reklama

Grudniowe mamusie 2008

GRATULKI!!!

oj narobiły:tak:a ja sobie przypisuję zasługi przywołania Landryny do porządku:-D:-D:-D
Pyciol normalnie składam pokłony za to streszczenie, dla mnie jesteś guru:-D:-D:-Di o wersji sportowej nie zapomniałaś:-D:-D:-D
acha, i ja składam już teraz zamówienie na streszczenie dla mnie jak będę na urlopie 2 tygodnie od 22sierpnia do 8 września takze już się przygotuj:tak::tak::tak:

kochana ja sie przygotowywac nie musze...na poczekaniu lece:-)

reklama
własnie dzwoniła do mnie siostra, okazało sie ze moja dobra koleżanka, która jest w moim wieku ma nieoperacyjnego tetniaka mózgu... boże wyrok śmierci...
Bożeeee jakie to życie niesprawiedliwe ... nawet ie chce sobie wyobrazic co ta dziewczyna teraz przezywa :-(
dziewczyny jak zauważycie jakieś dziwne posty Agaci nie przejmujcie się i pamiętajcie, że się w głowę uderzyła:-D:-D:-D

a tak na poważnie nic ci nie jest???

A my zaraz obiadek i wybywamy, Wiki spał 1,5godz:szok:
Nic sie nie stało, ale bomnęłam się nieźle i głowa mnie boli :zawstydzona/y:
Patrysia Ty uważaj, bo ktoś Cię o pedofilstwo oskarży:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sorki za głupi żart , ja wiem, ze ty tak z maminego serca,ale się uśmiałam, jak to przeczytałam, i od razu mi sie skojarzyło:tak::-D
Bosheeeeeeee .... :-D:-D

Ale tu dzisiaj mała produkcja:)Czyżby po kraju przeszły burze i niektórym net się wyłączył?????

A ja dzisiaj szczęśliwa bo przed ślubem mąz mi obiecał ekspres do kawy taki porządny automatyczny i w końcu po dwóch latach się doczekałam!!!!!! Jedziemy kupić ekspres!!!!!!:):-D:-):szok::-D

Ale tu dzisiaj mała produkcja:)Czyżby po kraju przeszły burze i niektórym net się wyłączył?????

A ja dzisiaj szczęśliwa bo przed ślubem mąz mi obiecał ekspres do kawy taki porządny automatyczny i w końcu po dwóch latach się doczekałam!!!!!! Jedziemy kupić ekspres!!!!!!:):-D:-):szok::-D
no gratuluje!!!!!!!!! to teraz bede wiedziec gdzie na kawe przychodzic:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry