reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kana ja myslalam ze Marika na zdjeciu na nk wcina czekoladke...a to tylko listwa przypodlogowa:rofl2::-D:-D
Nio własnie ja się tak zastanawiałam czy Tobie sie cosik nie pomyliło:p hahhahaha :-D:-D:-D:-D daj spokóJ Mari wyglada dośc odbrze i bez śłodkiego:p hahhaha:-D:-D:-D:-D:-p
Kanusia suknia rewelka i mimo iż z rańca super wyglądasz:tak: a Ty co w ciąży??????:-D:-D:-D:-D no ładnie:-D
e
tak oczywiście.....piatej z kolei:p hahhah
bardzo dziekuje za miłe słowka:*:zawstydzona/y::-)
.
Dzisiaj bylismy tez u tesciowej i taka wizyta skonczyła się kupnej nowych par butów. Ja juz na zadne zakupy nie jade :szok:.
Kochana Agaciu to ja Ci tylko pozazdroszze...widzisz ja zadnych znaleść nie moge......jak chcesz sie którys pozbyc to moge podac adress:p hahaha:-D:-D:-D:-p
Myszqo jak popatrzyłam na Twój avatarek w pierwszej chwili pomyślałam,że to plemnik:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:, ale ze mnie głupol:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D
No no .....a komu innemu jak nie Kankiya mogłoby cos takiego przyjśc do głowy......głodnemu chleb na mysli:p hahha:-p:-p:-p
muaaaa z wzajemnością:-):-):-):-p:-p:-p:-p i proszę nam się poprawić;-) (odezwała się ta co najwięcej siedzi na BB:-D:-D)
miałam to na koncu jezyka......to co w nawiasie oczywiście.....

nowoczesna mysz siedzi przed kompem;-):-D:-D:-D

ja do dzisiaj mysle ze to plemnik:szok::szok::-D
a co to nie jest plemnik:szok::szok:?
no komu jeszcze mogło przyjsc jak nie Kajaczkowi.....dwie zbereźnice:P :rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:

No i oczywsice gratulacje dla Bartusia naszego :tak::tak::tak::tak:

Mariczka spi ,a mamusia tez zaraz idzie.....kurcze tak mnie jajniki bola strasznie.....nie dobrze.....
A poza tym byłam u ksiedza0 proboszcza u nas i kurcze on chce mnie koniecznie zaślubic koscielnie.....aj biedna Mari bez tych chrzcin ciągle...juz glupio to wszystko wygladac zaczyna..... :-(:-(:-(:-(

gratulki dla Bartusia:tak::tak::tak: Olcia napisz mi na priva namiary to Cię odnajdę;-)

prywatna wiadomość wysłana :tak::tak:

No i oczywsice gratulacje dla Bartusia naszego :tak::tak::tak::tak:

Mariczka spi ,a mamusia tez zaraz idzie.....kurcze tak mnie jajniki bola strasznie.....nie dobrze.....
A poza tym byłam u ksiedza0 proboszcza u nas i kurcze on chce mnie koniecznie zaślubic koscielnie.....aj biedna Mari bez tych chrzcin ciągle...juz glupio to wszystko wygladac zaczyna..... :-(:-(:-(:-(

a dlaczego nie chcecie jej teraz ochrzcić?

no chcemy oczywsice chcemy juz od 2-3 miesięcy...ale mamy straszny problem,zeby sie z proboszcze umówic..najpierw był ochory w szpitalu teraz przez miesiac nie moglam sie tam dodzwonic,a co szłam to go nie było.....dzisiaj dotarłam i zoabczymy co w koncu bedzie.....

no chcemy oczywsice chcemy juz od 2-3 miesięcy...ale mamy straszny problem,zeby sie z proboszcze umówic..najpierw był ochory w szpitalu teraz przez miesiac nie moglam sie tam dodzwonic,a co szłam to go nie było.....dzisiaj dotarłam i zoabczymy co w koncu bedzie.....
no w szoku jestem. U nas tak łatwo poszło. Ale parafia dużai wszystkie formalności w kancelarii się załatwia, proboszcz to nawet nie wiem jak wygląda (od kilku miesięcy nowy)

reklama
Witam

ohhh widze ze to nie tylko ja taka wyrodna matka...:-D
Alex wczesniej nie dostanie jak po 8 godzinnym nie jedzeniu:-p:-D

moje dziecko nauczylo sie mowic NIE:szok:
wczoraj jak Go ubieralam to krzyczal nie...:szok:
myslalam ze to przypadek,a dzisiaj jak rano mu zwiałam do laznienki to krzyczal do mezowego NIE NIE NIE:szok::-D
a tak pozatym to jestem dla niego BABA:szok:
a moja na cycka woła do mnie DAJ, DAJ hahaha:-D:-D

u nas katarek i co za tym idzie w nocy cora budziła sie co godzine:-(, ledwo chodze:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry