Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jessssuuu, co za bratul z Ciebie
ja tylko słyszałam jak ktoś dokładnie brat koleżanki wsadził kota do zamrażalnikamnie to na bujdy wygląda, i jeszcze ze jak sie kota za ogon pociagnie to cos mu w kregosłupie strzyka, ze idzie prosto, prosto, a jak trafi na przeszkodę...to po kocie
co te głupie ludzie nie wymyślą

ja krecilam kotka do okola wlasnej osi za ogonek...ale kotek przezyl z nami do dzis dnia...stary podczciwy,podejrzewam ze Alex jeszcze bedzie mial z niego pozytek
brata corka tez go teraz szkoli![]()

!!A w ogole,to dlaczego nikt mi nie mowi o tej diecie gryczanej?Ile razy mam pytac
;-)??A moze ja bym chciala ja zastosowac,ale dalej nie wiem co to takiego
??

A co Ty myślałaś ze do końca życia będzie maminsynkiem???Jak to ???? to Filip bedzie bral ślub??????????i zostawi mnie sama na starość??????
dziewczyny dziewczyny dziewczyny od 1 w nocy do 4 wstawalam do Fifa doslownie co pare minut jestem padnieta , niewyspana a panciunio teraz odsypia nocke cwaniakmaz mi mowi zebym go obudzila a co se bedzie spal jak my juz nie spimy
![]()

Weźmie slub i zostaniesz teścichą, a co

Mogą być mlodsze, przynajmniej wychowają sobie chlopaki od małego żonki:-)witamy, o kolejne bliźniaczki, super!podwójna radośc;-)a my mamy juz narzeczone dla Grzesia i KrzysiaBliźniaczku, chyba różnica wieku nie ma większego znaczenia dla Ciebie, co?
![]()
Nie czyta dokładnie i jeszcze się wkurza na nas, ja już nie odpisywałam bo Lilac, z samego rana odpisała, ze wszystko o dietce jest na zdrowiuA w ogole,to dlaczego nikt mi nie mowi o tej diecie gryczanej?Ile razy mam pytac
;-)??A moze ja bym chciala ja zastosowac,ale dalej nie wiem co to takiego
??