reklama

Grudniowe mamusie 2008

A w ogole,to dlaczego nikt mi nie mowi o tej diecie gryczanej:-p:-p?Ile razy mam pytac:angry:;-)??A moze ja bym chciala ja zastosowac,ale dalej nie wiem co to takiego:szok::tak:??
bo ta dieta nie dla ciebie;-);-):-D:-D:-D

dieta jest na zdrowiu:-p
nie czytaj,taka dieta nie dla Ciebie:nerd:
ty sie nie lapiesz ja diete kaszaniana:-D
:tak::tak::tak::tak:
Nie czyta dokładnie i jeszcze się wkurza na nas, ja już nie odpisywałam bo Lilac, z samego rana odpisała, ze wszystko o dietce jest na zdrowiu:sorry2:
A tak wogóle to Tobie dieta nie potrzebna:nerd:
zgadzam sie:-p:tak::tak::tak:

reklama
A co Ty myślałaś ze do końca życia będzie maminsynkiem???:szok::szok::szok: Weźmie slub i zostaniesz teścichą, a co:szok:

Ja tam jak na wyrodnice przystało, obudziłabym paniczyka, życie to nie bajka niech se nie myśli:-D:szok::-D

Mogą być mlodsze, przynajmniej wychowają sobie chlopaki od małego żonki:-)

Nie czyta dokładnie i jeszcze się wkurza na nas, ja już nie odpisywałam bo Lilac, z samego rana odpisała, ze wszystko o dietce jest na zdrowiu:sorry2:
A tak wogóle to Tobie dieta nie potrzebna:nerd:

bo ta dieta nie dla ciebie;-);-):-D:-D:-D

:tak::tak::tak::tak:

zgadzam sie:-p:tak::tak::tak:
Pindusie male...;-):-D:-D

Beciaczku my nic klubowego niet ale polecam- amy winehouse, aretha franklin, nelly furtado,sting, madonna, michael buble, składanka PINacolada,sade, ive mendes,

A z rnb możesz justina timberlaka, rihanne, ashanti, beyonce, destinys child, leona lewis, j.lo, aaliah, kelis - kiedyś się słuchało ;-)
Widzie na podobne klimaty Myszqa mamy :-):-):-) aj to były czasy ..hahahah a Aaaliyah to ja jestem mega fanka....uwielbiam ja....
poczytalam co nieco, bo Jula marudzi dzisiaj na potegę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:i szykuje nas na basen, do wieczorka
Mamy nadzieje,ze wypadzik na basenik sie udał :)
A w ogole,to dlaczego nikt mi nie mowi o tej diecie gryczanej:-p:-p?Ile razy mam pytac:angry:;-)??A moze ja bym chciala ja zastosowac,ale dalej nie wiem co to takiego:szok::tak:??
diete dla Ciebie????? takich szczuplutkich chudziutkich nie obejmuja....:rofl2::sorry2::dry:
Aluś ma 39 st gorączki...dałam czopka i nie wiem czy Go kąpać...jak myślicie?
Oj bidulek......zdróweczka maluszku!!!!!!

A my po całodzinnnym spacerkwoaniu, hustaweczkach, zakupkach.... i teraz księzniczka spi.....
A mamusia jeszcze troskzu pobuszuje na necie i tez spaćku...

chyba spadam do wyra, Bianka najdłużej śpi zawsze po kąpieli a pózniej budzi się standardowo co 2 godz, więc chyba skorzystam i się kimnę :tak:o ile zasnę normalnie:baffled:, bo odkąd zalożyłam jej kolczyki cały czas zaglądam do łóżeczka czy jej któryś nie wypadł:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:schizo normalnie :no:

reklama
ja ostatnio jestem do tyłu z nowościami jeśli chodzi o muzę :zawstydzona/y: i z książkami też :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

za to dzisiaj byłam z mężusiem w kinie :tak::tak::tak: Bartek został u moich rodziców, a my poszliśmy się zrelaksować :tak::tak::tak: fajnie było

a mojemu tacie rano ktoś przebił oponę w samochodzie, pojechał do serwisu, wymienili mu, a popołudniu znowu ktoś mu przebił :szok::szok::crazy: no co za ludzie :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry