reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Za każdym razem jak wchodzę na BB to mam coraz większe nadzieje na to, że zobaczę II kreseczki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Lapis_Lazuli mam nadzieję, że obydwie zaniedługo dołączymy do grona przyszłych mamuś..... :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Miminko ogromne gratulacje  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Julinko i Lapis Trzymam gorąco kciuki za Wasze teściki i również przesyłam mnóstwo fluidków!!!!!!
**************************************************************************************
************************************************************************************************
************************************************************************************************

monisia2506 , fluidki łapię :) pozwolilam sobie zmienic trosze twój post, bo rozjechał nam sie forum :) zmienilam tylko ukąłd fluidków - przełamałam linijki :)

Miminko , gratuluje!!!!!!, zawsze możesz zrobić fotkę dla wyniku bety i nam wkleić :)

Przepraszam że nie mogłam od razu odpisać na Wasze posty, ale właśnie wchodzili do nas goście :) Widzę że o betce już nie muszę pisać :) Ale dziewczyny powiem Wam jedno odnośnie zwykłych testów, zupełnie nie przejmujcie się negatywnymi wynikami!!! Testy zrobiłam sobie 7 dnia tego cyklu i 20, (no i oczywiście wiele we wcześniejszych cyklach) no i wyszły negatywne, oczywiście totalnie mnie to złamało. Jeśli chcecie wiedzieć wczesniej (nawet w przypadku półtora tygodniowej ciąży) lepiej zrobić test beta.
Jeśli chodzi o mój termin, to zapłodnienie nastąpiło 01.02, czyli urodzę na przełomie października i listopada.
Całuje Was mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miminka GRATULUJE!

Przez ciekawosc spytam ile beta Ci wyszła i ile dni po owu robiłas lub w którym dniu cyklu?

Elżbietka pisze:
Miminko , gratuluje!!!!!!, zawsze możesz zrobić fotkę dla wyniku bety i nam wkleić :)

Elżbietko pomyślałam dokładnie o tym samym ;D Może Miminko wkleisz nam wynik betki... :)

Też interesuje mnie w którym dniu cyklu robiłaś teścik ??? I pytanko do wszystkich : Jak wcześnie betka wykryje ciążę ???

reklama
Test beta robiłam w 31 dc. Ale moja gin twierdzi że ten test może wykryć dużo wcześniejszą ciąże. Kosztów które poniosłam niestety Wam nie podam, wizyty u gin, badania mam gratis, płaci mój zakład pracy ;) Ale przy najbliższej wizycie na pewno spytam oraz dowiem się jaki był dokładnie poziom hormonu HCG. (Jeśl dobrze zrozumiałam moją gin to ten hormon występuje wyłącznie u kobiet w ciąży więc nawet jego niski poziom dowodzi ciąży, Elżbietko czy ty to także potwierdzisz?)
Acha, wynik z betki pokarze w przyszłym tygodniu, bo nie mam go przy sobie, gin. informacje że jestem w ciąży przekazałą mi przez tel gdy tylko dotarły do niej wyniki z labotarorium:) No poprostu kocham ją za to  :laugh: :laugh:

Do góry