reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Bry dzień!

Po pierwsze TAK MÓJ AVATAR TO MYSZ KOMPUTEROWA :rofl2::-D:-D chyba muszę poszukać sobie nowego albo zmienić nick na Plemniq :-D

U nas dziś noc masiakla wczoraj zresztą też, może wreszcie te nieszczęśne zęby wyjdą. :-)

Ja jutro znowu zostaje wywieziona do mojej mamci na tydzien. Hi już sie cieszę, troszkę odpocznę bo mama wzięła tydzien urlopu to troszkę się wnuczkiem pozajmuje a ja pójdę się upić z koleżankami z liceum:-D

Bry dzień!

Po pierwsze TAK MÓJ AVATAR TO MYSZ KOMPUTEROWA :rofl2::-D:-D chyba muszę poszukać sobie nowego albo zmienić nick na Plemniq :-D

U nas dziś noc masiakla wczoraj zresztą też, może wreszcie te nieszczęśne zęby wyjdą. :-)

Ja jutro znowu zostaje wywieziona do mojej mamci na tydzien. Hi już sie cieszę, troszkę odpocznę bo mama wzięła tydzien urlopu to troszkę się wnuczkiem pozajmuje a ja pójdę się upić z koleżankami z liceum:-D
zdecydowanie zmienic nick:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a w ogole to jestem taaaaka zla:angry::angry:tylko nie umiem sprecyzowac na co lub kogo dokladnie,bo przeciez nie Marianka:-D.....dziec moj dorwal aparat i nie wiem co z nim zrobila,ani nie upadl,ani nic...suma sumarum-wyswietlacz lcd sie spindolil,tzn jest jedna wielka biala plama:baffled:

My ostatnio daliśmy na straty pilota z cyfry :crazy: został zaśliniony i roztrzaskany z premedytacją o podłogę :szok::no::wściekła/y::wściekła/y: i trza było kiupić nóweckę, teraz jest pilnie strzeżony :tak::tak::tak:

Hejka :-)

FABIANKU 100 LATEK !!!

Nocka super Pati zaspała i o 8,30 dopiero dała znać o sobie, szokkkk:szok:
wsio sie poprzestawiało i teraz, ma dopiero drzemkę po drugim sniadanku a zwykle to sie juz do obiadku o tej porze szykujemy, ciekawe czy sie da o 20 połozyc spac ?:sorry:

Zębolki od wczoraj jakoś odpuściły ale już zauważyłam ze to tak falowo nawraca wiec pewnie lada moment bedzie nowy atak :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry