k.a.j.a
mammmmamam
my pilota tez mamy juz za soba...My ostatnio daliśmy na straty pilota z cyfryzostał zaśliniony i roztrzaskany z premedytacją o podłogę
i trza było kiupić nóweckę, teraz jest pilnie strzeżony
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my pilota tez mamy juz za soba...My ostatnio daliśmy na straty pilota z cyfryzostał zaśliniony i roztrzaskany z premedytacją o podłogę
![]()

to już będzie czworokątCyprysiowa masz takie duże wyro abyśmy się wszystkie zmieściły, no i duże łóżeczko dla dzieciaczków
:-):-)
jakoś się pomieścimy, wbijajcie 
My ostatnio daliśmy na straty pilota z cyfryzostał zaśliniony i roztrzaskany z premedytacją o podłogę
![]()
my pilota tez mamy juz za soba...![]()

to już będzie czworokątCyprysiowa masz takie duże wyro abyśmy się wszystkie zmieściły, no i duże łóżeczko dla dzieciaczków
:-):-)

przecież to u mnie miało byćjakoś się pomieścimy, wbijajcie
![]()

WitamBartek dostal pilot, który już dużo wcześniej nam się zepsuł, wyczyściłam go i uroczyście wręczyłam łobuziakowi i tym sposobem wszyscy są zadowoleni
Ale ostatnio zauwazyłam, że pilot powoli przestaje wystarczać, Bartek ma chrapkę na dvd![]()

Hmm co to za tajemniczy burzliwy okresHey Słoneczka
Mamy bardzo burzliwy okres w Naszym Życiu a przez to mam i mniej czasu na Was ale teraz już nadrabiam:-)
Pozdrowienia:-)

i teraz bede łazic i czekac i niewiadomo kiedy mnie znow zaskoczy
Hmm co to za tajemniczy burzliwy okres
Co do zniszczen to ja nie mam ctrl na klawiaturze-zostal usuniety przez lutka
Ja wlasnie zrobilam rafaello- mniam zaraz bede sie objadac
A w ogole chcialam sie pozalic. Miesiac temu dostalam pierwsza @ po porodzie i powinnam dostac kolejna 20.08 a jej ani widu ani slychui teraz bede łazic i czekac i niewiadomo kiedy mnie znow zaskoczy
![]()
, napisałaś w przepisach? daj trochę:-):-)
, Tomek śpi już trzeci raz :-), a ja dalej nic nie robię
, czy Wy też macie takiego lenia?
Jutro czeka mnie dzień u teściów...A w poniedziałek latanie do dewelopera i do banku i cholera wie gdzie jeszcze...
Ale cóż mu się dziwić jak on w dzień nie sypia...Musi w nocy nadrobić;-)