reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wiem, czytałam:-( Patrycja wczoraj przeszła załamanie i zamknęła się w sobie, skutkiem było to, że spała dziś prawie 3 godziny, co nigdy jej się nie zdarza, i teraz siedzi na środku pokoju i gada do swojej krowki:-D

Wiem, czytałam:-( Patrycja wczoraj przeszła załamanie i zamknęła się w sobie, skutkiem było to, że spała dziś prawie 3 godziny, co nigdy jej się nie zdarza, i teraz siedzi na środku pokoju i gada do swojej krowki:-D
o matko:szok::szok::szok::szok: ale przeciez to ona sie do Fifa nie odzywala i bidulek przez to od miesiaca spac po nocach nie moze!!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no moze sie jakos dogadaja nie wiem a moze miec dwie narzeczone???:confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled:

no to teraz sie zacznie :-D:-D ja mam dosc jak usypiam Filipa co go poloze na podusi odwracma sie za chwile a on juz stoi przy szceblach i albo ryk albo sie smieje to ja znow go klade na podusie i tak kilkanascie razy az wreszcie padnie:-D:-D smieszne to jest moze i w dzien ale on takie numery potrafi mi robic w srodku nocy:-(:-(wczoraj tez mial fajna zabawe wstawal przy szczeblach puszczal sie i na tylku lądował i sie smial i znow wstawal puszczal soie i na tylku ladowal no jaka radoche mial z tego:baffled::baffled::baffled::confused::confused:
skad ja to znam:-D:-D:-D

Madzienka krzeselko superasne:tak::tak::tak:

Tygrysku, teraz to wszystko można:-D:-D:-D Patrycja powiedziała, że wyśle dzisiaj smsa Filipkowi na dobranoc, i będzie spał już caaalutkie nocki:-)

ooo tak powiedz ze tesciowa wynagrodzi jej to w przyszlosci!!!!!!!! :-D:-D:-D

My chcemy kupic na dzialke ale to dopiero na przyszly rok teraz jakos dajemy rade na lezaczku:-D:-D
nio ale za rok to faktycznie cosik trzeba bedzie pomyslec:confused::confused::confused: oj Madziu za rok to przy normalnym stole bedzie juz w porcelanowej zastawie jadla :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Idę się ogarnąć (w piżamie jeszcze siedze:zawstydzona/y:), i na spacerek wyruszamy:-) I po tatka do pracy:tak:

Tygrysku, teraz się wydało, że Pati po prostu nie skopiowała kontaktów do swojej nowej wypasionej komórki i dlatego do Filipka się nie odzywała:-D

reklama
ooo tak powiedz ze tesciowa wynagrodzi jej to w przyszlosci!!!!!!!! :-D:-D:-D

nio ale za rok to faktycznie cosik trzeba bedzie pomyslec:confused::confused::confused: oj Madziu za rok to przy normalnym stole bedzie juz w porcelanowej zastawie jadla :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak mówisz....to na razie wstrzymam się z kupowaniem:-D:-D:-D
Nasi znajomi maja takie krzeselko i szkraba prawie dwu letniego i bardzo chwal sobie, przynajmniej przy stole chwilke posiedzi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry