Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
landryna chodzmy spac... osobno rzecz jasna
![]()

bojem sie spac sama mojego Amo nie ma wiec pozniej polze sie pozniej niz zwylke kota nie ma myszy charcuja

Tak jak nigdy nagle w środku nocy zaczął ćwiczyć podnoszenie się w łóżeczku
Nigdy nie dostaje w nocy butli wcześnie niż o 4, a dziś skapitulowałam, bo płakał i wiercił się do 2.30, poszła po butle, zjadł tylko troszkę, ale pokręcił się trochę i zasnał. Niestety później 2 razy budził się jeszcze ze strasznym płaczem. A o 6.30 już wyspany, a ja nieprzytomna
Teraz spi z tatusiem i chyba do nich dołączę
Darinko jak już wcześniej pisałam myslę, że ta gorączka to na ząbkia ja właśnie wcinam naleśnika z powidełkami bo dziecko już śpi to mam chwilkę czasu, ale mi dała dzisiaj popalić wszystko było na nie i od razu płacz, ok 7 miała znowu 38,8 dałam jej nurofen i zasnęła.
Ale jak do jutra Gabi dalej będzie miała temp to może dla świętego spokoju podejdź z nią do lekarza.Bidulek mały tyle się musi namęczyćmoj maly ma juz od kilku dni podwyzszona temp a dzis wykminilam dlaczegozabki gorne ida juz sie przezynaja
teraz to dopiero bedzie kasal a jaki marudaaaa boshe ciagle musi mnie widziec bo jak nie to dziki placz
![]()
Ale teraz to już będzie prawdziwy facet, z 4-ma siekaczami

Pyciol Ty głupolu jedennie wolno mi chipsów bom grubsza niż ustawa przewiduje![]()

Fajna laska z Ciebie i zrozum to w końcu
Gratulujmy pierwszej perełkiNo i wczoraj zobaczyłam kreseczkę, zębolek idzie jupppiiW końcu wiem co to radość, z wychodzenia perełki hehehe:-)

Gratulacje dla małego zdolniachyNo i wczoraj zobaczyłam kreseczkę, zębolek idzie jupppiiW końcu wiem co to radość, z wychodzenia perełki hehehe:-)
I jeszcze dziubek mój malutki jak widzi w książeczce miseczkę dla pieska, to rączką próbuje zgarniać z niej jedzenie- jest taaaki pocieszny, że naprawdę potrafi mi nieraz poprawić humorek:-)
Dziękujemy kochaniutka za pamięć:-)Wszystkiego naj naj naj dla naszych starszakówhaha kochanej, przeuroczej Madziuni i tak samo słodkiej Martusi ora troszku młodszej Zosienki...:*
No i specjalne, dla mojego przecudownego, przeprzystojnego i przekochanego zięciunia Krystianka.....Buziaczków tysiące od " tesciowej" i Mariczki przyszłej małżonkiDuzo usmiechu, słodyczy i radości....a no i daj czasem mamusi torskzu popalić
hahahah :*:*:*
Kładź sie kochana póki możesz, niedziela jest i trzeba sie zregenerowac na caly nadchodzący tydzieńMy ciężką noc mamy za sobą. Filip obudził się o 1.30 z okropnym płaczem i nie chciał zasnąćTak jak nigdy nagle w środku nocy zaczął ćwiczyć podnoszenie się w łóżeczku
Nigdy nie dostaje w nocy butli wcześnie niż o 4, a dziś skapitulowałam, bo płakał i wiercił się do 2.30, poszła po butle, zjadł tylko troszkę, ale pokręcił się trochę i zasnał. Niestety później 2 razy budził się jeszcze ze strasznym płaczem. A o 6.30 już wyspany, a ja nieprzytomna
Teraz spi z tatusiem i chyba do nich dołączę
![]()
Dziękujemy ślicznieNajlepsze życzonka dla naszych dzisiejszych solenizantów, a mamy ich dziś troszkę. Madziu, Martusiu, Zosiu i Krystianku stooo lat!!!!!!!

i my także podpinamy sie pod zyczonka dla naszych kochanych paromisiecznych bobaskow:-):-)A i zapomniałabym
Najlepsze życzonka dla naszych dzisiejszych solenizantów, a mamy ich dziś troszkę. Madziu, Martusiu, Zosiu i Krystianku stooo lat!!!!!!!