A ja z kolei zagorzała fanka "na wspólnej" jestema już tuż tuż będą leciały nowe odcinki, jupiiii
![]()
ja też, ja też!!!

Edee, do jakiego czeskiego miasta najlepiej się wybrać będąc w Ustroniu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja z kolei zagorzała fanka "na wspólnej" jestema już tuż tuż będą leciały nowe odcinki, jupiiii
![]()

ja też, ja też!!!
Edee, do jakiego czeskiego miasta najlepiej się wybrać będąc w Ustroniu?
ja chodzę pieszo do czeskiego Cieszyna, bo mam najbliżej 

na spacerki, ale Pytia lepiej się zna na wycieczkach ;-)m.in. Czeskich, więc Ona lepiej by Ci cosik doradziła 

Najgorętsze i najszczersze życzonka dla najukochańszej, najsłodszej, najpiękniejszej i wogóle naj naj Mariczki
i my sie dolaczamyNo i wszystkiego naj naj naj
dla słodziuchnego Tomcia i naszej przeuroczej, przecudownej Emilci :*:*
Buziaczki szkrabusie:*:*:*
i jaA ja z kolei zagorzała fanka "na wspólnej" jestema już tuż tuż będą leciały nowe odcinki, jupiiii
![]()

codziennie cos nowego

i teraz bawi sie z babcia

. Pozycja na pieska i prostowanie nóg ... boshee ... no i juz balagan a dopiero poskładałam puzle. Kupiłam mu 40 piłeczek takich kolorowych no i wyobrazcie sobie co ja sobie tym narobiłam ... zbieram je po całym pokoju 
Dziewczyny Mati juz wszędzie próbuje wstawać, musze go pilnować na każdym kroku. Dzisiaj go włozyłam do łózeczka na chwilkę i chciałam zmienic pościel, ja się obracam a o juz stoi i się chwieje na tych swoich gierkach. teraz probuje wstać .... trzymając sie .... podłogi. Pozycja na pieska i prostowanie nóg ... boshee ... no i juz balagan a dopiero poskładałam puzle. Kupiłam mu 40 piłeczek takich kolorowych no i wyobrazcie sobie co ja sobie tym narobiłam ... zbieram je po całym pokoju
![]()

, a mi się właśnie nudzi, bo czekam, aż Alan się obudzi 

Najgorętsze i najszczersze życzonka dla najukochańszej, najsłodszej, najpiękniejszej i wogóle naj naj Mariczki
No i wszystkiego naj naj naj
dla słodziuchnego Tomcia i naszej przeuroczej, przecudownej Emilci :*:*
Buziaczki szkrabusie:*:*:*
No to mamusi ma co robić przy takim urwisku ...;-), a mi się właśnie nudzi, bo czekam, aż Alan się obudzi
![]()

no to teraz sie zacznieDziewczyny Mati juz wszędzie próbuje wstawać, musze go pilnować na każdym kroku. Dzisiaj go włozyłam do łózeczka na chwilkę i chciałam zmienic pościel, ja się obracam a o juz stoi i się chwieje na tych swoich gierkach. teraz probuje wstać .... trzymając sie .... podłogi. Pozycja na pieska i prostowanie nóg ... boshee ... no i juz balagan a dopiero poskładałam puzle. Kupiłam mu 40 piłeczek takich kolorowych no i wyobrazcie sobie co ja sobie tym narobiłam ... zbieram je po całym pokoju
![]()

ja mam dosc jak usypiam Filipa co go poloze na podusi odwracma sie za chwile a on juz stoi przy szceblach i albo ryk albo sie smieje to ja znow go klade na podusie i tak kilkanascie razy az wreszcie padnie
smieszne to jest moze i w dzien ale on takie numery potrafi mi robic w srodku nocy:-