mamusia2008
mamusia Karolinki
uczni ambitnych lubiea pisalas kiedys ze lubisz ambitnych uczni
wagary?? to przeciez nie do ogarniecia dla Ciebie![]()

wiec to nic nie ma do rzeczy, bo oni nie wagaruja tylko ich nauczyciel

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uczni ambitnych lubiea pisalas kiedys ze lubisz ambitnych uczni
wagary?? to przeciez nie do ogarniecia dla Ciebie![]()

wiec to nic nie ma do rzeczy, bo oni nie wagaruja tylko ich nauczyciel

Teraz syn mi własny deser oddał a sam sobie spiewa. A ja jestem taaaaka mega głodna i mam taaaki wielandzi bałagan, ze nie wiem za co wziąść się najpierw:-( i wybrałam bb;-)jak wam zazdoszcze tego morza. ot tak wyskoczyć w ciągu dnia na spacerek. super! My conajwyżej mozemy do parku gdzie co krok psie......... (a zresztą nieważne)A wogóle to nie było mnie kilka godzin, a tu wyznania miłosne, gnębienie zwierząt, co tu się dzieje do jasnej anielki?
O 12 pojechałam z Grzesiem i Madzią nad morze i dopiero niedawno wrócilismy, fajnie ze pogoda nam dzisiaj dopisała, mam nadzieję że jutro też tak będzie to znów śmigniemy, bo niedługo szkoła i będzie lipa
olcia, fajnie, że wieczorek sam na sam wam się udał ale to koło to szoka mojemu tacie rano ktoś przebił oponę w samochodzie, pojechał do serwisu, wymienili mu, a popołudniu znowu ktoś mu przebiłno co za ludzie
![]()

. Codzień chcesz nas czymś zaskakiwać?My się podpinamy pod te zyzenia. Ogromniaste buziaki dzieciaki!Najgorętsze i najszczersze życzonka dla najukochańszej, najsłodszej, najpiękniejszej i wogóle naj naj Mariczki

A wiecie ze tu juz zaczeli grzac w kaloryferach
Ziiiima sie zaczyna
Ale tak serio,to serio,juz tylko 11-15 stopni jest na dworze...
Gdzie ja mieszkam![]()

To zima tuż tuż:-(No......... więc....... Byłam wczoraj na Pietrynie ale raczej nie o 18 bo wtedy już sklepki pozamykane a pamiętam, ze cosik kupowałam. Pewnie nicważnego alekase jednak wydawałam:-Witam witam, wiem, nie było mnie długo, wstyd, możecie krzyczeć i bić
Lilac, czy ja Ciebie wczoraj widziałam czy mi się wydawało?? Ok 18, na pietrynie...Bo mnie to kurde męczy i dręczy
![]()
A my właśnie wróciliśmy z 2 godzinnego spacerku, pogoda boska, żyć nie umierać
I chciałam się tylko jeszcze pochwalić, że dziś Alan opanował sztukę samodzielnego siadaniajestem z niego taaaka duuumnaa
No nic ... idę kotleciochy klepać, bay, bay

Moj maz mowi ze obowiazkowo szlo sie do 1 klasy, ja za to mowie ze zerowka byla obowiazkowa jako wprowadzenie do pierwszej. Co wy na to?Dziewczyny mam wazne pytanie bo spieram sie z mezem
Czy jak my bylysmy male;-) czyli w wieku jak szlysmy do szkoly to czy zerowka byla obowiazkowa?
Moj malzon chodzil do przedszkola i tam tez do zerowki ( 6 latkow) i mial normalne zabawy itd. Ja nie chodzilam do przedszkola i poszlam od 6 roku zycia do zerówki ktora znajdowala sie normalnie w podstawówce. Mialam tam normalne 45 minutowe lekcje, przerwy, robilismy szlaczki...Moj maz mowi ze obowiazkowo szlo sie do 1 klasy, ja za to mowie ze zerowka byla obowiazkowa jako wprowadzenie do pierwszej. Co wy na to?
A i jescze pytanie jak sie teraz idzie do szkoly/zerowki? Od kiedy obowiazek?
) w moich czasach byla obowiazkowa...

GRATULKI dla Alanka, my dalej czekamy na postepy Biani i du....:-(co prawda zaczęła się przemieszczać tyłem i raz kicnęła dziś do przodu z dupką do góry więc może się rozkręciA my właśnie wróciliśmy z 2 godzinnego spacerku, pogoda boska, żyć nie umierać
I chciałam się tylko jeszcze pochwalić, że dziś Alan opanował sztukę samodzielnego siadaniajestem z niego taaaka duuumnaa
No nic ... idę kotleciochy klepać, bay, bay

gdzie się podziały krasnoludki? pewnie bzykają się po kątach

Dziewczyny mam wazne pytanie bo spieram sie z mezem
Czy jak my bylysmy male;-) czyli w wieku jak szlysmy do szkoly to czy zerowka byla obowiazkowa?
Moj malzon chodzil do przedszkola i tam tez do zerowki ( 6 latkow) i mial normalne zabawy itd. Ja nie chodzilam do przedszkola i poszlam od 6 roku zycia do zerówki ktora znajdowala sie normalnie w podstawówce. Mialam tam normalne 45 minutowe lekcje, przerwy, robilismy szlaczki...Moj maz mowi ze obowiazkowo szlo sie do 1 klasy, ja za to mowie ze zerowka byla obowiazkowa jako wprowadzenie do pierwszej. Co wy na to?
A i jescze pytanie jak sie teraz idzie do szkoly/zerowki? Od kiedy obowiazek?