reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aluś ma 39 st gorączki...dałam czopka i nie wiem czy Go kąpać...jak myślicie?

Bidulek, zdrowka dla Alusia...a kysz gorączko wstrena idx sobie od mojego zięciunia:tak::tak::tak:

Mamy nadzieje,ze wypadzik na basenik sie udał :)

Udal się udal....dzisiaj maluszki uczyly sie wpadania do wody np. z materaca czy pomostu.....i nieźle radziły sobie:tak::tak::tak:

Ja troszku posprzatalam, krzeselko do amu poskladalismy jutro zrobie fotki z modelka i wam pokaże...ale jutro, więc Tygrysku dzisiaj nie czekaj!!!!:-):-):-)
I powoli zmykam spać

pożegnam się, dobranoc!!!!!

reklama
Hej

Kupiłąm buty !!!!! Ze skórki za 29 zł !!!! Taka przecena , z 249 zł pokolei je przeceniali i osatecznie za 29 zł :szok:

Troche kasy dzisiaj straciłam , kurde a miałam oszczedzac, ja nie mogę !

Kokusia całe szczescie nie ma takiego zwyczaju, ale no u kazdego trzeba trochę posiedziec i juz mnie to męczy.

Kaja a z czego ty chcesz się odchudzac? Jesz 300g kaszy na dzien, mozesz owoce, oprócz winogron i bananów (chyba), kaszy nie solisz i nie mozna do niej zadnego sosu, mozesz zjesc pomidora albo ogórka. :tak:

Wy tak o tych zwierzakach dzisiaj, a mi się przypomniało jak ja chomika na słoncu ugotowałam, a chciałam tylko zeby było mu cieplutko, a jak przyszłam to był juz sztywny :szok:

Pindusie male...;-):-D:-D
A TY to niby nie Pindusia???:-D

Aluś ma 39 st gorączki...dałam czopka i nie wiem czy Go kąpać...jak myślicie?
Trzymam kciuki, zeby szybko poszła, i zeby Biduleniek mały sie nie meczył

chyba spadam do wyra, Bianka najdłużej śpi zawsze po kąpieli a pózniej budzi się standardowo co 2 godz, więc chyba skorzystam i się kimnę :tak:o ile zasnę normalnie:baffled:, bo odkąd zalożyłam jej kolczyki cały czas zaglądam do łóżeczka czy jej któryś nie wypadł:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:schizo normalnie :no:
Spoko, nie stresuj się, kolczyki raczej mocno siedzą, ja sie naszarpałam i nie mogę sciągnąć, wiec same z siebie napewno nie wypadną

Udal się udal....dzisiaj maluszki uczyly sie wpadania do wody np. z materaca czy pomostu.....i nieźle radziły sobie:tak::tak::tak:
Ale super macie z tymi zajęciami, szkoda ze u nas nic takiego nie ma, a do Kołobrzegu nie usmiecha mi sie jeździć, bo wiecznie korki

Kupiłąm buty !!!!! Ze skórki za 29 zł !!!! Taka przecena , z 249 zł pokolei je przeceniali i osatecznie za 29 zł :szok:

Kokusia całe szczescie nie ma takiego zwyczaju, ale no u kazdego trzeba trochę posiedziec i juz mnie to męczy.

Wy tak o tych zwierzakach dzisiaj, a mi się przypomniało jak ja chomika na słoncu ugotowałam, a chciałam tylko zeby było mu cieplutko, a jak przyszłam to był juz sztywny :szok:
Super, z tymi butami, prawdziwa okazja, tez tak chcę.
Ten zwyczaj Kokusi, to niezły jest, w nałóg można wpaść jak się ma duzo zaproszeń do rozdania:szok::-D,
Tez miała kilka chomików jak byłam mała i jak widziałam, ze cos z nimi nie bardzo to ratowałam je aspiryną, kilka razy sie udało.

Jejku jak ten czas leci......
Moja księżniczka kończy dzisiaj 8 miesiecy.... jejku juz jest taka duzia i tyle umie...oszaleje.... a niedługo przedskzole, szkodął ,studia i wyfrunie z jakims kawalerem a ja zostane sama..... :-(:-(:-(
Zartuje,ale naprawde nie cche,zeby to tak szybko leciało..... jak ogladam pierwsze ciuszki to nie wierze,ze ona taka little była....szok :sorry2::rofl2:

A u nas nocka git.....malutka padła przed 21 i obudziła sie o 5 na herbatke potem o 6:40 na mleczko i teraz buszuje w zabawkach.....która ciekawią je tylko z rana....

Agacia
zazdroszcze kupna bucikow...ja tez musze,a jeszcze nie zaczełam się rozgladdac....
Pyciolek mam nadzieje,ze malutki dizisaj juz lepiej co????
Bliźniaki kochana ja sie za Toba tak stęskniłam...... :elvis: niech mi elvis powie jak bedziesz maiła czasik jak tam z mężowym.....:tak:

No i wszystkiego naj naj naj
dla słodziuchnego Tomcia i naszej przeuroczej, przecudownej Emilci :*:*
Buziaczki szkrabusie:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry