reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Najgorętsze i najszczersze życzonka dla najukochańszej, najsłodszej, najpiękniejszej i wogóle naj naj Mariczki

No i wszystkiego naj naj naj
dla słodziuchnego Tomcia i naszej przeuroczej, przecudownej Emilci :*:*
Buziaczki szkrabusie:*:*:*
i my sie dolaczamy
100 latek kochani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja z kolei zagorzała fanka "na wspólnej" jestem :tak::-p:-D:-D:-D a już tuż tuż będą leciały nowe odcinki, jupiiii :-D:-D:-D:-D:-D
i ja:tak::tak::tak::tak:

u nas nocka w miare dobra, wczoraj pisalam na opiece ze moje dziecko samo nie siada, a dzis rada juz sama usiadla:szok::szok::-D:-Dcodziennie cos nowego
zjadla kaszke z mamusia:tak::tak::tak:i teraz bawi sie z babcia:-D:-D:-D
milego dzionka kochane

Dziewczyny Mati juz wszędzie próbuje wstawać, musze go pilnować na każdym kroku. Dzisiaj go włozyłam do łózeczka na chwilkę i chciałam zmienic pościel, ja się obracam a o juz stoi i się chwieje na tych swoich gierkach. teraz probuje wstać .... trzymając sie .... podłogi :szok:. Pozycja na pieska i prostowanie nóg ... boshee ... no i juz balagan a dopiero poskładałam puzle. Kupiłam mu 40 piłeczek takich kolorowych no i wyobrazcie sobie co ja sobie tym narobiłam ... zbieram je po całym pokoju :baffled:

Dziewczyny Mati juz wszędzie próbuje wstawać, musze go pilnować na każdym kroku. Dzisiaj go włozyłam do łózeczka na chwilkę i chciałam zmienic pościel, ja się obracam a o juz stoi i się chwieje na tych swoich gierkach. teraz probuje wstać .... trzymając sie .... podłogi :szok:. Pozycja na pieska i prostowanie nóg ... boshee ... no i juz balagan a dopiero poskładałam puzle. Kupiłam mu 40 piłeczek takich kolorowych no i wyobrazcie sobie co ja sobie tym narobiłam ... zbieram je po całym pokoju :baffled:

No to mamusi ma co robić przy takim urwisku ...;-):tak::-p:-D:-D:-D:-D, a mi się właśnie nudzi, bo czekam, aż Alan się obudzi :-D:-D

reklama
no to teraz sie zacznie :-D:-D ja mam dosc jak usypiam Filipa co go poloze na podusi odwracma sie za chwile a on juz stoi przy szceblach i albo ryk albo sie smieje to ja znow go klade na podusie i tak kilkanascie razy az wreszcie padnie:-D:-D smieszne to jest moze i w dzien ale on takie numery potrafi mi robic w srodku nocy:-(:-(wczoraj tez mial fajna zabawe wstawal przy szczeblach puszczal sie i na tylku lądował i sie smial i znow wstawal puszczal soie i na tylku ladowal no jaka radoche mial z tego:baffled::baffled::baffled::confused::confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry