reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jejku jak ten czas leci......
Moja księżniczka kończy dzisiaj 8 miesiecy.... jejku juz jest taka duzia i tyle umie...oszaleje.... a niedługo przedskzole, szkodął ,studia i wyfrunie z jakims kawalerem a ja zostane sama..... :-(:-(:-(
Zartuje,ale naprawde nie cche,zeby to tak szybko leciało..... jak ogladam pierwsze ciuszki to nie wierze,ze ona taka little była....szok :sorry2::rofl2:

A u nas nocka git.....malutka padła przed 21 i obudziła sie o 5 na herbatke potem o 6:40 na mleczko i teraz buszuje w zabawkach.....która ciekawią je tylko z rana....

Agacia zazdroszcze kupna bucikow...ja tez musze,a jeszcze nie zaczełam się rozgladdac....
Pyciolek mam nadzieje,ze malutki dizisaj juz lepiej co????
Bliźniaki kochana ja sie za Toba tak stęskniłam...... :elvis: niech mi elvis powie jak bedziesz maiła czasik jak tam z mężowym.....:tak:

No i wszystkiego naj naj naj
dla słodziuchnego Tomcia i naszej przeuroczej, przecudownej Emilci :*:*

Buziaczki szkrabusie:*:*:*

My również podłączamy się do życzonek i oczywiście dla
Kochanej Mariczki dużo dużo zdrówka, samych szczęśliwych chwil, super postepów w poznawaniu tego świata i czego tam sobie jeszcze chcesz....
Sto lat sto lat!!!!!!
114kfy.gif
114kfy.gif
114kfy.gif
114kfy.gif
114kfy.gif

Witajcie, ja o dziwo tak rano do was zajrzalam:-D:-D:-Dmoje dziecie spi, mam nadzieje...dzisiaj pospala do 7.20 wiec mamusce juz spac nie chcialo sie i dorwala sie do kompa

U nas dzisiaj slonecznie wiec zaraz zmykamy na spacerek i zakupki....bo dzisiaj jak juz wam pisalam tesciówka przyjeżdża zobaczyc to "cudo":-):-):-)ktore kupila Juleczce:-D:-D:-D:-D

no sie juz rozbrykały z rańca:tak::-DDzień doberek,
ja już na nogach, bo na masażyk za godzinkę idę:tak::-pi do solarium...och...jak mi błogo będzie, ale widzę na pierwszą to tu dziś zero szans...
jak dam radę to jeszcze was nadrobię, bo mnie od wczoraj tu nie było.
Miłego dzionka kobitki

A wiecie ze tu juz zaczeli grzac w kaloryferach:szok:
Ziiiima sie zaczyna:szok::szok::-D:-D
Ale tak serio,to serio,juz tylko 11-15 stopni jest na dworze...:baffled:
Gdzie ja mieszkam:rofl2::-D:confused:
Kaja przyjezdzaj do Tczewa u nas od rana słoneczko i prawie zero wiaterku w końcu.....ale ogólnie to wieczorkiem i rano czuc juz troskzu jezsieni tez takim chłodzikiem zajeżdza....
My również podłączamy się do życzonek i oczywiście dla
Kochanej Mariczki dużo dużo zdrówka, samych szczęśliwych chwil, super postepów w poznawaniu tego świata i czego tam sobie jeszcze chcesz....
Sto lat sto lat!!!!!!
114kfy.gif
114kfy.gif
114kfy.gif
114kfy.gif
114kfy.gif

Witajcie, ja o dziwo tak rano do was zajrzalam:-D:-D:-Dmoje dziecie spi, mam nadzieje...dzisiaj pospala do 7.20 wiec mamusce juz spac nie chcialo sie i dorwala sie do kompa

U nas dzisiaj slonecznie wiec zaraz zmykamy na spacerek i zakupki....bo dzisiaj jak juz wam pisalam tesciówka przyjeżdża zobaczyc to "cudo":-):-):-)ktore kupila Juleczce:-D:-D:-D:-D
Madziu dziekujemy slicznie;*:*:* całusiska od Mari:*

a zdjąteczka tego cuda już sa???

witamy czwartkowo:):)
U nas nocka taka sobie, Bianka dalej jakaś marudna, ale da się przeżyć, zajrzę póżniej jak uśnie:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Mariczki,Tomaszka i Emilk
i
:tak::-):-):-):-)

Kaja przyjezdzaj do Tczewa u nas od rana słoneczko i prawie zero wiaterku w końcu.....ale ogólnie to wieczorkiem i rano czuc juz troskzu jezsieni tez takim chłodzikiem zajeżdza....

Madziu dziekujemy slicznie;*:*:* całusiska od Mari:*

a zdjąteczka tego cuda już sa???

U nas z pogodą to samo...ale rano i wieczorm brrrrrrrrrr

Jeszcze nie ma...dopiero księżniczka przebudzila sie....pojdziemy na spacerek i jakies fotki popstrykamy, jak tylko je wkleje napisze:tak::tak:

Jestem i ja :-)
Dzień dobry :-D:-D

Sto lat sto lat,:-):-) dużo miłości iii mocnych kościii życzy ciocia Edytka z Alankiem dzisiejszym solenizantom :-):-) (na zdrowie) :-p:-D:-D:-D:-D:-D

U nas pogoda dziś superaśna, więc troszku poczytam, i mykamy na spacerek :tak::tak:

hej hej hej

U nas upał, jest dopiero 9:30 a juz oddychac nie ma czym :zawstydzona/y:.
Mały mi wariuje, juz nie mogę go nigdzie zostawic samego nawet a 30 sekund. Czy u was tez jest problem z ubieraniem? U nas załozenie pieluchy graniczy z cudem, wygina sie przekręca na brzuszek i siada, nie mogę mu nawet pieluszki zmienic :baffled:.

Jaki ja mam bałagan w domu zaraz musze się wziąć za sprzątanie, ale najpierw kawke wupije i zjem pralinki karmelowe :sorry2:. Mały taki bałagan robi, wszędzie rzuca zabawki i puzzle juz wszystkie porozbierał. teraz spi wiec musze je poskładac , tylko czy to jest sens, bo jak wstanie to zrobi to samo :eek:.

Kaja zrobie zdjęcie tylko baterie w aparacie musza mi się naładować bo juz mi się rozładowały.

No i :

Sto latek dla Mari , Tomaszka i Emilki !!!!

reklama
witamy czwartkowo:):)
U nas nocka taka sobie, Bianka dalej jakaś marudna, ale da się przeżyć, zajrzę póżniej jak uśnie:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Mariczki,Tomaszka i Emilk
i
:tak::-):-):-):-)

Jestem i ja :-)
Dzień dobry :-D:-D

Sto lat sto lat,:-):-) dużo miłości iii mocnych kościii życzy ciocia Edytka z Alankiem dzisiejszym solenizantom :-):-) (na zdrowie) :-p:-D:-D:-D:-D:-D

U nas pogoda dziś superaśna, więc troszku poczytam, i mykamy na spacerek :tak::tak:
Dziekujemy slicznie;*:*:*
Hej Laseczki :-)

Mariczko synowo moja kochaniutka! Życzymy Tobie zdróweczka, uśmiechu na codzień, gwiazdki z nieba, codziennie nowych odkryć i radosnego dzieciństwa :tak::tak::tak: Przyjmij ten skromny koszyk kwiatków od przyszłego mężusia ;-):-D;-):-)
Aj ogromne podziękowania za te piękne zyczonka od mojego przyszłego ZIĘCIUNIA:*:*:*:* jejku jejku bardzo mocko dziekujemy i buziaczujemy namiętnie;*:*:*
hej hej hej

U nas upał, jest dopiero 9:30 a juz oddychac nie ma czym :zawstydzona/y:.
Mały mi wariuje, juz nie mogę go nigdzie zostawic samego nawet a 30 sekund. Czy u was tez jest problem z ubieraniem? U nas załozenie pieluchy graniczy z cudem, wygina sie przekręca na brzuszek i siada, nie mogę mu nawet pieluszki zmienic :baffled:.

Jaki ja mam bałagan w domu zaraz musze się wziąć za sprzątanie, ale najpierw kawke wupije i zjem pralinki karmelowe :sorry2:. Mały taki bałagan robi, wszędzie rzuca zabawki i puzzle juz wszystkie porozbierał. teraz spi wiec musze je poskładac , tylko czy to jest sens, bo jak wstanie to zrobi to samo :eek:.

Kaja zrobie zdjęcie tylko baterie w aparacie musza mi się naładować bo juz mi się rozładowały.

No i :

Sto latek dla Mari , Tomaszka i Emilki !!!!
Dziekujemy:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry