reklama

Grudniowe mamusie 2008

no to teraz sie zacznie :-D:-D ja mam dosc jak usypiam Filipa co go poloze na podusi odwracma sie za chwile a on juz stoi przy szceblach i albo ryk albo sie smieje to ja znow go klade na podusie i tak kilkanascie razy az wreszcie padnie:-D:-D smieszne to jest moze i w dzien ale on takie numery potrafi mi robic w srodku nocy:-(:-(wczoraj tez mial fajna zabawe wstawal przy szczeblach puszczal sie i na tylku lądował i sie smial i znow wstawal puszczal soie i na tylku ladowal no jaka radoche mial z tego:baffled::baffled::baffled::confused::confused:

Ach ten Filipek, mały urwisek:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam witam, wiem, nie było mnie długo, wstyd, możecie krzyczeć i bić:zawstydzona/y:

Lilac, czy ja Ciebie wczoraj widziałam czy mi się wydawało?? Ok 18, na pietrynie...:sorry2: Bo mnie to kurde męczy i dręczy:confused:

I najlepsze ze ona mysli ze my bedziemy to krzeselko wozic ze sobą...ono wazy(na opakowaniu bylo napisane)21kg, ja oczywiscie jej przytakuje a zamierzam na wyjazdy dzileczkowe kupic Julci takie
IKEA | Krzesła do jadalni | Krzesełka wysokie | ANTILOP | Krzes wys z zabezp
Moja teściowka spadnie z krzesła jak zobaczy:-D:-D:-D:-D
hmmmmm oj padnie padnie:-D:-D:-D:-Dm my teraz jedziemy do mojej mami ale krzeselka nie zabieram jakos to sie nakarmi Fifa bez krzeselka jeszcze nie wiem jak ale napewno na jakis pomysl wpadne:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny Mati juz wszędzie próbuje wstawać, musze go pilnować na każdym kroku. Dzisiaj go włozyłam do łózeczka na chwilkę i chciałam zmienic pościel, ja się obracam a o juz stoi i się chwieje na tych swoich gierkach. teraz probuje wstać .... trzymając sie .... podłogi :szok:. Pozycja na pieska i prostowanie nóg ... boshee ... no i juz balagan a dopiero poskładałam puzle. Kupiłam mu 40 piłeczek takich kolorowych no i wyobrazcie sobie co ja sobie tym narobiłam ... zbieram je po całym pokoju :baffled:

Bartek też łobuzuje jak tylko może, próbuje wstawać, otwiera szafki i wywala zawartość, przed chwilą dobrał się do mojej kosmetyczki, dobrze że nie wie jeszcze jak działa zamek błyskawiczny :sorry2: a jak popatrzę na niego to tylko mina aniołka i uśmiech taki rozbrajający :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry