reklama

Grudniowe mamusie 2008

Poooobuuudka :-D:-D:-D:-D:-D:-D

U nas nocka spokojna, młody zasnął zaraz po kaszce o 22.30. i spał aż do 6 :tak::tak:

Tylko pogoda już nie taka fajna jak wczoraj :-(. a szkoda :-(,
Wpadne pózniej jak zaliczymy jeszcze mała drzemkę z Alankiem ;-)

reklama
to widzę że u wszystkich nocka fajna tylko nie u nas :no: o 1 słyszę głosy z łóżeczka, idę a Bartek sobie już siedzi i mnie woła, wzięłam go do siebie a o 4 budzę się a Barek siedzi na łóżku, koło łóżka mamy taki regał i on sobie wziął gazetlki z tego regału i się nimi bawił :szok: po ciemku :szok: i do 5 nie mógł zasnąć, oczywiście były jeszcze krótkie przebudzenia na piciu, a po 6 koniec spania :baffled:

Witam sobotnio
U nas nocka jak zwykle, czyli ok.

Mamusia, smacznego.

Olcia, współczuję pobudek, ale z drugiej strony ma Młody pęd do wiedzy, żeby po nocy gazetki czytać, zajął sie sobą zeby Ci w spaniu nie przeszkadzac:-D

Fabianku, sto lat, sto lat, buziaczki, całuski z okazji Twojego święta

Hejo dziewoje:-D:-D:-D
to widzę że u wszystkich nocka fajna tylko nie u nas :no: o 1 słyszę głosy z łóżeczka, idę a Bartek sobie już siedzi i mnie woła, wzięłam go do siebie a o 4 budzę się a Barek siedzi na łóżku, koło łóżka mamy taki regał i on sobie wziął gazetlki z tego regału i się nimi bawił :szok: po ciemku :szok: i do 5 nie mógł zasnąć, oczywiście były jeszcze krótkie przebudzenia na piciu, a po 6 koniec spania :baffled:
:-D:-D:-D:-D świerszczyki po nocach przegląda, aby nikt nie widział:-D:-D

a moja śpiewa po nocach zamiast spać:angry::-D:-D przed chwilą padła więc pójdę jej potowarzyszyć a pózniej biorę się za porządki:tak:
pogoda u nas paskudna, szaro, pochmurno i chłodno nic tylko spać:zawstydzona/y::-)
miłej sobotki

U nas to samo. Co sie budzilam to on siedzial i sie bawil :baffled: To ja go usypialam i znowu za chwile sie budze a on siedzi....

U nas dzis pochmurno ale jak dla mnie fajnie-mam dosyc tych upalow juz..
Cypi wczoraj pojechal do dziaska wiec mam troche wolnego. Ma siedziec ile bedzie chcial ale juz wczoraj wieczorem musial zadzwonic na skypie bo tesknil :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry