reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jejku jak ten czas leci......
Moja księżniczka kończy dzisiaj 8 miesiecy.... jejku juz jest taka duzia i tyle umie...oszaleje.... a niedługo przedskzole, szkodął ,studia i wyfrunie z jakims kawalerem a ja zostane sama..... :-(:-(:-(
Zartuje,ale naprawde nie cche,zeby to tak szybko leciało..... jak ogladam pierwsze ciuszki to nie wierze,ze ona taka little była....szok :sorry2::rofl2:

A u nas nocka git.....malutka padła przed 21 i obudziła sie o 5 na herbatke potem o 6:40 na mleczko i teraz buszuje w zabawkach.....która ciekawią je tylko z rana....

Agacia
zazdroszcze kupna bucikow...ja tez musze,a jeszcze nie zaczełam się rozgladdac....
Pyciolek mam nadzieje,ze malutki dizisaj juz lepiej co????
Bliźniaki kochana ja sie za Toba tak stęskniłam...... :elvis: niech mi elvis powie jak bedziesz maiła czasik jak tam z mężowym.....:tak:

No i wszystkiego naj naj naj
dla słodziuchnego Tomcia i naszej przeuroczej, przecudownej Emilci :*:*
Buziaczki szkrabusie:*:*:*

Najgorętsze i najszczersze życzonka dla najukochańszej, najsłodszej, najpiękniejszej i wogóle naj naj Mariczki

Podlaczamy sie,ale nie z lenistwa,tylko z cudownosci tych zyczonek:-D:-D

Jejku jak ten czas leci......
Moja księżniczka kończy dzisiaj 8 miesiecy.... jejku juz jest taka duzia i tyle umie...oszaleje.... a niedługo przedskzole, szkodął ,studia i wyfrunie z jakims kawalerem a ja zostane sama..... :-(:-(:-(
Zartuje,ale naprawde nie cche,zeby to tak szybko leciało..... jak ogladam pierwsze ciuszki to nie wierze,ze ona taka little była....szok :sorry2::rofl2:

A u nas nocka git.....malutka padła przed 21 i obudziła sie o 5 na herbatke potem o 6:40 na mleczko i teraz buszuje w zabawkach.....która ciekawią je tylko z rana....

Agacia
zazdroszcze kupna bucikow...ja tez musze,a jeszcze nie zaczełam się rozgladdac....
Pyciolek mam nadzieje,ze malutki dizisaj juz lepiej co????
Bliźniaki kochana ja sie za Toba tak stęskniłam...... :elvis: niech mi elvis powie jak bedziesz maiła czasik jak tam z mężowym.....:tak:

No i wszystkiego naj naj naj
dla słodziuchnego Tomcia i naszej przeuroczej, przecudownej Emilci :*:*
Buziaczki szkrabusie:*:*:*

I w ogole emerytura niedlugo ja czeka....:-D:-D:-D
Kana,Wariacie,uspokoj sie:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry