tygrysek82
Fanka BB :)
yyyyyyyyyy to na chrzest trzeba miec jakies krzyzyki i medaliki do swiecenia?????????

ja myslalam ze tylko szatka i swieca jesli chodzi o asortyment

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie ma przymusu, to chodzi o pamiąyki, np. jeśli ktoś da Małemu w prezencie medalik czy jakąś inną pamiątkę, to można to poświęcićyyyyyyyyyy to na chrzest trzeba miec jakies krzyzyki i medaliki do swiecenia?????????ja myslalam ze tylko szatka i swieca jesli chodzi o asortyment
![]()

;-) zajrzę do was jak ogarnę się i wykąpię lalkę , papatyyyyyyyyyyy to na chrzest trzeba miec jakies krzyzyki i medaliki do swiecenia?????????ja myslalam ze tylko szatka i swieca jesli chodzi o asortyment
![]()

Nie ma przymusu, to chodzi o pamiąyki, np. jeśli ktoś da Małemu w prezencie medalik czy jakąś inną pamiątkę, to można to poświęcić
Mamusia, ale Ci dobrze, morze, góry, rodzinka, znajomi, super, szkoda tylko że to co dobre tak szybko się kończy, ale są też plusy, wróćisz do domku i będziesz miała więcej czasu na bb
mysmy mielie tylko sztake i swiece![]()

ale mam stresa przed tymi chrzcinami

Hej Lachy,
wpadłam się przywitać, bo dopiero wrócilysmy od mojej mamy, no i chciałam wam się pochwalić,że przebiłam Bianusi uszka:-):-):-)
aaaa i jeszcze jedno ,że Bianeczka jest free i czekamy na amanta;-) zajrzę do was jak ogarnę się i wykąpię lalkę , papaty
dziękujemy wszystkim za miłe słówka, dodajecie mi wiary w lepsze jutro kochane

Dziewczyny wiecie co od jakiegos czasu jak wyjmuje pranie z pralki to ma mega plamy ciemne. Niewiem od czego to moze farbowac bo juz naprawde wszystko sprawdzalam. Napewno nie od jakiegos ubrania bo juz uwazam jak moge. Moja kolezanka ma to samo. Moze ktoras z Was tak miala i wie co to moze byc![]()

Dziewczyny wiecie co od jakiegos czasu jak wyjmuje pranie z pralki to ma mega plamy ciemne. Niewiem od czego to moze farbowac bo juz naprawde wszystko sprawdzalam. Napewno nie od jakiegos ubrania bo juz uwazam jak moge. Moja kolezanka ma to samo. Moze ktoras z Was tak miala i wie co to moze byc![]()
hmmmmmmm ja mialam tak tylko raz i na jednej rzeczy, na kocu takim jasniutkim wyskoczyly mi po praniu takie place ciemne i nie wiedzialam o co chodzimoja bratowa ma to samo...ale to wina pralki...nie wiem jaka firma ale maja taka co pranie wrzuca sie od gory...
i nie wiem szczezrze jak sobie ztym poradzili...na poczatku bylo ok a potem miala ciuchy w plamach![]()
nie wiem czy to od pralki gdyz to tylko jeden taki przypadek podejrzewam ze musialam lezac na kocu wytrzec przypadkiem tusz do rzes i moze w trakcie prania te plamki od tuszu sie tak jakos powiekszyly

nie wiem a moze faktycznie to pralka??? tylko dlaczego mi koc tylko tak potraktowała????