Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niom Tygrysku Twój Fifi to idealny partner dla mojej Carycy(mój B tak mówi na Biankę
) o ile to nie będzie związek na odległosć
:-)

Witam wszystkie grudniowe mamusie
Jestem mamą dwóch córeczek - bliżniaczekUrodziły się przez cc w 36 tyg . Jedna ważyła 2430, a druga 2480. Teraz skończyły 8 miesięcy ważą ponad 9 kg. Raczkują sobie trochę do przodu, trochę do tyłu. I zaczynają ich interesować piloty od telewizora, wszelakie kable, kontakty itp :-):-)
A jak tam u was dziewczyny?? Jak tam wasze grudniowe bobaski??

Tygrysku, nie stresuj sie chrzcinami, zobaczysz że to pikuś, co to będzie jak Fifi będzie szedł do komunii albo brał ślub
,

i zostawi mnie sama na starość??????

maz mi mowi zebym go obudzila a co se bedzie spal jak my juz nie spimy

gratulujemy kochana!!!tak trzymac...moglabym tak w sumie napisac,ale napisze iz nie wiem z czego Ty sie tak odchudzasz...ja sie musze pochwalic ze w ciagu niecalych dwoch tygodni schudlam 4 kilojak tak dalej pujdzie to moze zostane jeszcze modelka
wszytkie spodnie mnie juz opadaja i sa za luzne
no i w pasku do spodni musialam o 2 dziurki przestawic
a apetycik mam niezly ale za to duzo bardzo duzo chodze no i pchac malego w wozku to tez niezly wysilek... ale sie ciesze ze naturalnie schudlam nie spodziewalam sie
![]()
:-)no bo trzeba siedziec na bb, anie gdzies tam sobie lazic
ooooooo widze ze lilac juz wszytsko powiedzila
mma dla ciebie diete czekoladowa
dziennie mozna zjesc 200gr czekolady i wiecej nic, moja kolezanka tak schudla i to bardzo szybko, ale nie podjadac;-);-);-)mozna pic herbatki bez cukru, zielona, czerwona jaka chcesz

??a tY lasencjo gdzie wczoraj zabładziłas co????? gdzie byłas jak Cie nie było????
A ja sie witam całuśnie :-)
Słoneczko swieci,ale u nas strasznie wieje i jakos nie bardzo mi ta pogoda podchodzi.... zaraz lece po zdjąteczka,bo podobno już powinny byc wywyołane..
Reniu nadal trzymam kciukiwiemy,ze bedzie juz tylko lepiej :-)
Mamusiu kochana ciesz sie rodzinka kochana.....mężowego jeszcze toeszku i zobaczysz :-)
Uciekam raz dwa poki malutka spi....a musze sie pochwalic moj jeszcze niemezowy dał mi dizisja pospac do 9...ja wstawalam do malutkiej okolo 1:30 i 5 ,a mis wstal o 6 dac butle i potem jak sie obudziła o 7 to mi dali polulac do 9achhhhhhhhh
Bardzo nam sie te zyczenia spodobaly,wiec sie podlaczamy do Kanusi;-):-)A no i mega buziaczki i całuski dla naszych najcudowniesjzych solenizantów:
BIG dziewczynki Oliwki![]()
rośni zdrowo mamusi kochana:* i troszku młodszych,ale równie cudownych
Igorka i Gabrysi:*:*:* :-):-):-)
dziennie mozna zjesc 200gr czekolady i wiecej nic, moja kolezanka tak schudla i to bardzo szybko, ale nie podjadac;-);-);-)mozna pic herbatki bez cukru, zielona, czerwona jaka chcesz

Ale czy w tym nie ma jakiego podstępu? Coś drobnym druczkiem, że tylno gorzka itp?

o matko jajecznica!!!!!!!!!!!!! ide do kuchni!!!!!!!!!!!!!!!Ale czy w tym nie ma jakiego podstępu? Coś drobnym druczkiem, że tylno gorzka itp?
no od jutramogę spróbować ewentualnie , bo dziś już jajeczniczkę kończę.

no stara się żebyś się może nie rozmyśliła;-)Uciekam raz dwa poki malutka spi....a musze sie pochwalic moj jeszcze niemezowy dał mi dizisja pospac do 9...ja wstawalam do malutkiej okolo 1:30 i 5 ,a mis wstal o 6 dac butle i potem jak sie obudziła o 7 to mi dali polulac do 9achhhhhhhhh

potem przed 4 dalam smoka i kazalam spac...i zasnal
a potem na pol przytomny o 5.30 rabal mleczko...i kazalam spac i spal do 7.40

Witajcie kochane,
w końcu skończyłyśmy brać antybiotyk teraz tylko witaminki i żelazo, po którym strasznie kupkamy:-( ale jak nie będziemy mieszać z a ntybiotykiem,może będzie lepiej, Bianka coś marudna ostatnio nie wysiedzi (choć sama nie siedzi) w jednym miejscu muszę cały czas ją zabawiać:-(
aaa i od miesiąca tak śmiesznie się kołysze na boki jak słyszy muzykę(pewnie wasze dzieciaczki tez tak robią)-uwielbiam to
Wszystkiego Najsłodszego dla Oliwci-Nikolki,Igorka,Gabrysi

ja sie musze pochwalic ze w ciagu niecalych dwoch tygodni schudlam 4 kilojak tak dalej pujdzie to moze zostane jeszcze modelka
wszytkie spodnie mnie juz opadaja i sa za luzne
no i w pasku do spodni musialam o 2 dziurki przestawic
a apetycik mam niezly ale za to duzo bardzo duzo chodze no i pchac malego w wozku to tez niezly wysilek... ale sie ciesze ze naturalnie schudlam nie spodziewalam sie
![]()

no bo trzeba siedziec na bb, anie gdzies tam sobie lazic
ooooooo widze ze lilac juz wszytsko powiedzila

o matko jajecznica!!!!!!!!!!!!! ide do kuchni!!!!!!!!!!!!!!!![]()