reklama

Grudniowe mamusie 2008

A no i mega buziaczki i całuski dla naszych najcudowniesjzych solenizantów:
BIG dziewczynki Oliwki :)
rośni zdrowo mamusi kochana:* i troszku młodszych,ale równie cudownych
Igorka
i Gabrysi:*:*:* :-):-):-)

reklama
niom Tygrysku Twój Fifi to idealny partner dla mojej Carycy:-D(mój B tak mówi na Biankę:-D) o ile to nie będzie związek na odległosć:-p:-)

heheh zaklepane Caryca jest Filipa!!!!:-D:-D:-D

Witam wszystkie grudniowe mamusie :)
Jestem mamą dwóch córeczek - bliżniaczek :) Urodziły się przez cc w 36 tyg . Jedna ważyła 2430, a druga 2480. Teraz skończyły 8 miesięcy ważą ponad 9 kg. Raczkują sobie trochę do przodu, trochę do tyłu. I zaczynają ich interesować piloty od telewizora, wszelakie kable, kontakty itp :-):-)
A jak tam u was dziewczyny?? Jak tam wasze grudniowe bobaski??

Witaj goniu :tak:

Tygrysku, nie stresuj sie chrzcinami, zobaczysz że to pikuś, co to będzie jak Fifi będzie szedł do komunii albo brał ślub:szok:
:-D,

jak to ???? to Filip bedzie bral ślub??????????:szok::szok::szok: i zostawi mnie sama na starość??????:szok::szok::szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy::crazy:

dziewczyny dziewczyny dziewczyny od 1 w nocy do 4 wstawalam do Fifa doslownie co pare minut jestem padnieta , niewyspana a panciunio teraz odsypia nocke cwaniak:wściekła/y::wściekła/y: maz mi mowi zebym go obudzila a co se bedzie spal jak my juz nie spimy:-D:-D:-D:-D

ja sie musze pochwalic ze w ciagu niecalych dwoch tygodni schudlam 4 kilo :szok: jak tak dalej pujdzie to moze zostane jeszcze modelka :-D:-D wszytkie spodnie mnie juz opadaja i sa za luzne:tak:no i w pasku do spodni musialam o 2 dziurki przestawic :szok::szok: a apetycik mam niezly ale za to duzo bardzo duzo chodze no i pchac malego w wozku to tez niezly wysilek... ale sie ciesze ze naturalnie schudlam nie spodziewalam sie :-D
gratulujemy kochana!!!tak trzymac...moglabym tak w sumie napisac,ale napisze iz nie wiem z czego Ty sie tak odchudzasz...:szok::-)

no bo trzeba siedziec na bb, anie gdzies tam sobie lazic:-D:-D:-D

ooooooo widze ze lilac juz wszytsko powiedzila:tak::tak::tak:
mma dla ciebie diete czekoladowa
dziennie mozna zjesc 200gr czekolady i wiecej nic, moja kolezanka tak schudla i to bardzo szybko, ale nie podjadac;-);-);-)mozna pic herbatki bez cukru, zielona, czerwona jaka chcesz

no,lajza jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i za to mi nie opowiecie o tej magicznej diecie:-D??
a tY lasencjo gdzie wczoraj zabładziłas co????? gdzie byłas jak Cie nie było????

A ja sie witam całuśnie :-)

Słoneczko swieci,ale u nas strasznie wieje i jakos nie bardzo mi ta pogoda podchodzi.... zaraz lece po zdjąteczka,bo podobno już powinny byc wywyołane..

Reniu nadal trzymam kciuki :) wiemy,ze bedzie juz tylko lepiej :-)
Mamusiu kochana ciesz sie rodzinka kochana.....mężowego jeszcze toeszku i zobaczysz :-)

Uciekam raz dwa poki malutka spi....a musze sie pochwalic moj jeszcze niemezowy dał mi dizisja pospac do 9...ja wstawalam do malutkiej okolo 1:30 i 5 ,a mis wstal o 6 dac butle i potem jak sie obudziła o 7 to mi dali polulac do 9 :) achhhhhhhhh

Ja Was wczoraj regularnie co godzine czytalam,ale nie pisalam bo mowilam Wam,babcia moja przyleciala,co prawda do rodzicow,ale wczoraj byla caly dzien u nas;-);-)

dziennie mozna zjesc 200gr czekolady i wiecej nic, moja kolezanka tak schudla i to bardzo szybko, ale nie podjadac;-);-);-)mozna pic herbatki bez cukru, zielona, czerwona jaka chcesz
:szok::szok::szok::szok: Ale czy w tym nie ma jakiego podstępu? Coś drobnym druczkiem, że tylno gorzka itp?:crazy::dry::dry::dry:
no od jutramogę spróbować ewentualnie , bo dziś już jajeczniczkę kończę.

reklama
siedemnasta:rofl2:
raz jedyny kopnal mnie zaszczyt bycia w pierwszej trojce w niedziele ..hmmm...hmmmm 4 tyg temu:rofl2::-p
nocka jako taka...dziec poszedl lulac o 20.00(sam w lozeczku tuz tuz po kolacyjce:-)) i pierwsza pobudka o 2.30 zrykiem ale mleka niewydebil od mamuniu...pociumlam herbatke i kazalam spac i sama wrocilam do wyrka i zasnal:szok: potem przed 4 dalam smoka i kazalam spac...i zasnal:szok: a potem na pol przytomny o 5.30 rabal mleczko...i kazalam spac i spal do 7.40:-p

powiedzcie ze jestem wyrodna....:-D:-D

a z tym telefonem to przypadek czysty...karta dziala ale telefon nie bardzo...:no:
ale lsni sie jak psu jajko:szok::-D

Witajcie kochane,
w końcu skończyłyśmy brać antybiotyk teraz tylko witaminki i żelazo, po którym strasznie kupkamy:baffled::-( ale jak nie będziemy mieszać z a ntybiotykiem,może będzie lepiej, Bianka coś marudna ostatnio nie wysiedzi (choć sama nie siedzi) w jednym miejscu muszę cały czas ją zabawiać:-(
aaa i od miesiąca tak śmiesznie się kołysze na boki jak słyszy muzykę(pewnie wasze dzieciaczki tez tak robią)-uwielbiam to:-D

Wszystkiego Najsłodszego dla Oliwci-Nikolki,Igorka,Gabrysi

i my sie dolaczamy do zyczonek...buziaczki w pysiaczki kachani:-D:-D

ja sie musze pochwalic ze w ciagu niecalych dwoch tygodni schudlam 4 kilo :szok: jak tak dalej pujdzie to moze zostane jeszcze modelka :-D:-D wszytkie spodnie mnie juz opadaja i sa za luzne:tak:no i w pasku do spodni musialam o 2 dziurki przestawic :szok::szok: a apetycik mam niezly ale za to duzo bardzo duzo chodze no i pchac malego w wozku to tez niezly wysilek... ale sie ciesze ze naturalnie schudlam nie spodziewalam sie :-D

landryna no to ja do Ciebie tam dojade do tych Alp i bedziemy razem zdobywac szczyty:-D

no bo trzeba siedziec na bb, anie gdzies tam sobie lazic:-D:-D:-D

ooooooo widze ze lilac juz wszytsko powiedzila:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok:

o matko jajecznica!!!!!!!!!!!!! ide do kuchni!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p

mi tez juz niemezowy zaserwowal:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry