tygrysek82
Fanka BB :)
Pije zimnego Leszka zielonego mniami mniami

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Dziewczyny wiecie co od jakiegos czasu jak wyjmuje pranie z pralki to ma mega plamy ciemne. Niewiem od czego to moze farbowac bo juz naprawde wszystko sprawdzalam. Napewno nie od jakiegos ubrania bo juz uwazam jak moge. Moja kolezanka ma to samo. Moze ktoras z Was tak miala i wie co to moze byc![]()
) jak kupowałam pralkę to mówili że raz na pół roku trzeba wlać go do pralki i na krótki program puścić, odgrzybia i czyści pralkę
DEBILI DUŻO JEST NA ŚWIECIE

Dokladnie ja tez mam ladowana od gory candymoja bratowa ma to samo...ale to wina pralki...nie wiem jaka firma ale maja taka co pranie wrzuca sie od gory...
i nie wiem szczezrze jak sobie ztym poradzili...na poczatku bylo ok a potem miala ciuchy w plamach![]()

jutro coś wstawię;-) a no właśnie nie mamy siebie na Nk, jak zacznie działać portal to biegiem Cię zacznę szukaćMy tez nie mielismy zadnych pamiatek do swiecenia
Kankiya super ze przebilyscie uszka. Wstaw jakies zdjecia Bianeczki a tak w ogole to czy ja Cie mam na nk![]()

(mój B tak mówi na Biankę
) o ile to nie będzie związek na odległosć
:-)A masz kogos na bb na nk? Napisz mi na pw kogo mam poszukacjutro coś wstawię;-) a no właśnie nie mamy siebie na Nk, jak zacznie działać portal to biegiem Cię zacznę szukać
niom Tygrysku Twój Fifi to idealny partner dla mojej Carycy(mój B tak mówi na Biankę
) o ile to nie będzie związek na odległosć
:-)

Tiger nie rób smaka:-Pije zimnego Leszka zielonego mniami mniami![]()

, moje siorki nie karmiły a Ty masz już doświadczenie