Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem ale wczoraj wpadłam w szał zakupowy na allegro i dzisiaj trzeba za to wszystko zapłacic a do tego jakiś obśliniony stwór zobiera mi się do tylniej części ciałaAgacia,ja koniecznie chce zobaczyc te butki:-)!!!
I ze co?Ze sama tu zostalam??

STWÓR MÓWISZ...CZY TO OBY NIE MĘZOWY tWÓJ??? HAHAHAJa jestem ale wczoraj wpadłam w szał zakupowy na allegro i dzisiaj trzeba za to wszystko zapłacic a do tego jakiś obśliniony stwór zobiera mi się do tylniej części ciała![]()

Co 40 min
i tak do 4, wtedy już go wzięłam do siebie chociaz obiecałam sobie tego nie robić, w końcu kiedyś muszę nauczyć go żeby spał całą noc w łóżeczku :-(Kochana mój mężowy to już dwie i pół godziny ciężko pracuje. Ja mam takiego małego stworka który obślinia wszystko dookoła. I wyspecjalizował sie w stawaniu przy krześle. Albo sadzam go na biurku i przestawia mi monitorSTWÓR MÓWISZ...CZY TO OBY NIE MĘZOWY tWÓJ??? HAHAHA

Ollcia jak znajdziesz taki sposób to nie zapomnij się podzielic bo u nas ,gdyby nie to że ja z czystego lenistwa zabieram po pierwszym obudzeniu Natalkę do naszego łóżka , byłoby to samoJa dziś padnięta, ponieważ Bartek w nocy za swoją misję uznał chyba wykończyć mamusię swoim wstawaniemCo 40 min
i tak do 4, wtedy już go wzięłam do siebie chociaz obiecałam sobie tego nie robić, w końcu kiedyś muszę nauczyć go żeby spał całą noc w łóżeczku :-(
Ollcia jak znajdziesz taki sposób to nie zapomnij się podzielic bo u nas ,gdyby nie to że ja z czystego lenistwa zabieram po pierwszym obudzeniu Natalkę do naszego łóżka , byłoby to samo