reklama

Grudniowe mamusie 2008

no Madzienko nie wiem czy tak fajnie:-D:-D:-Dna korytarzu mam zimne plytki a on w samym bodziaku bez skarpet tam lazi i tylko patrzec jak katar zalapie:-(:-(:baffled:

Ale mi chodzilo o ta szybe:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Natalka to nie dośc że ucieka przed nami(chociaż częściej zwiewa tatusiowi) to jeszcze potrafi się z Martyną po całym domu ganiac. A śmieją się przy tym obie jak oszalałe:-D:-D

super!!!!

reklama
Naklikałam se plusików i nic nie wskoczyło:-( Więc idę na zywioł.

Tygrysku - twój już chociaż raczkuje a moje szczęście na brzuchu do DVD i płyt to ja go pod pachy i naśrodek pokoju, usiadłam a od myk, myk na brzuchu i znów DVD i płyty to ja go pod pachy i na jego puzzle sru, autko włączyłam, pokazałam co i jak i siadam a on myk myk i już ma kabelek w buzi od dvd to ja go pod pachy...... i tak już chyba z 50 razy.

Tygrysku - twój już chociaż raczkuje a moje szczęście na brzuchu do DVD i płyt to ja go pod pachy i naśrodek pokoju, usiadłam a od myk, myk na brzuchu i znów DVD i płyty to ja go pod pachy i na jego puzzle sru, autko włączyłam, pokazałam co i jak i siadam a on myk myk i już ma kabelek w buzi od dvd to ja go pod pachy...... i tak już chyba z 50 razy.

no to zobaczysz jak bedziesz miala fajnie jak zacznie otwierac polki w kuchni,biegac po calym domu,otwierac i zamykac drzwi i dzwi od szaf...i smietniki,kabelki,balkon,suszarka od prania(mam porysowana cala sciane od tego:crazy:)kola od wozka,itp itd:-D:-D

:szok::szok::szok:
:rofl2::rofl2::rofl2:
kocham Cie tygrys,dzisiaj tez:-D:-D

no coooooooooooooooooo przeciez dzieci tez sie musza czyms bawic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dvd to fajna zabawka:-D:-D:-D

przypomnialo mi sie jak jeszcze dawniej byly odtwarzacze kaset video to mojej kuzynce synek do tej szparki wlozyl jakas mala zabaweczke i to sprzecicho nie chcialo dzialac wiec oni zapakowali i sru do naprawy :-D:-D:-Da pan majster odkrecil pudeleczko i znalazl przyczyne awarii:-D:-D:-D:-D

PYCIOL JA TEZ CIE KOCHAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D A CO TAM NAWET DZIS:-D:-D:-D:-D

no coooooooooooooooooo przeciez dzieci tez sie musza czyms bawic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dvd to fajna zabawka:-D:-D:-D

przypomnialo mi sie jak jeszcze dawniej byly odtwarzacze kaset video to mojej kuzynce synek do tej szparki wlozyl jakas mala zabaweczke i to sprzecicho nie chcialo dzialac wiec oni zapakowali i sru do naprawy :-D:-D:-Da pan majster odkrecil pudeleczko i znalazl przyczyne awarii:-D:-D:-D:-D

PYCIOL JA TEZ CIE KOCHAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D A CO TAM NAWET DZIS:-D:-D:-D:-D

w takim razie trzymamy sie razem jak kuchenka z gazem:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry