Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejo jestem czwarta
i też zaraz spadam na lulu, bo wstałysmy o 6 i Bianka padła więc to wykorzystam
idę dzisiaj z Bianką na badanka krwi i moczu mam nadzieję ,że wszystko wyjdzie ok i wątroba się pomniejszyła po infekcji i nie będę musiała jechać na usg:-(trzymajcie kciuki laski
sto lat dla dzisiejszych i wczorajszych solenizantów:-):-):-)

czy wam tez tak dziwnie posty widac?

ja nprawde nie wiedzialam ze tego az tyyyyllleee
oj nie kochanie prasowanie to dla mnie najwieksza kara jaka moze bycTygrys a ty na swojej liście dobrych uczynków masz prasowanie zmeczonej kolezanki?
![]()

łeeeeeoj nie kochanie prasowanie to dla mnie najwieksza kara jaka moze byc![]()

Oj kochana mogę się tylko domyślać jak sie czujecie gołabki. Gdybym miała się rozstać chociażby na kilka dni z moim A. oszalałabym z tęsknoty:-( chyba sie uzależniłam od jego obecności obok mnieHey
A Nam dzisiaj smutno bo M. już wyjechał a jemu też jest bardzo ciężko i nawet się podłamał.
Na szczęście teść przyszedł z pomocą i pojechał z mężem do Pragi .
Tak to droga mu milej minie no i z kimś będzie mógł pogadać.
A teść posiedzi 2 dni odpocznie od pracy i wróci.
Teraz szukam mieszkania aby już za miesiąc pojechać:-)

Ale pamietaj że to wszystko dzieje sie dla Waszego dobra juz niedlugo znow sie zobaczycie, znajdziecie fajne mieszkanko i bedzie jak dawniej baaaa bedzie znacznie lepiej!!!!!!!!!!!!!!!

Oj kochana mogę się tylko domyślać jak sie czujecie gołabki. Gdybym miała się rozstać chociażby na kilka dni z moim A. oszalałabym z tęsknoty:-( chyba sie uzależniłam od jego obecności obok mnieAle pamietaj że to wszystko dzieje sie dla Waszego dobra juz niedlugo znow sie zobaczycie, znajdziecie fajne mieszkanko i bedzie jak dawniej baaaa bedzie znacznie lepiej!!!!!!!!!!!!!!!
ps. troszke zszokował mnie Twój post o powrocie mamy z Grecji , ta informacja o obozie , szok co sie wyprawia na tym świecie.
Trzymam mocnoooooooo kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! A z mamą całe szczęscie że wszystko się dobrze skończyłoDzięki:-)
A opowieść o wartośći wyjazdu za granicę to na inny czas i miejsce:-(
teraz kochana nadrabiajcie ten czas kiedy się nie widziałyście plotkujcie , pijcie kawke herbatke i cieszcie sie każdym dniem spedzonym razem