reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy się i my popołudniowo!
RAno byliśmy w rozjazdach, później na zakupach, po powrocie dziecie zjadło i poszło spać i aj też kimnęłm ale szok toż niemal 3 godziny. MOze będę miała siłę na nocne harce:-D Teraz syn mi własny deser oddał a sam sobie spiewa. A ja jestem taaaaka mega głodna i mam taaaki wielandzi bałagan, ze nie wiem za co wziąść się najpierw:-( i wybrałam bb;-)

A wogóle to nie było mnie kilka godzin, a tu wyznania miłosne, gnębienie zwierząt, co tu się dzieje do jasnej anielki?

O 12 pojechałam z Grzesiem i Madzią nad morze i dopiero niedawno wrócilismy, fajnie ze pogoda nam dzisiaj dopisała, mam nadzieję że jutro też tak będzie to znów śmigniemy, bo niedługo szkoła i będzie lipa
jak wam zazdoszcze tego morza. ot tak wyskoczyć w ciągu dnia na spacerek. super! My conajwyżej mozemy do parku gdzie co krok psie......... (a zresztą nieważne)
a mojemu tacie rano ktoś przebił oponę w samochodzie, pojechał do serwisu, wymienili mu, a popołudniu znowu ktoś mu przebił :szok::szok::crazy: no co za ludzie :angry:
olcia, fajnie, że wieczorek sam na sam wam się udał ale to koło to szok:szok::szok::szok:. Codzień chcesz nas czymś zaskakiwać?

Najgorętsze i najszczersze życzonka dla najukochańszej, najsłodszej, najpiękniejszej i wogóle naj naj Mariczki
My się podpinamy pod te zyzenia. Ogromniaste buziaki dzieciaki!:-D
A wiecie ze tu juz zaczeli grzac w kaloryferach:szok:
Ziiiima sie zaczyna:szok::szok::-D:-D
Ale tak serio,to serio,juz tylko 11-15 stopni jest na dworze...:baffled:
Gdzie ja mieszkam:rofl2::-D:confused:
:szok::szok::szok: To zima tuż tuż:-(

Witam witam, wiem, nie było mnie długo, wstyd, możecie krzyczeć i bić:zawstydzona/y:

Lilac, czy ja Ciebie wczoraj widziałam czy mi się wydawało?? Ok 18, na pietrynie...:sorry2: Bo mnie to kurde męczy i dręczy:confused:
No......... więc....... Byłam wczoraj na Pietrynie ale raczej nie o 18 bo wtedy już sklepki pozamykane a pamiętam, ze cosik kupowałam. Pewnie nicważnego alekase jednak wydawałam:-(:-(:-(
A w ogóleto jakieś spotkanko miało być łodzinki??? Może jakoś się zoragnizujemy zanim wróce do pracy.

A my właśnie wróciliśmy z 2 godzinnego spacerku, pogoda boska, żyć nie umierać :tak::tak:

I chciałam się tylko jeszcze pochwalić, że dziś Alan opanował sztukę samodzielnego siadania :tak::tak::tak: jestem z niego taaaka duuumnaa :-p:-p:-D:-D:-D:zawstydzona/y:

No nic ... idę kotleciochy klepać :confused2:, bay, bay

Gratulacje!!;-)
My też dzisiaj opanowaliśmy tą sztukę:-) Co prawda zdarzyło się nam to sporadycznie pare razy wcześniej, ale dzisiaj niunia trenowała cały dzień:-) I \idzie jej coraz lepiej

Cześć Mamuśki :)
Nie wyrabiam ostatnio, więc zaglądam tylko w biegu. Ale ściskam Was wszystkie mocno i całuję dzieciaczki.
My ostatnio mało śpimy, tzn. nocki porwane strasznie, a ja nieprzytomna. Ale za to taka słodzina się z Hanki ostatnio zrobiła, że jej chyba wybaczę to nocne pobudki na cycusia :-D

Dziewczyny mam wazne pytanie bo spieram sie z mezem :-D

Czy jak my bylysmy male;-) czyli w wieku jak szlysmy do szkoly to czy zerowka byla obowiazkowa?
Moj malzon chodzil do przedszkola i tam tez do zerowki ( 6 latkow) i mial normalne zabawy itd. Ja nie chodzilam do przedszkola i poszlam od 6 roku zycia do zerówki ktora znajdowala sie normalnie w podstawówce. Mialam tam normalne 45 minutowe lekcje, przerwy, robilismy szlaczki...:tak: Moj maz mowi ze obowiazkowo szlo sie do 1 klasy, ja za to mowie ze zerowka byla obowiazkowa jako wprowadzenie do pierwszej. Co wy na to?

A i jescze pytanie jak sie teraz idzie do szkoly/zerowki? Od kiedy obowiazek?

Czy jak my bylysmy male;-) czyli w wieku jak szlysmy do szkoly to czy zerowka byla obowiazkowa?
Moj malzon chodzil do przedszkola i tam tez do zerowki ( 6 latkow) i mial normalne zabawy itd. Ja nie chodzilam do przedszkola i poszlam od 6 roku zycia do zerówki ktora znajdowala sie normalnie w podstawówce. Mialam tam normalne 45 minutowe lekcje, przerwy, robilismy szlaczki...:tak: Moj maz mowi ze obowiazkowo szlo sie do 1 klasy, ja za to mowie ze zerowka byla obowiazkowa jako wprowadzenie do pierwszej. Co wy na to?

ja do przedszkola nie chodzilam(maluchow) ale do zerowki szlam i byla obowiazkowa(znajdowala sie tez w przedszkolu) mialam lekcje,szlaczki,byly tez zabawy i lezakowanie(ja nie lezakowalam:-p) w moich czasach byla obowiazkowa...:tak:
nie wiem jak jest teraz ale chyba tak samo:tak:

A my właśnie wróciliśmy z 2 godzinnego spacerku, pogoda boska, żyć nie umierać :tak::tak:

I chciałam się tylko jeszcze pochwalić, że dziś Alan opanował sztukę samodzielnego siadania :tak::tak::tak: jestem z niego taaaka duuumnaa :-p:-p:-D:-D:-D:zawstydzona/y:

No nic ... idę kotleciochy klepać :confused2:, bay, bay
GRATULKI dla Alanka, my dalej czekamy na postepy Biani i du....:-(co prawda zaczęła się przemieszczać tyłem i raz kicnęła dziś do przodu z dupką do góry więc może się rozkręci:-D:-D:-D

Pyciolku no dziwna ta gorączka,ale dobrze,że już jej nie ma:tak:
Cyprysiowa zerówa była obowiązkowa z tego co pamiętam a teraz jak jest - nie wiem:eek::sorry:

Moje dziecię usnęło więc pójdę troszku poprasować , bo sterta rośnie i rośnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: gdzie się podziały krasnoludki? pewnie bzykają się po kątach:-D:-D

Helo cioteczki Tomcio dziękuje za życzonka:-):-)
Sto lat dla Mariczki i Emilki!!!

Cyprysiowa ja razem z moim bratem chodziłam do zerówki w szkole i napewno była obowiązkowa bo inaczej siedziałabym w domku, gdyż moja mamcia poszła do pracy jak skończyliśmy podstawówkę :-)(taka była kochana:-))

u nas tez była obowiązkowa zerówka, która była w przedszkolu i na zasadzie przedszkola, tzn.nie było 45min lekcji

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry