reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc dziewczyny:)
przyszla Wam sie pochwalic ze w piatek o 23.32 urodzilam coreczke Maje, 3470 kg, silami natury bez znieczulenia w tempie expresowym bez pekniecia i bez jakiegokolwiek szycia wewnetrznego i zewnetrznego:)
pozdrwiam serdecznie

Wielkie gratulacje. Maja jest przesodka, strasznie Ci zazdroszczę takiego maleńkiego pachnącego ciałka. Powodzenia z czwóreczką dzieciaczków :-)

hej
Ale mam nadrabiania :zawstydzona/y:.Wczoraj byłam u siostry i połaziłysmy po sklepach, chciała sobie sukienkę kupic ale nic jej sie nie podobało :dry:.

i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy

drugiego ząbka !!!!!

Trzymam kciuki, żeby malutka dzielnie zniosła szczepienie:tak:

A Ty kochana z czego niby się odchudzasz?

Aga gratuluje z całego serduszka. Jak się cieszę, że w końcu u Ciebie wszystko się ułożyło :tak: Majeczka jest śliczniutka, taki maleńki okruszek jeszcze:tak: Mam nadzieje, że będziesz do nas od czasu do czasu zaglądała i pisała co u Ciebie i u małej.

Dziękujemy razem z Filipkiem wszystkim Kochanym Mamusiom za życzonka:-)

Wczoraj byliśmy z małym na szczepieniu. Kolejne dopiero po roku. Moje małe słoneczko dzielne było, tyko troszkę zapłakał jak pani wbiła igiełkę. Waży 9kg i ma 78cm, także duży z niego chłopczyk:tak:
U nas dziś paskudna pogoda, pochmurno i chłodno, ale chociaż troszkę odpoczniemy od tych upałów. I chyba przez tą pogode jakaś zdołowana jestem, ale nie będę Wam tu smęcić, bo to pewnie tylko chwilowe:tak:
Aha i mamy drugiego ząbka:-)

Gratulację "zębolkowe" :-D

reklama
i uwaga prawie po miesięcu bo 6 sierpnia minąłby równiutki miesiąc
mamy

drugiego ząbka !!!!!

GRATULKI!!!

Aha i mamy drugiego ząbka:-)

GRATULACJE!!!a co Ty tak to małym druczkiem napisałaś, co by nikt nie zauważył?:-D

Pyciol ty kobito wielka jestes!!!!!!!!!!!!! posikalam sie prawie ze smiechu!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

ej a uswiadomcie mnie co bylo na tych zdjeciach Landrynci tych Pene bo ja weszlam dopiero na drugi dzien a ich juz nie bylo:-(:-(:-(:-D:-Da musialy byc fajne skoro takiego zamieszania narobily:-D:-D

oj narobiły:tak:a ja sobie przypisuję zasługi przywołania Landryny do porządku:-D:-D:-D
Pyciol normalnie składam pokłony za to streszczenie, dla mnie jesteś guru:-D:-D:-Di o wersji sportowej nie zapomniałaś:-D:-D:-D
acha, i ja składam już teraz zamówienie na streszczenie dla mnie jak będę na urlopie 2 tygodnie od 22sierpnia do 8 września takze już się przygotuj:tak::tak::tak:

Hihi ja się dzisiaj w głowę uderzyłam i zaczęłam lepiej mysleć ...:-D

dziewczyny jak zauważycie jakieś dziwne posty Agaci nie przejmujcie się i pamiętajcie, że się w głowę uderzyła:-D:-D:-D

a tak na poważnie nic ci nie jest???

A my zaraz obiadek i wybywamy, Wiki spał 1,5godz:szok:

własnie dzwoniła do mnie siostra, okazało sie ze moja dobra koleżanka, która jest w moim wieku ma nieoperacyjnego tetniaka mózgu... boże wyrok śmierci...

Ciarki mi przeszły... Tak mi przykro, to takie niesprawiedliwe, że takie nieszczęścia dotykają młodych ludzi :-(

:tak::tak::tak:niesprawiedliwe bardzo!!!

, strasznie Ci zazdroszczę takiego maleńkiego pachnącego ciałka.

Patrysia Ty uważaj, bo ktoś Cię o pedofilstwo oskarży:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sorki za głupi żart , ja wiem, ze ty tak z maminego serca,ale się uśmiałam, jak to przeczytałam, i od razu mi sie skojarzyło:tak::-D

:tak::tak::tak:niesprawiedliwe bardzo!!!

Patrysia Ty uważaj, bo ktoś Cię o pedofilstwo oskarży:-D:-D:-D:-D:-D:-D
sorki za głupi żart , ja wiem, ze ty tak z maminego serca,ale się uśmiałam, jak to przeczytałam, i od razu mi sie skojarzyło:tak::-D

:-D:-D:-D dobre, nie pomyślałam...bo ja tak rzeczywiście prosto z serca. Poza tym uwielbiam zapach małego dziecka-mojego Olka to czasami najchętniej bym schrupała :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry