reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ludu swiata,co Wy juz tak rano powstawalyscie:szok::szok:
Ja mialam byc pierwsza:rofl2::rofl2:o 3 w nocy,jak moje dziecko sobie wymyslilo ze juz pora wstac...I kazde odkladanie do lozeczka konczylo sie dzikim
wrzaskiem.I tak do 6:baffled:

Ostatnia edycja:
Ludu swiata,co Wy juz tak rano powstawalyscie:szok::szok:
Ja mialam byc pierwsza:rofl2::rofl2:o 3 w nocy,jak moje dziecko sobie wymyslilo ze juz pora wstac...I kazde odkladanie do lozeczka konczylo sie dzikom wrzaskiem.I tak do 6:baffled:
:szok::szok: no to Ci powiem, że nie byłaś sama z tą pobudką o 3 w nocy, też to dziś przerabialiśmy z tym, że po pierwszej nie udanej próbie położenia go do łóżeczka, wielkim płaczu, wypitej herbatce wzieliśmy Alana do naszego łóżka i tak tym sposobem zasnął o 4 :baffled:, a teraz już od 7 buszuje :crazy:

W ogóle moje dziecko oszalało, od jakiejś godziny siedzi na podłodze i co chwila dosłownie kładzie sie na brzuch i siada, kładzie sie- siada, kładzie-siada:-D Rozumiem, że chce ćwiczyć nowe umiejętności, ale żeby aż tak się wczuwać:-D

Tygrysku wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężusia z okazji pierwszej rocznicy zaślubinek ;-):tak::tak::-):-)

My tez,my tez sie dolaczamy:-):-)

Dzien dobry:-)

My też się podłączymy, a co tam:-D

Dzisiaj wstaliśmy o 5,40. Fajnie było, nie ma co:-)

dziekowac dziekowac kochane:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: normalnie rok wytrzymalam bez rozwodu szok:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Martusiu to tak , Fifi usnal o 19 30 spal do 24 30 wtedy to nastapilo przebudzenie , zrobilam herbatke wypil cala flaszke wiec ja dalej spac a on w ryk i tak chcial usnac a nie mogl i dopiero ok 1 30 padl:baffled::baffled: pospal 3 godzinki i o 4 30 znow pobudka marudzenie wiec zrobilam herbatke wypil zostawilam zapalone swiatlo i momentalnie usnal:baffled::baffled:dopiero jak zasnal twardo zgasilam swiatlo, spal do 7 30:baffled::baffled: i teraz mam zonga gdyz o tej 24 po herbatce zgasilam swiatlo wiec moze moje dziecko boi sie ciemnosci i marudzil bo sie bał?????:szok::-(:-(

dziekowac dziekowac kochane:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: normalnie rok wytrzymalam bez rozwodu szok:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Martusiu to tak , Fifi usnal o 19 30 spal do 24 30 wtedy to nastapilo przebudzenie , zrobilam herbatke wypil cala flaszke wiec ja dalej spac a on w ryk i tak chcial usnac a nie mogl i dopiero ok 1 30 padl:baffled::baffled: pospal 3 godzinki i o 4 30 znow pobudka marudzenie wiec zrobilam herbatke wypil zostawilam zapalone swiatlo i momentalnie usnal:baffled::baffled:dopiero jak zasnal twardo zgasilam swiatlo, spal do 7 30:baffled::baffled: i teraz mam zonga gdyz o tej 24 po herbatce zgasilam swiatlo wiec moze moje dziecko boi sie ciemnosci i marudzil bo sie bał?????:szok::-(:-(

Może...postaw mu jakąś małą przyciemnioną lampkę i niech się pali całą noc:tak: U mnie znowu jest na odwrót...jak byliśmy na działce i tam były okiennice i było zupełnie ciemno w pokoju to Pati potrafiła spać od 19,30 do 8-9 rano:zawstydzona/y:

Witam słonecznie
U nas pięknej pogody ciąg dalszy, wiec szybko sprzątam, zrobię zakupy, bo w niedzile robimy grilla i spadam na plażę, a co będę sobie żałować, w poniedziałek już do pracy i nie bedzie czasu na plażę, a poza tym u nas nigdy nie wiadomo jak z pogodą.
Nocka jak zwykle ok, tylko teraz Młoda szaleje, a powinna sie zdrzemnąc. Co chwilkę klęka, wstaje, siada, a ja ją odkładam co chwilę, zaraz mnie coś trafi

Tygrysku to dla Was:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

BARTUSIU, wszystkiego najlepszego z okzaji Twojego święta

reklama
dżem dobry;-);-)
ale zem dzisiaj nieprzytomna...:zawstydzona/y: dzien zasnal o 19.30 i szamal dopiero o 4.00...wstal juz o 6.40 ale tata zgarnal go do salonu...a ja jakas taka rozlazla dzisiaj...:zawstydzona/y:

Witamy piątkowo:tak:

Moc buziaków i uścisków i wogóle wszystkiego co najlepsze i najsłodsze dla kochanego Bartusia

zdrowka przystojniaku:-)

Tygrysku wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężusia z okazji pierwszej rocznicy zaślubinek ;-):tak::tak::-):-)

i my tez sie dolaczamy....jakie plany na dzisiejszy wieczor?:-p

albo kup mu taka lampeczke do kontaktu...daje taki polmroczek...moze bedzie czul sie pewnie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry