reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzieki dzoewczyny ze pomoglyscie mi dowiezc kolejny raz przed malzonkiem ze to ja jestem góra i ze i tym razem mam racje:-D:-D:-D

Cyprysiowa - zerówka była obowiązkowa, tyle że w jednych miejscach była ona w przedszkolu, a w innych przy szkole.
A Cyprian jest z 2006r.? Bo mój Jasio z lutego i niestety będzie pierwszym rocznikiem, który pójdzie jako sześciolatek do szkoły, a jako pięciolatek do zerówki.
Pytia moj Cyprian jest 2005r dokladnie 28.12.2005 :crazy: Czyli to znaczy ze on pojdzie od 6 lat do zerowki a od 7 do szkoly? Gdyby mial isc do zerówki jako 5 latek to w sumie bylby on jescze 4 latkiem :confused2: 5 skonczylby dopiero jakies 4 mies. po rozpoczeciu roku:crazy:

była sobie goraczka wczorajk wieczorem,była sobie goraczka w nocy...gorączki brak teraz...:confused:
nie to ze sie nie ciesze...ale o co kaman?:confused:
brak kataru,brak kaszlu,tylko gorączka:confused:

My tez tak miałyśmy...zrobiłam badanie moczu bo tak zalecają iii okazało sie ze infekcja dróg moczowych! Bierzemy antybiotyki! U dzieci taka infekcja objawia sie tylko praktycznie goraczką bez innych objawów, bo dzieci nie odczuwaja tak jak dorosli np pieczenia w tych okolicach

reklama
Wstawać śpiochy !!! nie marnować życia i pogody na spanie ;-):-D:-D u Nas znowu upał jak ta lala :-p:-p:-D:-D

Dziękuję cioteczki każdej z osobna za gratulki dla Alanka, teraz tylko siedzi, albo klęczy (np. w łóżeczku) na zmianę :tak::tak::-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry