Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

o 1 słyszę głosy z łóżeczka, idę a Bartek sobie już siedzi i mnie woła, wzięłam go do siebie a o 4 budzę się a Barek siedzi na łóżku, koło łóżka mamy taki regał i on sobie wziął gazetlki z tego regału i się nimi bawił
po ciemku
i do 5 nie mógł zasnąć, oczywiście były jeszcze krótkie przebudzenia na piciu, a po 6 koniec spania 

Olcia, współczuję pobudek, ale z drugiej strony ma Młody pęd do wiedzy, żeby po nocy gazetki czytać, zajął sie sobą zeby Ci w spaniu nie przeszkadzac![]()

to widzę że u wszystkich nocka fajna tylko nie u naso 1 słyszę głosy z łóżeczka, idę a Bartek sobie już siedzi i mnie woła, wzięłam go do siebie a o 4 budzę się a Barek siedzi na łóżku, koło łóżka mamy taki regał i on sobie wziął gazetlki z tego regału i się nimi bawił
po ciemku
i do 5 nie mógł zasnąć, oczywiście były jeszcze krótkie przebudzenia na piciu, a po 6 koniec spania
![]()

świerszczyki po nocach przegląda, aby nikt nie widział

przed chwilą padła więc pójdę jej potowarzyszyć a pózniej biorę się za porządki
:-)U nas to samo. Co sie budzilam to on siedzial i sie bawilto widzę że u wszystkich nocka fajna tylko nie u naso 1 słyszę głosy z łóżeczka, idę a Bartek sobie już siedzi i mnie woła, wzięłam go do siebie a o 4 budzę się a Barek siedzi na łóżku, koło łóżka mamy taki regał i on sobie wziął gazetlki z tego regału i się nimi bawił
po ciemku
![]()
To ja go usypialam i znowu za chwile sie budze a on siedzi....
100 latek Fabianku!!!!!!!!!!!Witam sobotnio
Fabianku, sto lat, sto lat, buziaczki, całuski z okazji Twojego święta