reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
My ostatnio daliśmy na straty pilota z cyfry :crazy: został zaśliniony i roztrzaskany z premedytacją o podłogę :szok::no::wściekła/y::wściekła/y: i trza było kiupić nóweckę, teraz jest pilnie strzeżony :tak::tak::tak:

my pilota tez mamy juz za soba...:szok::-D

Bartek dostal pilot, który już dużo wcześniej nam się zepsuł, wyczyściłam go i uroczyście wręczyłam łobuziakowi i tym sposobem wszyscy są zadowoleni :tak:
Ale ostatnio zauwazyłam, że pilot powoli przestaje wystarczać, Bartek ma chrapkę na dvd :szok:

Hey Słoneczka

Mamy bardzo burzliwy okres w Naszym Życiu a przez to mam i mniej czasu na Was ale teraz już nadrabiam:-)

Pozdrowienia:-)

Bartek dostal pilot, który już dużo wcześniej nam się zepsuł, wyczyściłam go i uroczyście wręczyłam łobuziakowi i tym sposobem wszyscy są zadowoleni :tak:
Ale ostatnio zauwazyłam, że pilot powoli przestaje wystarczać, Bartek ma chrapkę na dvd :szok:
Witam
ollcia a nie boisz się że przyciski odpadną, bo ja też o tym myslałam tylko boje się że córcia może wyrwać przyciski i je połknąć:szok:

Hey Słoneczka

Mamy bardzo burzliwy okres w Naszym Życiu a przez to mam i mniej czasu na Was ale teraz już nadrabiam:-)

Pozdrowienia:-)
Hmm co to za tajemniczy burzliwy okres :confused:

Co do zniszczen to ja nie mam ctrl na klawiaturze-zostal usuniety przez lutka:-D

Ja wlasnie zrobilam rafaello- mniam zaraz bede sie objadac :tak:

A w ogole chcialam sie pozalic. Miesiac temu dostalam pierwsza @ po porodzie i powinnam dostac kolejna 20.08 a jej ani widu ani slychu :baffled: i teraz bede łazic i czekac i niewiadomo kiedy mnie znow zaskoczy:angry:

Hmm co to za tajemniczy burzliwy okres :confused:

Co do zniszczen to ja nie mam ctrl na klawiaturze-zostal usuniety przez lutka:-D

Ja wlasnie zrobilam rafaello- mniam zaraz bede sie objadac :tak:

A w ogole chcialam sie pozalic. Miesiac temu dostalam pierwsza @ po porodzie i powinnam dostac kolejna 20.08 a jej ani widu ani slychu :baffled: i teraz bede łazic i czekac i niewiadomo kiedy mnie znow zaskoczy:angry:

Jakie rafaello? nie widzę:no:, napisałaś w przepisach? daj trochę:-):-)

a ja się znowu lenię, nic mi się nie chcę:zawstydzona/y:, Tomek śpi już trzeci raz :-), a ja dalej nic nie robię:zawstydzona/y:, czy Wy też macie takiego lenia?:zawstydzona/y:

reklama
Cześć dziewczynki:-)

Dziękujemy pięknie za życzonka:-)

My dziś cały dzionek spacerowaliśmy chociaż pogoda znowu byle jaka:baffled: Jutro czeka mnie dzień u teściów...A w poniedziałek latanie do dewelopera i do banku i cholera wie gdzie jeszcze...

Dzięki Bogu moje dziecię coraz ładniej śpi i ja lepiej się czuję:tak: Ale cóż mu się dziwić jak on w dzień nie sypia...Musi w nocy nadrobić;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry