wstawć:tak:, zabków jeszcze nie mam, nadal czekamy;-) ale to chyba juz tuz tuz bo przez ostatnie dwa tygodnia dała mi nieźle popalić, szczególnie w nocy... poza tym wszystko jest ok:tak:, za dwa tygodnie jedziemy na mały urlop do Karpacza, juz nie moge sie doczekać:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry