• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

wiesz co ja mam taka lampke ktora jest calkowicie zabudowana i zarowka jest w srodku nie ma do niej dostepu i sie nie nagrzewa abazur zeby dziecko sie nie poparzylo wiec pieluszka jest bezpieczna hhihh moze dziecko sie nia bawic i krzywdy sobie nie zrobi hihi

kurcze kocham tą piosenke tak mnie sentymentalnie nastraja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: osobiscie nie lubie tej pindy mialam w dawnej pracy z nia kilkakrotny kontakt i jak tylko ja widzilam z oddali to wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale piosenka koffam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

YouTube - Czas nie będzie czekał

wiec Ty jestes Tygrych bardziej zaopatrzona...to nasza lampka nocna...:zawstydzona/y:
w ogole Tygrych jak tys to zrobiła ze dziec nie je Ci po 12 h...u nas max bylo 10h a taka srednia to 8.5...chociaz nie powiem bo to i tak niezle....

reklama
wiec Ty jestes Tygrych bardziej zaopatrzona...to nasza lampka nocna...:zawstydzona/y:
w ogole Tygrych jak tys to zrobiła ze dziec nie je Ci po 12 h...u nas max bylo 10h a taka srednia to 8.5...chociaz nie powiem bo to i tak niezle....
no sama nie wiem :-D:-D:-Dprzewaznie jak zasnie o 19 30 po butli to czasem dam jeszcze na spiocha flaszke ok 22 i przez sen wymlaska hihihi ale nastepna butla dopiero ok 6 i basta:-D:-D:-D:-D w nocy jedynie na herbatke moze liczyc:-D:-D:zawstydzona/y::-p:-p:-p

no sama nie wiem :-D:-D:-Dprzewaznie jak zasnie o 19 30 po butli to czasem dam jeszcze na spiocha flaszke ok 22 i przez sen wymlaska hihihi ale nastepna butla dopiero ok 6 i basta:-D:-D:-D:-D w nocy jedynie na herbatke moze liczyc:-D:-D:zawstydzona/y::-p:-p:-p

ohhh widze ze to nie tylko ja taka wyrodna matka...:-D
Alex wczesniej nie dostanie jak po 8 godzinnym nie jedzeniu:-p:-D

moje dziecko nauczylo sie mowic NIE:szok:
wczoraj jak Go ubieralam to krzyczal nie...:szok:
myslalam ze to przypadek,a dzisiaj jak rano mu zwiałam do laznienki to krzyczal do mezowego NIE NIE NIE:szok::-D
a tak pozatym to jestem dla niego BABA:szok:

:-D:-D zta pieluszka to uwazaj...
wczoraj jak Alus mial goraczke i jak wkladalam mu czopka to zapalilam lampke i zeby Go tak nie rozbudzic i zeby nie dala mu po oczkach to narzucilam na nia koszulke niemezowego:sorry2:
o mały włos ją nie zjarałam do końca:szok: ma taka wyjarana plame na plecach:szok::-D ja nie wiem telefon mu wyprałam( i o dziwo działa....POLECAMY NOKIE:-D:-D)to teraz zjarałam mu koszulke:szok:
No ładnie, ładnie, ma sie ten niemężowy z tobą BABO

takiej to dobrze, nie dość że buja się gdzie tylko się da, to jeszcze dzieć przesypia całe noce i bawią się razem po knajpach :-p:-p;-)
:tak::tak::tak::tak:
ohhh widze ze to nie tylko ja taka wyrodna matka...:-D
Alex wczesniej nie dostanie jak po 8 godzinnym nie jedzeniu:-p:-D

moje dziecko nauczylo sie mowic NIE:szok:
wczoraj jak Go ubieralam to krzyczal nie...:szok:
myslalam ze to przypadek,a dzisiaj jak rano mu zwiałam do laznienki to krzyczal do mezowego NIE NIE NIE:szok::-D
a tak pozatym to jestem dla niego BABA:szok:
dobrze ze nie chlop:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry