reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
na poczatek zamowilam lazanie , pozniej lody z bita smietanka i owocami ( bita smietana moze sie pozniej przydac hihihi w wiadomym celu:-p:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:) oczywiscie butelka winka a potem to juz na przegryche owocki i takie tam slodkosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: oczywiscie swiece:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale to wszystko o 20 ja Fifi usnie:happy::happy::happy::happy:
Udanego wieczorku kochana, widzę ze wszystko już obmyślane, zdaj jutro relację, jak już odeśpisz oczywiscie

chciałam się już z wami pożegnać, bo nie ma szans, żebym nawet na sekunde do was wpadła, prasowanko skończone, nawet już moje ciuszki gotowe, żeby wrzucić je do torby;-):tak:jeszcze idziemy po jedzonko na droge, i wymienić kasiorkę na euro, i pakowanie.....chyba dziś spać nie będę:baffled:
wyjazd ok 2....niestety...
do napisania:-Dza jakieś 2-3tygodnie, pewnie nie dam rady nawet zajrzeć, tylko mnie oszczędźcie w waszej produkcji;-):tak:
wszystkiego naj dla wszystkich solenizantów, BUŹKA dziewczyny
Spokojnej podrózy kochana, trzymam kciuki, zeby dalo się przeżyc towarzystwo teściówki. Udanego urlopu

Witam wieczorkiem
Agaciu super buciki ;-)
Mamuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusiu jaka sesyja:rofl2::-p:-p:-pno proszę jaka gwiazda :tak:
Kanusia suknia rewelka i mimo iż z rańca super wyglądasz:tak: a Ty co w ciąży??????:-D:-D:-D:-D no ładnie:-D
a ja dalej męczę się z ciotą:-( jeszcze nigdy czegoś takiego nie miałam:baffled: jestem nie do życia:zawstydzona/y: może dlatego,że to pierwsza po tak długiej przerwie

Ale puchy :szok::szok:
wyłazić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to że TYGRYCH ma dzisiaj gorącą noc nie oznacza że macie siedzieć w krzakach cichutko jak mysz po miotłą...nie bójcie się...nawet jeśli to i tak nic a nic nie usłyszą:-D:-D

Hej kochane
Kurde ja juz nie mam na nic czasu. Jutro tez wyjedzamy. Jedziemy do kolegi zawieź zaproszenie, i potem do przyjaciół na grilla.
Dzisiaj bylismy tez u tesciowej i taka wizyta skonczyła się kupnej nowych par butów. Ja juz na zadne zakupy nie jade :szok:.

Tygrysku owocnej nocki !!! :-D

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów.

Hej kochane
Kurde ja juz nie mam na nic czasu. Jutro tez wyjedzamy. Jedziemy do kolegi zawieź zaproszenie, i potem do przyjaciół na grilla.
Dzisiaj bylismy tez u tesciowej i taka wizyta skonczyła się kupnej nowych par butów. Ja juz na zadne zakupy nie jade :szok:.

Tygrysku owocnej nocki !!! :-D

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów.
no popatr a ja szukam, szukam i żadnych fajnych nie mogę znaleźć:-(:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry