reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzieńko nie wiem czy mnie z kims nie pomyliłas bo ja mam na imie Sylwia nia Asia:tak::-D:tak:
zaglądam na bb jak tylko mam wolna chwilkę a ostatnio cos tych wolnych chwil mało:-( a Lenka rosnie jak na drożdzach:tak::-D zaczyna wstawć:tak:, zabków jeszcze nie mam, nadal czekamy;-) ale to chyba juz tuz tuz bo przez ostatnie dwa tygodnia dała mi nieźle popalić, szczególnie w nocy... poza tym wszystko jest ok:tak:, za dwa tygodnie jedziemy na mały urlop do Karpacza, juz nie moge sie doczekać:tak:

Oj kochana nie pomliłam:tak::tak::tak: tylko rozmawiałam w międzyczasie przez telefon z koleżanką Asia i tak wpisałam na bb, sorki Sylwuś:-D:-D:-D

reklama
Madzienko nie wybraliśmy konkretnego miejsca, byle by było ciepło, morze, plaża... Ja z Europy z tych cieplejszych krajów zwiedziłam tylko Chorwację i Hiszpanię, więc tam wolałabym nie jechać, ale poza tym może być każde miejsce. Marzy mi się Ameryka Środkowa lub Hawaje, ale mój mężowy mówi, żebyśmy zaczęli zwiedzanie świata razem od Europy;-)

Idę zaliczyć z małym spacer. Co prawda pochmurno u nas i chłodno, ale póki nie pada idziemy to wykorzystać:tak:

Aha, juz dzięki Pyciolkowi wiem że wybieracie się w podróż poslubną:-D:-D:-D

reklama
własnie dzwoniła do mnie siostra, okazało sie ze moja dobra koleżanka, która jest w moim wieku ma nieoperacyjnego tetniaka mózgu... boże wyrok śmierci...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry