Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ludu swiata,co Wy juz tak rano powstawalyscie
Ja mialam byc pierwszao 3 w nocy,jak moje dziecko sobie wymyslilo ze juz pora wstac...I kazde odkladanie do lozeczka konczylo sie dzikom wrzaskiem.I tak do 6
![]()

no to Ci powiem, że nie byłaś sama z tą pobudką o 3 w nocy, też to dziś przerabialiśmy z tym, że po pierwszej nie udanej próbie położenia go do łóżeczka, wielkim płaczu, wypitej herbatce wzieliśmy Alana do naszego łóżka i tak tym sposobem zasnął o 4
, a teraz już od 7 buszuje 
My tez,my tez sie dolaczamy:-):-)Tygrysku wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężusia z okazji pierwszej rocznicy zaślubinek ;-):-):-)
My tez,my tez sie dolaczamy:-):-)

Rozumiem, że chce ćwiczyć nowe umiejętności, ale żeby aż tak się wczuwać
Tygrysku wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężusia z okazji pierwszej rocznicy zaślubinek ;-):-):-)
My tez,my tez sie dolaczamy:-):-)
Dzien dobry:-)
My też się podłączymy, a co tam
Dzisiaj wstaliśmy o 5,40. Fajnie było, nie ma co:-)

normalnie rok wytrzymalam bez rozwodu szok

pospal 3 godzinki i o 4 30 znow pobudka marudzenie wiec zrobilam herbatke wypil zostawilam zapalone swiatlo i momentalnie usnal
dopiero jak zasnal twardo zgasilam swiatlo, spal do 7 30
i teraz mam zonga gdyz o tej 24 po herbatce zgasilam swiatlo wiec moze moje dziecko boi sie ciemnosci i marudzil bo sie bał?????
:-dziekowac dziekowac kochanenormalnie rok wytrzymalam bez rozwodu szok
Martusiu to tak , Fifi usnal o 19 30 spal do 24 30 wtedy to nastapilo przebudzenie , zrobilam herbatke wypil cala flaszke wiec ja dalej spac a on w ryk i tak chcial usnac a nie mogl i dopiero ok 1 30 padlpospal 3 godzinki i o 4 30 znow pobudka marudzenie wiec zrobilam herbatke wypil zostawilam zapalone swiatlo i momentalnie usnal
i teraz mam zonga gdyz o tej 24 po herbatce zgasilam swiatlo wiec moze moje dziecko boi sie ciemnosci i marudzil bo sie bał?????
:-
-(
U mnie znowu jest na odwrót...jak byliśmy na działce i tam były okiennice i było zupełnie ciemno w pokoju to Pati potrafiła spać od 19,30 do 8-9 rano
dzien zasnal o 19.30 i szamal dopiero o 4.00...wstal juz o 6.40 ale tata zgarnal go do salonu...a ja jakas taka rozlazla dzisiaj...
Witamy piątkowo
Moc buziaków i uścisków i wogóle wszystkiego co najlepsze i najsłodsze dla kochanego Bartusia
Tygrysku wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężusia z okazji pierwszej rocznicy zaślubinek ;-):-):-)

dziekowac dziekowac kochanenormalnie rok wytrzymalam bez rozwodu szok
Martusiu to tak , Fifi usnal o 19 30 spal do 24 30 wtedy to nastapilo przebudzenie , zrobilam herbatke wypil cala flaszke wiec ja dalej spac a on w ryk i tak chcial usnac a nie mogl i dopiero ok 1 30 padlpospal 3 godzinki i o 4 30 znow pobudka marudzenie wiec zrobilam herbatke wypil zostawilam zapalone swiatlo i momentalnie usnal
:-
-(