reklama

Grudniowe mamusie 2008

coś mi sie przypomniało, sorki, że tu, ale opiekę najpierw musze nadrobić:zawstydzona/y::sorry2:bo znów mnie tam wieki nie było

Wiki wczoraj miał ważenie 9,200kg i 75-76cm:szok::-Ddaje nieźle, 2 tyg temu było 8,800 i 74cm

reklama
Beciaczku my nic klubowego niet ale polecam- amy winehouse, aretha franklin, nelly furtado,sting, madonna, michael buble, składanka PINacolada,sade, ive mendes,

A z rnb możesz justina timberlaka, rihanne, ashanti, beyonce, destinys child, leona lewis, j.lo, aaliah, kelis - kiedyś się słuchało ;-)

jessssuuu, co za bratul z Ciebie:szok::-D:szok::-D

ja tylko słyszałam jak ktoś dokładnie brat koleżanki wsadził kota do zamrażalnika:szok:mnie to na bujdy wygląda, i jeszcze ze jak sie kota za ogon pociagnie to cos mu w kregosłupie strzyka, ze idzie prosto, prosto, a jak trafi na przeszkodę...to po kocie:szok::-D:szok::-Dco te głupie ludzie nie wymyślą

Ja slyszalam ze do mikrofalowki po czym ja wlaczyli:szok::szok:
ja krecilam kotka do okola wlasnej osi za ogonek...ale kotek przezyl z nami do dzis dnia...stary podczciwy,podejrzewam ze Alex jeszcze bedzie mial z niego pozytek:-D
brata corka tez go teraz szkoli:-D

Pyciol,Ty sadysto okrutny:szok::szok:!!

Jak to ???? to Filip bedzie bral ślub??????????:szok::szok::szok: i zostawi mnie sama na starość??????:szok::szok::szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy::crazy:

dziewczyny dziewczyny dziewczyny od 1 w nocy do 4 wstawalam do Fifa doslownie co pare minut jestem padnieta , niewyspana a panciunio teraz odsypia nocke cwaniak:wściekła/y::wściekła/y: maz mi mowi zebym go obudzila a co se bedzie spal jak my juz nie spimy:-D:-D:-D:-D
A co Ty myślałaś ze do końca życia będzie maminsynkiem???:szok::szok::szok: Weźmie slub i zostaniesz teścichą, a co:szok:

Ja tam jak na wyrodnice przystało, obudziłabym paniczyka, życie to nie bajka niech se nie myśli:-D:szok::-D

witamy, o kolejne bliźniaczki, super!podwójna radośc;-)a my mamy juz narzeczone dla Grzesia i Krzysia:tak::-D:-D:-DBliźniaczku, chyba różnica wieku nie ma większego znaczenia dla Ciebie, co?:-D
Mogą być mlodsze, przynajmniej wychowają sobie chlopaki od małego żonki:-)

A w ogole,to dlaczego nikt mi nie mowi o tej diecie gryczanej:-p:-p?Ile razy mam pytac:angry:;-)??A moze ja bym chciala ja zastosowac,ale dalej nie wiem co to takiego:szok::tak:??
Nie czyta dokładnie i jeszcze się wkurza na nas, ja już nie odpisywałam bo Lilac, z samego rana odpisała, ze wszystko o dietce jest na zdrowiu:sorry2:
A tak wogóle to Tobie dieta nie potrzebna:nerd:

reklama
A wogóle to nie było mnie kilka godzin, a tu wyznania miłosne, gnębienie zwierząt, co tu się dzieje do jasnej anielki?

O 12 pojechałam z Grzesiem i Madzią nad morze i dopiero niedawno wrócilismy, fajnie ze pogoda nam dzisiaj dopisała, mam nadzieję że jutro też tak będzie to znów śmigniemy, bo niedługo szkoła i będzie lipa

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry