reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Monisiu oczywiscie ze zadzialaja fluidki .... musza :)

Julinko ja mierzylam tempke w trakcie @ ... glebokosc chyba nie gra roli  ::).. nigdy sie nad tym nie zastanawialam w sumie :) ... a teraz mierze tylko czasami jak mi sie przypomni ;)

reklama
Miminko, tak BHCG jest hormonem zarezerwowanym dla ciężarówek. sa laeki zawierajęce ten hormon, ale podaje sie je przy rozrodach wspomaganych (inseminacja, in vitro), ty podejrzewam nie stosowalas takich. i napewno jestes w ciąży!! :)

Julinka , ja jak mierzyłam tempke, to mierzyłam kazdego dnia (przy @ tez), z tym ze w ustach, w ustalonym przez siebie miejscu pod jęzorem :p

MoniQo, złapałam jedego fluidka od ciebie :). kto wie, może to ten, ktory przepełni mój worek fluidkowy?? :)

LILITH ja zmienilam dzisiaj... obliczylam i wyszlo ze 21 pazdziernik mam termin porodu :) ... a Ty juz tak bliziutko :)

Elzbietko koniecznie musi zadzialac ... :) ... ale jeszcze pare fluidkow do Twojego worka ;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziękuję dziewuszki jesteście kochane ja też staram się myśleć poytywnie Rzadko mogę pisać bo wyprowadziłam się od rodziców a u siebie w domku jeszcze nie mam intrnetu. Idę w środę do gin. mam nadzieją że wszystko będzie ok. teraz biegam często sisiu i wyczekuję oczywiście z niepokojem następnych objawów..aby nadeszły szybko bo znowu zacznę się martwć czy tylko ja jestem tak pokręcona?????

Elzbietko no to napewno to bedzie szczesliwy dzien :) .. oczywiscie juz bym chciala zeby byl październik ;D

reklama
Do góry