edee24
Mama Alanka :-)
OJOJ DZIWCZYNY bOSE POKI CO CHRON....MOJA DIABLICA MAŁA MNIE WYKONCZY,A TU JEZCZE JEDNO TAKIE.....oszalałabymhahhah
hmmmm, to chyba rzeczywiście malutka musi Ci niezle dać popalić

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OJOJ DZIWCZYNY bOSE POKI CO CHRON....MOJA DIABLICA MAŁA MNIE WYKONCZY,A TU JEZCZE JEDNO TAKIE.....oszalałabymhahhah

W zasadzie dopiero wróciliśmy z długaśnego spaceru. a ze ja telefonu zapomniałam to taka bezczasowa byłam i gały mi prawie wyszły jak zobaczyłam godzinę. Ale było super, bo po zajęciach Kubunia postanowiliśmy zrobić coś innego niż zwykle. Odebraliśmy zdjęcia, byliśmy na kawce, potem na lodach i Kuba w McDonald dostał piknego balona......... ale mu uciekł:-( i rekompensując mu stratę kupiłąm mu pajaca, a potem zakupy były i w ten sposób prawie całą Pietrynę przeszliśmy.

Ja byłam. Było fajnie. Ale wrto iść z inną osobą co czasem potrzyma dziecko zeby sobie pokorzystać. Ja byłam tylko z Kubulem i dobrze że miałam chustę bo nie wpuszczają z wózkami.22-23 wrzesnia jest Akademia Zdrowego Rozwoju Pampersa we Wrocławiu...chciałam jechać a kurde moja siostra jak na złość jedzie na jakies weseleI dupa
![]()
My też pamiętamy i się przyłączamy: Sto latek i pięknego uśmiechu na buziaczku Bartuniu!Witamy piątkowo
Moc buziaków i uścisków i wogóle wszystkiego co najlepsze i najsłodsze dla kochanego Bartusia
o tygrysku tez pamiętamyTygrysku wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężusia z okazji pierwszej rocznicy zaślubinek ;-):-):-)
Rok bez rozwodudziekowac dziekowac kochanenormalnie rok wytrzymalam bez rozwodu szok
Martusiu to tak , Fifi usnal o 19 30 spal do 24 30 wtedy to nastapilo przebudzenie , zrobilam herbatke wypil cala flaszke wiec ja dalej spac a on w ryk i tak chcial usnac a nie mogl i dopiero ok 1 30 padlpospal 3 godzinki i o 4 30 znow pobudka marudzenie wiec zrobilam herbatke wypil zostawilam zapalone swiatlo i momentalnie usnal
dopiero jak zasnal twardo zgasilam swiatlo, spal do 7 30
i teraz mam zonga gdyz o tej 24 po herbatce zgasilam swiatlo wiec moze moje dziecko boi sie ciemnosci i marudzil bo sie bał?????
:-
-(

, zeczywiscie szok

. My jakbyśmy mieli ślub to pewnie już ze dwa razy byśmy się rozwiedli więc może dobrze jest jak jest

pyciolku ty przyznaj od razu , ze cię chłop wkurza. Sumienie może nie pozwala ci na rękoczyny to postanowiłaś kolejno jego rzeczy wykończyć.zta pieluszka to uwazaj...
wczoraj jak Alus mial goraczke i jak wkladalam mu czopka to zapalilam lampke i zeby Go tak nie rozbudzic i zeby nie dala mu po oczkach to narzucilam na nia koszulke niemezowego
o mały włos ją nie zjarałam do końcama taka wyjarana plame na plecach
ja nie wiem telefon mu wyprałam( i o dziwo działa....POLECAMY NOKIE
)to teraz zjarałam mu koszulke
![]()

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dspalam kalorie jak moja bratowa ciasta:-d:-d